Bahsedebileceğim kimsem yok, fikire ihtiyacım var :(

begonya93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
53
5
38
Herkese merhaba öncelikle,
Bir derdim var etrafımda bunu bahsedebileceğim kimse yok sizden fikir istiyorum..
5 yıllık bir ilişkim var. bu kış yaklaşık 6 ay önce nişanlandık. düğün tarihimiz herşeyimiz belli.
Ama bana yalan söylediğini yakaladım en az 3 defa. iş arkadaşlarıyla görüşeceğini söylüyorken başka bir kız arkadaşıyla buluştuğu ortaya çıkıyor(kız arkadaşını ben tanıyorum)
yalnız başına dışarı çıkacağını söylüyor gelmek istediğimde reddediyor beni yine ortaya çıkıyor ki yanında başka bir kız arkadaşıyla yürüş yapıyor (kızı tanıyorum.) ama konuştuklarından haberim dahi yoktu. bana hiç bir şekilde söylemiyor. Ve en son dayanamayıp bana neden söylemediğini sordum neden gizlediğini yalan söylediğini.. beni tersledi ve hiç açıklama yapmadı .
Şimdi yaklaşık bir haftadır konuşmuyoruz hiç bir şekilde birbirimizle iletişime geçmedik.
Kafam çok karışık..

Şimdi iki olasılık var.
Siz kızlarla görüştüğü için çok sıkıyorsunuzdur ondan kafam rahat olsun diye yalan söylemiş olabilir.
Ya da o kızlar onun için başka anlamlar taşıyordur erkek aklı direkt saklamıştır. İki şekilde de yalan söylemiş. Güven kaybetmiş. Ama belki sizin de payınız vardır? Bazı kadınlar çok sıkıyor gibi geliyor erkekleri.

Yalan yaşam tarzı olmuş nişanlınızda. Masum bi görüşme olsa neden saklasın sizden. Yalanlarını yakalayıp devam ettiğiniz sürece oda yalan söylemeye doz artırarak devam edecek . Çok zor birşey ama tüm ömrünüzü yalan dolanla geçirmek yerine 5 yılınızı çöpe atmalısınız. Ayrılın bence.

aksine hiç sıkmıyorum küsmem trip atmam görüşsün görüşmesinde bence sakınca bile yok kızları bende tanıyorum benim sorunum neden söylemiyor. sorduğum an da beni tersledi ve yazmadık bir daha birbirimize..

Nişanlınız size dürüst davranmamış. Ve bunlar sizin bir şekilde haberdar olduklarınız ya olmadıklarınız? Bir ilişkiyi ayakta tutan şey güvendir bana göre. Güvenmediğiniz ve size açıklama dahi yapmayan biri ile ne kadar mutlu olabilirsiniz bence öncelikle bunu düşünün.
5 yılım heba oldu diye de düşünmeyin. Herkes hayatında hatalar yapıyor hiç değmeyen birine senelerini harcayabiliyor ama önemli olan bunlardan ders alabilmek. 5 yıl için koca bir ömrü yakmayın derim.

Bir işler çeviriyor demek ki. Bu yüzden de gizleme gereği duyuyor. Şimdiden böyle ise evlenseniz kim bilir neler yapacak
Bu huyları yeni mi çıktı peki? 5 senedir aynı mıydı?

hayır hiç böyle değildi. yada böyle şeyler yapıyodu benim haberim olmuyordu ben yeni yeni yakalamaya başladım böyle şeyleri. birde nişanlandık özellikle nişanlandıktan sonra öğrenmeye başladım

Dürüst bir insan olsa, kıskançlık yapacağınızı bilse bile, size söyler öyle buluşurdu arkadaşlarıyla. Yaptıklarının arkasında dururdu. Niyeti ne olursa olsun gizli saklı işler yapması karakterinin bozukluğunu gösterir. İlla ki kızlarla flört ediyor olacak değil, belki cidden sadece Bence evliliği aceleye getirmeyin. Hemen vurun tekmeyi demiyorum ama bu güvensizlikle olmaz evlilik. Kendini düzeltmenin, güveninizi kazanmanın yolunu bulmalı bir şekilde.

