- 25 Şubat 2008
- 488
- 78
- 298
- Konu Sahibi shoksheker
-
merhaba arkadaşlar bende süha hocanın hastalarındanım.temmuzda denedik negatif sonuç aldım.kısmet böyleymiş diye avuttuk kendimizi bu zamana kadar ben raporlu gittim süha hocaya.şimdi gene raporlu gitmeyi planlıyoruz raporlu gidicem.2.ci ve son tüpbebek raporumu süha hocada kulllanmayı düşünüyorum.süha hoca ekibiyle beraber muhteşemdir.elinden geleni yapar ekip gerisi allaha kalmıştır.sonuç allahta biter...ben biraz havların ısınmasını beklicem nisan mayıs gibi düşünüyoruz ama genede tam karar vermedik...hepinize bol şans diliyorum..
çok saol canım darısı senınde başınasenınde mutlu haberlerıni bekliyom sen naptın gittinmi dr git vakıt kaybetme hayırlısı olsun canım üzülme moralini bozma canım:1hug:[/QUOTınsallah bende su dogalgaz ısınden bır kurtulsak bıde havalar ısınsın dıye beklıyoruz ben tekım ıstanbulda annemde gelır yanıma dıye okullar kapansın hazıran ayı gıbı ıstıyoruz bıde bıraz para bıkrıktırelım dıyoruz hayoıslısı ama ya aklıma su ımcı dıye bısey var bılmem duydunmu spermı secerken makınede spermlerı daha buyuk gosterıyormus ıyı spermlerın bulunması kolaylasıyormus her hastahanede de yokmus buda kafamı karıstırdı dıyolar morfolojı problemı olan butur hastahanelere gıtmesı gerekıyor dıye soylenıyor her gun bısey kafamı kurcalıyor bende dıyorum olacagı varsa olur yeterkı sperm guzel olsun aktıf olsun offf daralıyorum boyle seylerde duyunca fisfisfis
cnm sorun eşimdede bendede var eşimde sperm sayısı varikosel olmadan önce 1 milyon bile değildi ameliyat olduktan sonra 8 mliyona yükseldi fakar son sperm sayısını bilmiyoruz.bana gelince ben hipo hipo hastasıyım doğuştan bu hastalık benimki .her ay adet görmüyorum yumurtalık rahim var ama yumurta gelişmiyor olduğu gibi duruyor.en yüksek dozda mengon iğne vuruluyorum 18-20 gün kadar ozaman yumurta büyüyor. 9 senedir sayısız aşılama yumurta takibi 3 tüpbebek denedim olmadı.raporlu olarak 4.cü tüpbebeğe gidicem.olmazsa bidaha gidermiyim kısmet çünkü tüpbebek para işi,ki biz zengin değiliz.allah ne dediyse o..sevgilerimle...
azer ciğim normal bi tüp bebek fiyatı yani raporsuz olarak 5-6 bin arasında seyrediyor
ben ilkin medicanada yaptırmayı düşündüm gittim suha beyle görüştük ama ondan pek bişey alamadım aklıma yatmadı tavırları bana itici geldi bu yüzden başka bi hastanede başlamayı düşünüyorum hayırlısı inş
:sm_confused:yaa neyapıcagımı bılemıyorum artık cok bunaldım herkes farklı dıyor ben rapor alamam cunku esım zor ızın alıyor bıde rahım fılmını devlet has cektırmek gerekıyor galıba benım cok kotu gecmıstı tekrar cektırmekten korkuyorum oyuzden ya bebegıme kavusayımda neyapalım borcda oderız
canım benim sana bir iki tavsiyede bulunayım ben dediğim gibi medicana da düşünüyordum ama asla bi daha oraya gitmem cünkü iyi güzel bi ilgi göremedim malesef üstelik moralimi bozdular bende dua ederek arayışa başladım karşıma bahceci cıktı gittim doktorumdan fırat erdemden cok memnunum sağolsun :) benden de rahim filmi cektirmemi istedi tabi ben yüzümü buruşturunca yüzünü buruşturma hic ağrı cekmeyeceğinden temenni ederim dedi aksarayda bi yere yolladı beni (umarım ismini vermemde bi sakınca yoktur )ranyotom ranyomar diye bi yer gercekten hic ama hiccc ağrı hissetmedim 20 dk işim bitti :)
Merhaba
Bende Suha beyin hastasiyim,biz ocak ayindan beri korunmasiz iliskide bulunuyoruz ama bir sorun varsa erkenden mudahale edelim dedik,esimin sperm testleri iyi cikti,ben zaten pco hastasiyim,dun de rahim filmim cekildi ve tuplerden biri tikali digeri de nazik dedi suha bey,bu ay dene yine dedi belki rahim filmi neticesinde ilac kanallari acar,%20 oluyor boyle gebelik sansi dedi,gelecek ay tup bebege baslariz dedi,su rapor olayini anlamadim,nasil rapor aliniyor,ben 28 yasindayim,4 senelik evliyim,rapor kac yasindakilere veriliyor?suha bey bana 4000 lira dedi tup bebege ama sanirim ilaclar haric,ilaclarda internetten okudugum kadariyla 1500 falan tutuyor,rapor nasil aliriim,yonlendir misiniz arkadaslar?
