Gelinbaşı ve Gelin Tacı Bahçelievler Nokta kuaförde gelinbaşı ve makyaj yaptıranlar yardım lütfennnn

yumyumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
170
54
123
kızlar bahçelievler nokta kuaför ile görüştüm gelinbaşı ve makyaj için fiyatlar makul
acaba orda saç makyaj yaptıranlar memnun kaldımı bilgi vermenizi rica ediyorum.
saçımı düz bir topuz şeklinde istiyorum makyajımda olabildiğince sade

orda saç ve makyaj yaptıranlar resim paylaşırsa sevinirim...

Selam..
Benimde haziranda düğünüm var ve orası için iyi yorumlar okudum.
Gelin saçı ve mayajı için ne kadar dediler, öğrenebilir miyim?

ben geçen c.tesi görüşmeye gittim 500 tl diyolar saç+makyaj için
eğer erken rezervasyon yaptırıp parayı şimdiden öderseniz 400 tl dediler bu kampanyada yakın zamanda biticekmiş

Ben kesinlikle tavsiye etmem.Bahçelievler Kadir Has Alışveriş merkezinin çaprazında bir kuaför var.İsmi tam olarak fatih saç tasarım olması lazım.Fatih'in saç kesim konusunda inanılmaz bir tavsiye patlaması vardı.Kimin saç kesimini beğenip sorsam fatih fatih diyorlardı.Geçen hafta sonu bir gaza gelip deniyicem dedim.Gittim.Saçım kesilirken yanımda bir gelin hazırlanıyordu.İnanın hayatımda gördüğüm en güzel gelinbaşıydı diyebilirim.Muhteşem bir topuz yapılmış ve harika tasarımlı inciden bir gelintacı takmışlar ve o kadar zarif bir makyaj.Orta yaşlı bir bayandı ama bildiğiniz prenses gibi çıktı salondan.Ben kendi saçımı unuttum ona bakmaktan ellerine sağlık bahçelievlerde gerçekten kuaför sanatını icra eden bir kuaför varmış dedirtti bana

Başka kurumu kötüleyerek reklam yapamazsınız !

Son düzenleme:
bahcelievler'de ki bu kuaföre ablamın kınası için görüşmeye gittigimizde tanımıştım. kapıdan girdiğinizde hemen karşınızda güya müşterilerle ilgilenmek için görevlendirilmiş bayanlar oturuyordu.. konuşmaya elinde türk kahvesini içerek ilgisiz bir sekilde başlamıştı. baştan durum fiyaskoydu yani bide etrafına bakarak cevap vermesi ayrı bir çirkinlikteydi.. ablamın saçları cok maşaya dayanıklı olmadıgı için ama gene de sacını maşa yaptırmak istediğini söleyince, saçınız tutmuyorsa garanti veremem dedi ki konusunda uzman kuaförler ya da nokta gibi övülen kuaforlerin çogu kendinden emin bir sekilde istediginiz sekle gelmesi için gayret gösteririz derler. düğünü için anlaştıgımız asya yakasında ki 'salon black ' ablamın sacları için 2 gun bozulmayacagına dair garanti vermişti ki öyle de oldu.bu sefer o kadar yok çekip kına icinde salon black'e gittik. iyi ki de gitmişiz çunku bir gelin için en önemli sey sacı ve makyajıdır.cok mutlu ayrıldık kınada da düğün için gittigimizde de...

