Merhaba, papatya adminin yazdığı yoruma katılmıyorum. Benimde martta düğünüm oldu. Saçımı ve makyajımı Nokta Güzellik Salonunda yaptırdm. Gerçekten çok profosyoneller. Bahçelievlerde çok salonla görüştüm ama bana en güven verici yer Nokta oldu.
Hakikaten de yanılmadım. Saçımı Taner diye bir arkadaş yaptı. Makyajımı Çiğdem hn yaptı ama gerçekten süper oldu. kulladıkları
malzemeler çok kaliteli. Sunulan hizmet, kullanılan kaliteli ürünler aldıkları ücretin hakkını veriyor. İlgi ve alakaları gerçekten çok
iyi. Sabah girdik salona çıkana kadar ilgi ve alaka çok iyiydi. Profosyonel bir ekipleri var. Orada saçım yapılırken izlenimlerimde
bütün personel çok iyi müşterilerde çok kaliteli. Ferah rahat bir salon modayı da yakından takip ediyor. Ben çok memnun kaldım.
Makyajımı ve saçımı herkez çok beğendi. Herkeze tavsiye ediyorum. Bahçelievlerde salon ararsanız Nokta Güzellik salonu derim.
Hala gitmeye devam ediyorum. Zaman zaman kampanyaları oluyor onlarıda takip etmekte iyi oluyor. Düşüncelerimi merak eden
arkadaşlarla paylaşmak istedim, çünkü bende gelinbaşım içim çok yer aradım. Arkadaşları bilgilendirmek için yazmak istedim.