oncelıkle allah gonlune gore versın bence erken ama pkoluyum dıyosun onada bısey dıyemem ama tup bebek ıcın bence bırazdaha bekle dogal yollardan falan dene sogan suyu ıc faydasını goren cok evet rahım fıl mınden sonra hamıle kalan bende bılıyorum ınsallah oyle olur rapora gelınce sen rapora uygunsun durum olarak nasıl alınıyor bılmıyorum ama devlet hastahanesınde tum tahlıllerı yaptırman gerekıyor dıye bılıyorum bır dosya hazırlıycaksın oyle medıcanada tup bbek uygunmus neden bılmıyorum
ya oylemı anestezıyle cekılıyormus onu bılıyorum oylemıydı yoksa cunku hıc agrı cekılmeyecek gıbı bır olay degıl oldum oldum dırıldım ben bıde yasım 21 benım rapor ıcınde temmuzda 3senlık evlı olucam rapor alamam galıba ama bende suha beyden vazgectım cok arastırdım ıyı seyler duymadım umut tup bebek dusunuyorum bahcecı umut aynı zaten ulun ulug da cok ıyıymıs allah kısmet ederse ona gıdıcem ama onemseyıp cevap verdıgın ıcın cok saol canım suan tedavının hangı asamasındasın tup mu yaptırıcaksın
Tesekkur ederim canim,tup bebek icin erken demissin ama bana doktor tuplerin tikali,asilama yapamam sana dedi,direk tup bebek dedi,sogan suyu ictim ben gecen aylarda ancak simdi oldu da bebek tutarsa sogan suyu soker atar diye icmiyorum,ben suha beyden memnunum ama yine de rahim filmimi umut tup bebek merkezindeki ulun ulug beye gostermek istiyorum,cumartesi gidecegim nasipse,bakalim hayirlisi olsun,daha 3 aydir cocuk istememe ragmen tuplerimin tikali olmasi beni uzdu,Allah hakkimizda hayirlisini versin artik
evet canım tüp bebek yaptıracağım başladım bile tedaviye dua edin inş cikolata kisti hastasıyım anestezi falan yapmadılar bana cok basit ve iyi gecti rapor şartları şöyle 3sene evli olmak kaydı 38 yaşını aşmamış ve 900 iş gününü doldurmuş olacaksın eğer bunlar ttuyorsa yaptırabilirsin tabi ben malesef 3 sene evli değilim ve yaşım 36 bu yüzden bekleyemedim[/QUO ne mutlu sana valla ben fecı cekmıstım ogun hastahane kosesınde hungur hungur aglamıstım ya bısey varsa kanallarımda ben buna dayanamadım kımsem yok yanımda dıye esımle gıtmıstım cok kotuydu allah kımseye yasatmasın neyse bosver ya ınsallah tutarda hayırlısıyla gıden sadece 7 8mılyar olsun ben onu dusunmuyıorum durumum cok ıyı degıl ama sonucta 1 kac defa yaptırıp tutmamasından ıyıdır ınsallah allah bır daha dusurmesın bızlerı hastahaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?