Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bayıldım vallahi ne kadar şanslısınız. inşallah bir gün bizimde böyle bir bahçemiz ve evimiz olur.... maşallah...
Bahçeniz çok güzel :)
çocukluğum bahçeli evde geçti,şimdi apartmanda yaşıyorum ve çok özlüyorum bahçeli,asmalı,çiçekli bir evi.
Ben de kıskandım yani![]()
çok sağol canım, darısı başınıza :)
yolunuz düşerse fethiye taraflarına beklerim, ben kayaköy'deyim
Merhaba arkadaşlar bahçe fotoğraflarını görünce aklıma geldi. gardena facebook sayfası https://www.facebook.com/Gardena.Turkiye?fref=ts selfie yarışması düzenliyor. Terasında, balkonunda ya da bahçende çiçeklerinle selfie çekip yolluyorsunuz. Ödüllü ama ödül ne bilmiyorum.eglenceli olabilir :)![]()
Hanbahçe, çok güzelmiş bahçen. Darısı biz istanbulda koca koca blokların arasında bir şeyler yeşirtmeye çalışanların başına.. Fethiyedeymiş yerin. Agaclar.nette sahire/fethiye çaykenarı köyü diye bir sayfa var. Dikkatini çekti mi bilmiyorum. Müptelasıyım. 1 yıldır fethiyede kendine sıfırdan bir hayat kurmaya çabalayan bir çift.
Sen devamlı orada mı yaşıyorsun, yazlık olarak kullandığın bir yer mi? Evinin resmini göremedim yoksa sadece hobi bahçesi mi merak ettim :)