bu arada şanslı çok tombul oldu...av köpekleri zayıf olurmuş ama ..ben kıyamıyorum günde 2 kere besliyorum..birde çay saatlerimizi hiç kaçırmıyor..nerdeyse masaya oturacakkaydirigubbakcemile3
İnanmıyorummmmmm bunlar en son avuç kadardı ne olmuş bunlar yaaa:asigim:
Kocaman olmuş bunlar ya:asigim:
Ben hemen mail geçiyorum şimdi kızımızı:asigim:
Bizim erkeğimiz tam kahve olan değil mi
maşallahları var çok hızlı büyüyorlar...evet tam kahve olan canım...hadi hayırlısı bakalım....a.s.
Az önce şanslıydım ki hocama ulaştımalkisalkisalkis
Anlattım çok sevindi şimdi maille fotolarını atıcam akşam çocuklarına gösterecek Sakaryada olduğunuz eğer alırsak merkeze getireceğinizi ilettim tamam dedi. Eğer alıcak olurlarsa sizinle iletişime geçeriz özeldenŞeniz
haydeç maaşallah ne kadar büyümüşler
benimde 2 tane yavru köpeğim oldu henüz bir aylık kadar ne zaman aşı yaptırmamız gerekir biliyormusun
ayrıca nelerle beslemem lazım anneleri yok öyle tatlılarki,hep ilgi,oyn istiyorlar
Ayyy nevkuşum :asigim: Ne güzel bir şeye aracılık ediyorsun.. Allah senden razı olsun.. a.s.Az önce şanslıydım ki hocama ulaştımalkisalkisalkis
Anlattım çok sevindi şimdi maille fotolarını atıcam akşam çocuklarına gösterecek Sakaryada olduğunuz eğer alırsak merkeze getireceğinizi ilettim tamam dedi. Eğer alıcak olurlarsa sizinle iletişime geçeriz özeldenŞeniz
Bebekler serpilmiş ne de güzel olmuşlar..
Ömürleri de kendileri gibi güzel olur inşallah..
Haydeç.. Maşallah çok güzel beslemişsiniz anneyi ve yavrularını..
Ayyy nevkuşum :asigim: Ne güzel bir şeye aracılık ediyorsun.. Allah senden razı olsun.. a.s.
burava heydaç sana yvrulara ailede buluyorsun tebrik ediyorum canım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?