Tüp Bebek Merkezleri Bahçelievler MEDİCANA da tüp bebek deneyen arkadaşlar

mrh cnm ağustos 2 test tarihimkaydirigubbakcemile5

saol arkadaşım güzel dileklerin içina.s.

selam ve dua ile

saol cnm inş

hayırlı sonuçlar alırımkaydirigubbakcemile5

selam tüp bebek anneleri :)

ben ocak ayında 2. tüp bebek için mediana hastensinde başladım.

süha bey ve sedat bey ekip olarak çalışıyor ben amerikan hastanesinde çok para verdim aşılama yaoıldı ve tüp bebek yaptırmıştım ama inanın tamamıyle ticarete dökülmüş medicanada şarırmıştım tüp bebek tedevisinde sürekli sedat bey kontrolünde gittim amerikan hastanesinde kendi doktorumla randevularım 5 dakikayı geçmiyor hep farklı doktorlarda muayene oluyordum medicana bu konuda iyi ama şunuda söylemeden edemiyeceğim teknoloji aletleri çok kötü şuanda 26 haftalık hamileyim ama düşünün bir ultrasyon aleti için bile sıra bekliyorusunuz bir kan tahlili yapılacak bir kuyruk bekliyorsunuz anlatamam bu arada üzülerek söylemek isterim ki hamileleğin keyfini çıkaramıyorsunuz arkadaşlarım çünkü hep aşama aşama gelişiyor kalp atışı var mı iyi mi gelişiyor felan birde bayagı bir sıra var ben hastaneyi sevmiyorum suha beyde bende olmak istedim ama suha bey zaten sedat beye yönlendiriyor. sedat bey çok yoğun bir doktor hastasıyla çok fazla ilgilnemiyor çünkü sırada bekleyen çok kişi oluyor yine dediiğim gibi ultrasyon aleti için bile sıra bekliyorsunuz maaalesef... doğum için bilmem ama tüp bebek için önerriyorum sedat beyde iyi bir doktordur. Ama öyle çok ,ince bir doktor değildir pat diye kötü bişey olsada direk söyler.:))))

Hayırlı olsun canım. İnşallah herşey yolunda gider.

merhaba arkadaşım okudugum yazılarda çok rasladıgımda sormak istedim suha bey ne kadardı gidiyorsun bende 1 agus.transver yaptırdım sonuç negatif tekrar suha beye gidip gitmemek kkonusunda kararsızım fikir verirsen sevinirim

canım ben geçen sene kasım ayında yine medicanada aşılama yaptırmıştık. O zaman kısmetimizde yokmuş demek ki bebek. Şimdi bu mayısta tekrar tedavi ile micro denedik ve çok şükür şimdi olumlu sonuç aldık. Ben Süha Beyden çok memnunum. Aynı şekilde merkezde çalışan tüm ekipten de. Ben başka merkeze görüşmeye dahi gitmedim hiç. Süha beyi bana sorarsan tavsiye ederim tabi ki. Ama yine de tercih senin arkadaşım. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

arkadaşım verdigin bilgi için teşekkürler bende kendisini hastasıyım 1.denmemiz olumsuzdu inşallah 2.ya artık yılmak yok hocamla yola devam

merhaba arkadaslar bende aranıza yenı katılanlardanım suha bey mdıcana dıyınce sız ben rahatlıyorum ben bayrampasada oturuyorum tek yakın ve sızın dedıklerınıze arastırdıgıma gore ıyı hastahane orası ınsallah bende pısman olmam bukadar senedır stres yasıyoruz bırde dr ve hastaneden darbe yemek ıstemez ınsan ınsallah bende memenun kalırım bılgılerınızı burda paylastıgınız ıcın kendı adıma tskkur ederım

azer inşallah herşey yolunda gider. Sen de pişman olmazsın. Hakkında hayırlısı olsun.

azer inşallah herşey yolunda gider. Sen de pişman olmazsın. Hakkında hayırlısı olsun.

canım sızın sorununuz neydı ama hamıle kalmıssın yanlıs okumadıyssam hayırlı olsun ınsallah allah kucagnada hayırlısıyla almak nasıp etsın bızde esımde morfolojı %1 harekette deproblem var bende suha beye tahlıllerı maıl attım tup bebek daha uygun dedı ama ben dıyorum asılama bıkere denesek olan da var bızım gıbı sımdılık aktarlardan bıseyler kullanıyoruz sen ne derece memenun kaldın anlatırmısın

azer biz de daha önce 1 kez aşılama yaptık olmadı. 2.yi tüp denedik. Çok şükür pozitif oldu. Sen bilirsin tabiki ama aşılamada şans daha düşük iyi düşünerek karar ver. Ne yapacağınıza. Umudunu hiç kaybetme. Moral çok önemli. ınşallah hakkınızda hayırlısı olur.

suan yenı gıden varmı aranızda suha beye cok merak edıyorum tedavıu olacak olan yada suan tedavı asamasında olan lutfen yazın arkadaslar dusuncelerınızı

slm kızlar ben tüp bebek yaptıranlardanım süha beyi 1senedır tanıyorum cok iyi doktor şu an hamileyim
süha beyden cok memunum benim cok sorunlarım vardı süha bey cözdü sizede öneririm bebek konusunda pazarlik yapmayın kızdı nokta o herşeyin hayrlısı allah herkesin duaları kabul etsin

canım azer kardeşim sorunun ne bilmiyom önce güvenmelısın süha beye gıt sorunu neyse o sana söyler cok acık sözlüdür sen rahat ol canım hakkında hayırlısı:dance::dance:

Benimde eşimin sperm hareketinde zayıflık var.3 kere denedik aşılama olmadı tüp bebek denicez mikro yani

slm.arkadaşlar bizde b.evler medicana da tedaviye karar verenlerdeniz.... ...benim gördüğüm o kadar hastane ve dr lar arasında medicana en doğru yer diye düşünüyorum...ki bizim aşamalarımız daha uzun..amaçları başarıya ulaşmak kesinlikle ticari amaç düşünülmüyo bence arkadaşlar...bu arada bebişleri olan arkadaşlarında gözü aydın olsun allah analı babalı büyütsün...darısı hepimizin başına...

barı su sayfayı bırakmayalım sızın ıyı dusuncelerınızı alınca ıyı motıve oluyorum bızım sorunumuz hareket azlıgı bıde morfolojı %1 suha beye maıl attım sonucları yazdım bana tup bebek daha uygun gozukuyor dedı asılamadan bende 1kerede olsa asılama ıstıyorum tutan varmıs az da olsa duydum benım gıbı olan varmı suanda gunum gectı lekelenmelerım oldu test yapmaya korkuyorum 4gun oldu tam anlamaıyla olmadım yarında beklıycem pazar sabahı test yapmayı dusunuyorum ama tek cızgı de gormek ıstemıyorum dua edın bana neolur ama bugunde suan sankı kasıklarım agrıyor olcakmıyım bılmıyorum

Benimde eşimin sperm hareketinde zayıflık var.3 kere denedik aşılama olmadı tüp bebek denicez mikro yani

ya canım bvenım uzuldum ya acaba bızdede oyle olurmu bılmıyorum bıde asılamanın malıyetı nedır soylermısın umarım tup bebekte bebeklerıne kavusursun allah gonlune gore versın bıryandan dusunuyorum dırek tup bebek yapsak 2lerımız olsa tek masrafta olur offf bılmıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…