ayrıca ben bu sene mezuniyetim için arkadaşımla kuaför arayışına girmiştik.köprü çalışması oldugu için karsı yakaya gecmeye o trafigi cekmeyi göze alamadık. tekrardan bahcelievler cevresinde kuafor aradık. arkadasımın ısrarıyla tekrardan noktaya girdik. belki o günlük bir durumdur die cok aklıma getirmeden goruşmek için kuafore girdik. ve ilk girdigimde gördüğüm ilgiden daha kötüsüyle karşılaştım. gene kapının karşısında kasa da masa başında duran kız .fiyat sordugumuzda sagolsun cenesini kıpırdatmadan direk fiyatların bulundugu kartı uzattı.soru sordugumuzda 2 saatte cevap verip ve ayrıca yanında ki kızla konuşup lafımı böldü.. ve arkadaşım baska bir soru sormaya kalkıştıgında dikkate almadan yuzumuze bile bakmadan yanında ki kıza müşterinin bahşiş bırakıp bırakmadıgını sordu.. bu kadar terbiyesizlik bu kadar işi ticarete dökme mantıgı yerleşmiş bir kuafor nasıl bir bayanı mutlu cıkartır bilemicem.. sinirlenip hemen cıktık ve gene o cevrede bulunan MEGAS kuafore gittik iyiki gitmişiz tam istedigimiz gibi oldu hersey. ilgin, saygın, ve marifetin için teşekkürler MEGAS KUAFÖR..

Merhaba, papatya adminin yazdığı yoruma katılmıyorum. Benimde martta düğünüm oldu. Saçımı ve makyajımı Nokta Güzellik Salonunda yaptırdm. Gerçekten çok profosyoneller. Bahçelievlerde çok salonla görüştüm ama bana en güven verici yer Nokta oldu.
Hakikaten de yanılmadım. Saçımı Taner diye bir arkadaş yaptı. Makyajımı Çiğdem hn yaptı ama gerçekten süper oldu. kulladıkları
malzemeler çok kaliteli. Sunulan hizmet, kullanılan kaliteli ürünler aldıkları ücretin hakkını veriyor. İlgi ve alakaları gerçekten çok
iyi. Sabah girdik salona çıkana kadar ilgi ve alaka çok iyiydi. Profosyonel bir ekipleri var. Orada saçım yapılırken izlenimlerimde
bütün personel çok iyi müşterilerde çok kaliteli. Ferah rahat bir salon modayı da yakından takip ediyor. Ben çok memnun kaldım.
Makyajımı ve saçımı herkez çok beğendi. Herkeze tavsiye ediyorum. Bahçelievlerde salon ararsanız Nokta Güzellik salonu derim.
Hala gitmeye devam ediyorum. Zaman zaman kampanyaları oluyor onlarıda takip etmekte iyi oluyor. Düşüncelerimi merak eden
arkadaşlarla paylaşmak istedim, çünkü bende gelinbaşım içim çok yer aradım. Arkadaşları bilgilendirmek için yazmak istedim.

MEsaj olark bir fotograf paylaşabilir misin acaba?

Anadolu yakasından kalkıp bu nokta kuaför için bahçelievlere kadar gittim, istediğim saç modelini kimse kesemiyor bunlar becerir diye.Resmini gösterdim kadın ''bunumu kesemiyorlar ''dedi.Oh dedim içimden süper busefer olacak .Hiç uzaktan yakından alakası olmayan bir model kesildi artı arkadaşların dediği gibi tavırlar çok kötüydü.Tam bir ezik muamelesi gördüm.

bende sağdan soldan birilerine sormaktan usandım artık www.kadinkuaforu.com 'dan bakıyorum, pahalı işlem yaptırıcaksam da sitedem alıyorum miss.:)

Her kadın hakan köseye bir defa gitmeli saç en önemli aksesuarımız canım bende de aynı sorun vardı. Hakan Köse çok pahalı filan diyorlardı. bir baktım o kadarda değil ve saç için doğmuş biri şayet pahalı gelirse 'dan al takmisi filan miss başka yere gitmessin beni dinle :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Her kadın hakan köseye bir defa gitmeli saç en önemli aksesuarımız canım bende de aynı sorun vardı. Hakan Köse çok pahalı filan diyorlardı. bir baktım o kadarda değil ve saç için doğmuş biri şayet pahalı gelirse 'dan al taksit filan miss başka yere gitmessin beni dinle :)

hadi be şekerim bende onu kazık fiyatlı diye biliyorum ....

hatta kazık kibar kalır... zira sizin gibi yarım akıllılar böyle gelip reklam yaparsa kazen çıkar onu böyle rezil eder sonra patron bizi arar der ki inanın haberim yok bu personelin işine son verdik bizde tabi tabi deriz...

hadi güzelim ikile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…