Ben kesinlikle tavsiye etmem.Bahçelievler Kadir Has Alışveriş merkezinin çaprazında bir kuaför var.İsmi tam olarak fatih saç tasarım olması lazım.Fatih'in saç kesim konusunda inanılmaz bir tavsiye patlaması vardı.Kimin saç kesimini beğenip sorsam fatih fatih diyorlardı.Geçen hafta sonu bir gaza gelip deniyicem dedim.Gittim.Saçım kesilirken yanımda bir gelin hazırlanıyordu.İnanın hayatımda gördüğüm en güzel gelinbaşıydı diyebilirim.Muhteşem bir topuz yapılmış ve harika tasarımlı inciden bir gelintacı takmışlar ve o kadar zarif bir makyaj.Orta yaşlı bir bayandı ama bildiğiniz prenses gibi çıktı salondan.Ben kendi saçımı unuttum ona bakmaktan ellerine sağlık bahçelievlerde gerçekten kuaför sanatını icra eden bir kuaför varmış dedirtti bana
Merhaba, papatya adminin yazdığı yoruma katılmıyorum. Benimde martta düğünüm oldu. Saçımı ve makyajımı Nokta Güzellik Salonunda yaptırdm. Gerçekten çok profosyoneller. Bahçelievlerde çok salonla görüştüm ama bana en güven verici yer Nokta oldu.
Hakikaten de yanılmadım. Saçımı Taner diye bir arkadaş yaptı. Makyajımı Çiğdem hn yaptı ama gerçekten süper oldu. kulladıkları
malzemeler çok kaliteli. Sunulan hizmet, kullanılan kaliteli ürünler aldıkları ücretin hakkını veriyor. İlgi ve alakaları gerçekten çok
iyi. Sabah girdik salona çıkana kadar ilgi ve alaka çok iyiydi. Profosyonel bir ekipleri var. Orada saçım yapılırken izlenimlerimde
bütün personel çok iyi müşterilerde çok kaliteli. Ferah rahat bir salon modayı da yakından takip ediyor. Ben çok memnun kaldım.
Makyajımı ve saçımı herkez çok beğendi. Herkeze tavsiye ediyorum. Bahçelievlerde salon ararsanız Nokta Güzellik salonu derim.
Hala gitmeye devam ediyorum. Zaman zaman kampanyaları oluyor onlarıda takip etmekte iyi oluyor. Düşüncelerimi merak eden
arkadaşlarla paylaşmak istedim, çünkü bende gelinbaşım içim çok yer aradım. Arkadaşları bilgilendirmek için yazmak istedim.
bende sağdan soldan birilerine sormaktan usandımkızlar bahçelievler nokta kuaför ile görüştüm gelinbaşı ve makyaj için fiyatlar makul
acaba orda saç makyaj yaptıranlar memnun kaldımı bilgi vermenizi rica ediyorum.
saçımı düz bir topuz şeklinde istiyorum makyajımda olabildiğince sade
orda saç ve makyaj yaptıranlar resim paylaşırsa sevinirim...
Her kadın hakan köseye bir defa gitmeli saç en önemli aksesuarımız canım bende de aynı sorun vardı. Hakan Köse çok pahalı filan diyorlardı. bir baktım o kadarda değil ve saç için doğmuş biri şayet pahalı gelirse 'dan al takmisi filan miss başka yere gitmessin beni dinle :)Anadolu yakasından kalkıp bu nokta kuaför için bahçelievlere kadar gittim, istediğim saç modelini kimse kesemiyor bunlar becerir diye.Resmini gösterdim kadın ''bunumu kesemiyorlar ''dedi.Oh dedim içimden süper busefer olacak .Hiç uzaktan yakından alakası olmayan bir model kesildi artı arkadaşların dediği gibi tavırlar çok kötüydü.Tam bir ezik muamelesi gördüm.
Her kadın hakan köseye bir defa gitmeli saç en önemli aksesuarımız canım bende de aynı sorun vardı. Hakan Köse çok pahalı filan diyorlardı. bir baktım o kadarda değil ve saç için doğmuş biri şayet pahalı gelirse 'dan al taksit filan miss başka yere gitmessin beni dinle :)Anadolu yakasından kalkıp bu nokta kuaför için bahçelievlere kadar gittim, istediğim saç modelini kimse kesemiyor bunlar becerir diye.Resmini gösterdim kadın ''bunumu kesemiyorlar ''dedi.Oh dedim içimden süper busefer olacak .Hiç uzaktan yakından alakası olmayan bir model kesildi artı arkadaşların dediği gibi tavırlar çok kötüydü.Tam bir ezik muamelesi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?