C chloen Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2012 3.806 2.163 133 17 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi chloen #1 Merhaba, Bahçelievler Memorial, Ali Enver Kurt hoca ile tedavi olan/planlayan var mı? Memnun musunuz?
Merhaba, Bahçelievler Memorial, Ali Enver Kurt hoca ile tedavi olan/planlayan var mı? Memnun musunuz?
S Sarikuzum Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.880 1.668 658 40 17 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi chloen #2 chloen .!.: Merhaba, Bahçelievler Memorial, Ali Enver Kurt hoca ile tedavi olan/planlayan var mı? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben ücretsiz muayene oldum yeni bir hastane laboratuvar dan emin olamadım ama o doktoru bana eski hastası önerdi iyi bir doktor
chloen .!.: Merhaba, Bahçelievler Memorial, Ali Enver Kurt hoca ile tedavi olan/planlayan var mı? Memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben ücretsiz muayene oldum yeni bir hastane laboratuvar dan emin olamadım ama o doktoru bana eski hastası önerdi iyi bir doktor
C chloen Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2012 3.806 2.163 133 17 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi chloen #3 chenn_ecem .!.: Ben ücretsiz muayene oldum yeni bir hastane laboratuvar dan emin olamadım ama o doktoru bana eski hastası önerdi iyi bir doktor Genişletmek için tıkla... Laboratuvar konusunda memorial güvencesi veriyorlarmış. Siz sürece nerde başlamaya karar verdiniz?
chenn_ecem .!.: Ben ücretsiz muayene oldum yeni bir hastane laboratuvar dan emin olamadım ama o doktoru bana eski hastası önerdi iyi bir doktor Genişletmek için tıkla... Laboratuvar konusunda memorial güvencesi veriyorlarmış. Siz sürece nerde başlamaya karar verdiniz?
S Sarikuzum Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.880 1.668 658 40 17 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi chloen #4 chloen .!.: Laboratuvar konusunda memorial güvencesi veriyorlarmış. Siz sürece nerde başlamaya karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... İStanbul tüp bebek Aret kamar gidiyorum çok fiyat farkı yoktu olmuşken direk merkez olsun dedim bi indirim hakkımda vardı
chloen .!.: Laboratuvar konusunda memorial güvencesi veriyorlarmış. Siz sürece nerde başlamaya karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... İStanbul tüp bebek Aret kamar gidiyorum çok fiyat farkı yoktu olmuşken direk merkez olsun dedim bi indirim hakkımda vardı
C chloen Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2012 3.806 2.163 133 18 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi chloen #5 chenn_ecem .!.: İStanbul tüp bebek Aret kamar gidiyorum çok fiyat farkı yoktu olmuşken direk merkez olsun dedim bi indirim hakkımda vardı Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, umarım güzel sonuclar alırız
chenn_ecem .!.: İStanbul tüp bebek Aret kamar gidiyorum çok fiyat farkı yoktu olmuşken direk merkez olsun dedim bi indirim hakkımda vardı Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun, umarım güzel sonuclar alırız