• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçemden fikirler :)

Ay harika bayildimmmmm :)) evin bahcenin icindemi yoksa bole bi arsaniz mi var? Eger evniz icndeyse harika otesi :))) gule gule oturun gezin dinlenin hormonsuz meyveler yiyin insllahhh :))

___dega___

Canım, burası bizim kocamla işlettiğim butik otel, reklam olmaması için özel mekanların fotoğrafını çekmiyorum. evimiz 10 dakika yürüme mesafesinde, ama tüm günümüz neredeyse bu bahçede geçiyor, o yüzden burası evimiz sayılır :)

Canım, burası bizim kocamla işlettiğim butik otel, reklam olmaması için özel mekanların fotoğrafını çekmiyorum. evimiz 10 dakika yürüme mesafesinde, ama tüm günümüz neredeyse bu bahçede geçiyor, o yüzden burası evimiz sayılır :)

Evet anladim gelmek lazim orayaaa ama yurt disindyaim malesef:( neyse ilerde insllah olur :) masallah tekrar nazar degmsinnn

___dega___

meyve ağaçları arasından

$_DSC7983_k.webp

Ne kadar güzel tam hayallerimdeki gibi.:16:

aslında yeni fotoğraflarını çekip koymam lazım, ama iyice ağırlaştım, karnım burnumda... şuan bahçe giderek daha da güzelleşiyor

ahhh oyle bir bahcede soyle oturupta yaz yagmurunda cay icmek en buyuk hayalim :)

fethiye'ye yolunuz düşerse beklerim :)

kabaklarda olsun alis harikalar diyarında olacak burası

Çok teşekkürler güzel teklifiniz için.Böyle bir bahçede oturup çay yada kahve içmek isterdim.:21:

Ben de balkonumda çiçek yetiştirmeye çalışıyorum fide ve tohumlar aldım diktim ancak kış sonu başlasam daha iyi olacaktı farkındayım yine de hevesle başladım.

Back
X