- Konu Sahibi shoksheker
-
cnm transferim oldubebişlrim benimle
Hayırlı olsun canım. İnşallah herşey yolunda gider.
merhaba arkadaşım okudugum yazılarda çok rasladıgımda sormak istedim suha bey ne kadardı gidiyorsun bende 1 agus.transver yaptırdım sonuç negatif tekrar suha beye gidip gitmemek kkonusunda kararsızım fikir verirsen sevinirim
canım ben geçen sene kasım ayında yine medicanada aşılama yaptırmıştık. O zaman kısmetimizde yokmuş demek ki bebek. Şimdi bu mayısta tekrar tedavi ile micro denedik ve çok şükür şimdi olumlu sonuç aldık. Ben Süha Beyden çok memnunum. Aynı şekilde merkezde çalışan tüm ekipten de. Ben başka merkeze görüşmeye dahi gitmedim hiç. Süha beyi bana sorarsan tavsiye ederim tabi ki. Ama yine de tercih senin arkadaşım. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
azer inşallah herşey yolunda gider. Sen de pişman olmazsın. Hakkında hayırlısı olsun.
slm kızlar ben tüp bebek yaptıranlardanım süha beyi 1senedır tanıyorum cok iyi doktor şu an hamileyim
süha beyden cok memunum benim cok sorunlarım vardı süha bey cözdü sizede öneririm bebek konusunda pazarlik yapmayın kızdı nokta o herşeyin hayrlısı allah herkesin duaları kabul etsin
canım sızın sorununuz neydı ama hamıle kalmıssın yanlıs okumadıyssam hayırlı olsun ınsallah allah kucagnada hayırlısıyla almak nasıp etsın bızde esımde morfolojı %1 harekette deproblem var bende suha beye tahlıllerı maıl attım tup bebek daha uygun dedı ama ben dıyorum asılama bıkere denesek olan da var bızım gıbı sımdılık aktarlardan bıseyler kullanıyoruz sen ne derece memenun kaldın anlatırmısın
Benimde eşimin sperm hareketinde zayıflık var.3 kere denedik aşılama olmadı tüp bebek denicez mikro yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?