Tüp Bebek Merkezleri Bahçelievler MEDİCANA da tüp bebek deneyen arkadaşlar

allah kucagınada almak nasıp etsın cok sevındım tup bbek asamalarında agrı sızı oluyormu ben ıstanbulda tekım bır akrabam falan yok esım varım yogum ınsan hast gıdınce yanında drun yanına berbar gıtmesede arkadas arıyor en cokta annemı ısterdım agrı sıızı olursa dıye dusunup neyaparım tek basıma dıyorum rahat oldumu senın tedavın arkadasım

inşallah canım benimde bebişlerimde tutmuştur :Saruboceq:ediyorum hepinize allah gönlünüze göre versin ben medikanaya süha beye ve ekibıneden cok memeunum ellerınden geleni yapıyorlar ayın 20 sinde bebişlerimi görmeye gitcem :Saruboceq::Saruboceq:tutunmuşlardır

ınsallah canım benım allah yardımcın olsun kactane yumurtan olustu 2kız olma ıhtımalı yada ucuz olma ıhtımalkı gıbı bısey soyledımı dr

canım azer kardeşim sorunun ne bilmiyom önce güvenmelısın süha beye gıt sorunu neyse o sana söyler cok acık sözlüdür sen rahat ol canım hakkında hayırlısı:dance::dance:

canım şimdi gördüm kusura bakma aşamalar korkutmak istem ama zor geciyor yanında biri olması şart agrıların oluyor durulmacak gibi degil ama moral cok önemli hemenmi başlıyorsun benim kide kolay olmadı ben cok şükür yanlız deilm benimki şimdi dahada zorlaştı kafam hic rahat deil acaba tutumu tutmadımı bu dahada zor allah herkesin dualarını kabul etsın canım yardımcı oldum inş:Saruboceq::teselli:

ınsallah canım benım allah yardımcın olsun kactane yumurtan olustu 2kız olma ıhtımalı yada ucuz olma ıhtımalkı gıbı bısey soyledımı dr

benden 7 yumurta olmuştu yok canım o senın yaşınla alakalı yaşın gencse 2 bebek 35gibi üstü olursa 3ve 4 bebek koyorlarmış senin yaşin kac benim 23 :Saruboceq: bebek koydular kısmet

azer kardeş bensemın yazdıkları bulamıyorum sana cevap yazdım ama senkı ben bulamıyor bana yardımcı olurmusunzemuszemus

azer kardeş bu siteye yeni üye oldum ben senin senın bana yazdın cevapların bulamıyorum bana yardım olurmusun nerden bulcam

azer kardeş bensemın yazdıkları bulamıyorum sana cevap yazdım ama senkı ben bulamıyor bana yardımcı olurmusunzemuszemus

kusura bakma gormedım yazdıgını yemek yapıyordum yok ben hemen baslamıyorum 1 ıkı ay sonra gımeyı dusunuyorum evde aktardan ılac kullanıyoruz belkı onlar sayesınde olur dıye nebıleyım korkuyorumda sende agrılı dıyosun pekı kac kez tup bebek ıcın dr gıdıyorsun esım zor ızın alıyorda ısten bılsek ıyı olurdu ve nekadar suruyor tup bebek benımde 22yasım bana da 2tane koycaklar desene ınsallah senınkıler tutar 20sındemı bellı olcak dedın senın ıcın heyecanlandım valla ınsallah guzel haber verırsın sızın problem neydıkı canım

azer kardeş ben sen yazılarını nerde okuyacam cok zor buluyom bana yardımcı olursan memun olurzemuszemus

valla bende yenı uyeyım ama ben son sayfaya tıklıyorum hanı yukarıda sagda 1 2 3 dıye varya sayfa sayıları en son yazanlar son sayfadan cıkıyor baska kolay yolu varmı bılmıyorum

slm arkadaşlar...kızlar sabahtan beri bu sayfayı arıyorum yerini kaybettim... neyse nihayet buldum sizi:) tabiki canım yaşadıklarımızı paylaşıp destek olalım birbirimize....azercim geçmiş çok olsun canım...dilser arkadaşım sende moralini bozma ,tüpte sonuç alırsın inşallah....umutsuzluk,moral bozmak yok.. kızlar benim eşim azospermi...hiç canlı spermi yok yani...onun için biz ilk olarak m.tese ameliyatı yaptırıcaz ...eğer canlı sperm bulunursa tüpe geçicez kızlar..bu salı başlıyoruz hayırlısıyla bakalım....

saol canım hosgeldın benımde mısafır geldı hafta sonu hıc gıremedım kımsede yazmamısya arkasalar nerdesınız sanada gecmıs olsun arkadasım ınsallah bol bol spermlerınız olur ve bebeklerınızı kucagınıza alırsınız bız burdayız gel sen hep haberdar et bızlerı suha beye gıdıyorsun oyle degılmı bızımde gıdısadımız tupe benzıyor bakalım artık hayırlısı :Saruboceq:

slm kızlar bende gittim sühabeyegüzel haber aldım bebeşim tutmuş tek gebelikmiş allah kucamada almayı nasip etsim dua edin allah hepinize versin bende hepinize dua edıyom bence hic vakıt kaybetmeyin derhal başlayı tedaviye hic kormayın hayırlısı olsunsositososito

ayyyy ne guzel canım benım cok dıkkat et kendıne allah kucagınada almayı nasıp etsın ınsallh allahım bızede nasıp etsın ınsallah cok merake dıyodum senı kımsede gelmıyor buraya herkes unuttu burayı neyse valla cok mutlu oldum kendımın olmus kadar k ı b canım hoscakal:1hug:

çok saol canım darısı senınde başınasenınde mutlu haberlerıni bekliyom sen naptın gittinmi dr git vakıt kaybetme hayırlısı olsun canım üzülme moralini bozma canım:1hug:

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…