Baheme gelen misafir

bu arada şanslı çok tombul oldu...av köpekleri zayıf olurmuş ama ..ben kıyamıyorum günde 2 kere besliyorum..birde çay saatlerimizi hiç kaçırmıyor..nerdeyse masaya oturacakkaydirigubbakcemile3

yesin yesin yarasın:asigim:sırnaşık şey

nevbahar,bu sana söylediğim yavru,erkek olan :)

bu benim oğluşuum :) biraz pirelenmiş ama... :)))

nevbahar,bu da tatlı kızımız :)

ınanmıyorummmmmm bunlar en son avuç kadardı ne olmuş bunlar yaaa:asigim:

Kocaman olmuş bunlar ya:asigim:

Ben hemen mail geçiyorum şimdi kızımızı:asigim:

Bizim erkeğimiz tam kahve olan değil mi

İnanmıyorummmmmm bunlar en son avuç kadardı ne olmuş bunlar yaaa:asigim:

Kocaman olmuş bunlar ya:asigim:

Ben hemen mail geçiyorum şimdi kızımızı:asigim:

Bizim erkeğimiz tam kahve olan değil mi

maşallahları var çok hızlı büyüyorlar...evet tam kahve olan canım...hadi hayırlısı bakalım....a.s.

haydeç maaşallah ne kadar büyümüşler
benimde 2 tane yavru köpeğim oldu henüz bir aylık kadar ne zaman aşı yaptırmamız gerekir biliyormusun
ayrıca nelerle beslemem lazım anneleri yok öyle tatlılarki,hep ilgi,oyn istiyorlar

maşallahları var çok hızlı büyüyorlar...evet tam kahve olan canım...hadi hayırlısı bakalım....a.s.

Az önce şanslıydım ki hocama ulaştımalkisalkisalkis

Anlattım çok sevindi şimdi maille fotolarını atıcam akşam çocuklarına gösterecek Sakaryada olduğunuz eğer alırsak merkeze getireceğinizi ilettim tamam dedi. Eğer alıcak olurlarsa sizinle iletişime geçeriz özeldenŞeniz

tamam canım...teşekkürler....kaydirigubbakcemile5

canım sanırım 2 aylık olunca gençlik aşıları yapılıyor..ama benim çokta bilgim yok..burdaki arkadaşın biri söylemişti..yemek konusuna gelince ben şanslıyım 1 aydan fazla annesi besledi.şimdide dışardan yiyorlar..sanırım sütü sulandırıp ılık olarak verebilirsin...kolay gelsin işin zor canım....kaydirigubbakcemile5

Bebekler serpilmiş ne de güzel olmuşlar..
Ömürleri de kendileri gibi güzel olur inşallah..

Haydeç.. Maşallah çok güzel beslemişsiniz anneyi ve yavrularını..

Ayyy nevkuşum :asigim: Ne güzel bir şeye aracılık ediyorsun.. Allah senden razı olsun.. a.s.

ınşallah olurda püskütüm bende çok istiyorum kendime alıyor gibiyim inan kaç gündür:asigim:

Bir de dişimize ve annemize yuva bulsak tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…