Baheme gelen misafir

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...bebişler salı sabahı tam 1 haftalık oldular..inşallah birkaç gün sonra fotoğraflarını tekrar koyucam...ya doyamıyorum onları sevmeye..günde birkaç kez güneşlendiriyorum...çok tatlılar çoookkk:teytey:

Maşallah onlara..

Sizi anlıyorum.. Bebelerin fotoları bile bende, ekranı delip ötesine geçme isteği uyandırdı.. Yanlarında olsam kalan 3 gr beynimi de kaybedeceğim gün gibi aşikar.. :roflol:

Bekliyoruz fotolarını.. Ama çok çabuk büyüyo veletler.. Kaçırmalayalım hiçbir anlarını..

burda bi komşumun vardı dişi köpeği adıda MAYA ydı.
ama başkasına verdiler.oğlum çok seviyordu mayayı.
akşama kadar peşinden mıya mıya diye koşturur dururdu.

evet benim içinde öyle..sabah ilk işim onların yanına gitmek oğlumla..oğluşumu bıraksam onlarla yatacak...gün gün büyüyorlarda..bende bir bakıma ayrılma zamanları geliyor diye üzülüyorum...elimden gelsede hepsi bizimle kalsa...senağlama

Haydeç şanslı doğum yapmış ne güzel şimdi okudum bende çok sevindim ne kadar tatlıdırlar şimdi resimler eklersen görebiliriz bizde

evet şanslı doğum yaptı 3 tanede bebişim var..foto eklicemde kk daki sorundan mıdır nedir bir türlü foto ekleyemiyoruz..salı günü 1 aylık olacaklar inşallah..çok tatlılar çok...:dance:

bebişler çok güzeller maşallah bahtlarıda güzel olsun iyi birer yuvaalrı tüyleri kadar ömrü olsun.

onlara bahçenii yüreğinii açtınız tebrik ediyorum sizler gibi insanlara ihtiyacı var bu dünyanın.

çok sevımlı hıc sokak kopegı gıbı degıl ...

ıns sızın orda rahatca dogum yapar.

Sevgili haydeç.. Yine harika kareler..
Duyguyu nasıl da geçiriyorlar insana..

Senin eserin bu kareler yahu.. Bilerek, seçerek almadığın bir canlının doğum yapmasına yardım ettin.. O bebeler senin sayende doğdu.. a.s.

Şunların güzelliğine bak..

Binlerce kez helal olsun sana...

Şapkasını da takmış da öyle bekliyormuş.. Kıyamam ona yaa... :asigim:

Sen niye bu kadar uzakta yaşıyorsun ya?!

Eee bunlar büyümüş ya:asigim:

Maşallah kez bin

Büyüsünlerde tosun olsunlar :asigim:

arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok ama çok teşekkür ederim..şanslı çok akıllı bir can yoldaşı..bahçemi sahipleniyor yabancı kimseyi bahçeye sokmuyor...bebişlere gelince onların da talipleri çok fakat ben biraz daha zaman verip iyi yerlere sahiplendirmek istiyorum..daha çok küçükler...onları nasıl vereceğimi bilmiyorum. şanslı dahil bebişleri çok seviyoruz..ama hepsine bakamam.:a015:

Sokakta kalmalarından iyidir inanın bir ev bulmaları, ama şanslı hep sizinle kalsın bahçenizde yaşasa hem sahiplenmişte sizi korur kollar sever sizisenağlama:asigim:

oyyyy cok güzeller ve cabucak büyüyorlar ... massallah ... bizim de böyle bizim bahcemize hamileyken gelen ve bizi secen bir kizimiz vardi. günes cikinca aynen böyle yavrulari güneslensin diye disariya cikarirdik aklima geldi ne güzel günlerdi...

ama bizim zilli kiz cok keyfine düskündü . yavrular ayaklanip azicik uzaklasinca ya da biraz uzakta miziklanip aglamaya baslayinca kendi poposunu kaldirmaz bizi patisiyle dürterdi agliyo gidip bakin noolmus diye :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…