hayır hiç böyle değildi. yada böyle şeyler yapıyodu benim haberim olmuyordu ben yeni yeni yakalamaya başladım böyle şeyleri. birde nişanlandık özellikle nişanlandıktan sonra öğrenmeye başladım
Nişanlınız güvenilecek birine benzemiyor, üzgünüm. Emin olmadan ne barışın ne de evlenin. Böyle biriyle evlilik büyük bir kumar olur.

bende onu bekliyorum benden özür dilemesini tekrar güven kazanması için birşeyler için uğraşmasını ve hala arayıp sorduğu dahi yok..

bende onu bekliyorum benden özür dilemesini tekrar güven kazanması için birşeyler için uğraşmasını ve hala arayıp sorduğu dahi yok..

Arayıp sorsa ve peşinizde pervane olsa.
Ne değişecek ? açıklama bile yapmadan tersledi bir daha yazmadı demiştiniz?
Yani bunlar yakaladıklarınız sizce yakalamadığınızda varmıdır???

Bir derdim var etrafımda bunu bahsedebileceğim kimse yok sizden fikir istiyorum..
5 yıllık bir ilişkim var. bu kış yaklaşık 6 ay önce nişanlandık. düğün tarihimiz herşeyimiz belli.
Ama bana yalan söylediğini yakaladım en az 3 defa. iş arkadaşlarıyla görüşeceğini söylüyorken başka bir kız arkadaşıyla buluştuğu ortaya çıkıyor(kız arkadaşını ben tanıyorum)
yalnız başına dışarı çıkacağını söylüyor gelmek istediğimde reddediyor beni yine ortaya çıkıyor ki yanında başka bir kız arkadaşıyla yürüş yapıyor (kızı tanıyorum.) ama konuştuklarından haberim dahi yoktu. bana hiç bir şekilde söylemiyor. Ve en son dayanamayıp bana neden söylemediğini sordum neden gizlediğini yalan söylediğini.. beni tersledi ve hiç açıklama yapmadı .
Şimdi yaklaşık bir haftadır konuşmuyoruz hiç bir şekilde birbirimizle iletişime geçmedik.
Kafam çok karışık..
Bence hemen kesip atmayin. 5 senedir tanidigniz birlikte oldugunuz birisi olarak kendisini az cok tanimissinizdir. Kiz arkadaslari ile (iki kizdan bahsediyoruz) bulusmasini sorun yapacaginizi düsünmüstür. Altinda farkli bir sey aramayin cünkü iki farki kiz arkadasiyla bulusmus. Iki kez ayni kiz arkadasiyla bulussa ozaman hakli olabilirsiniz. Nisanlanizla sakin sakin konusun, derdi neymis ögrenin. Sonucuna göre aksiyon alirsiniz.

bence niyeti kötü olmasa kıskanacağınızı bilse de söyler nasıl olsa benim içim rahat diyerek bi şekilde onu size hissettirir, fakat anlattıklarınıza bakılırsa bariz bi şekilde yalan söylüyor hem kızlarla ne işi var nişanlı erkeğin madem kızı tanıyorsunuz kızla konuşun ne haddine öyle nişanlı adamla geziyor yürüyüş yapıyor, benim de eşimin bi tane kız arkadaşı var bende tanıyorum yıllardır bazen kızın iş yerine ugrayıp bi kahve içer ama bana söyler öncesinde saklamaz yani bana çok tuhaf geldi nişanlınız bişeyler saklıyor gibi sizden bir haftadır aramıyorsa zaten hatasını anlayıp boşverin gitsin derim, yol yakınken anlamış olursunuz çünkü evlendikten sonra ayrılmak daha zor katlanmak zorunda kalabilirsiniz

Sanırım bu durumda sadece ayrılmayı düşünürdüm. Adam eve Geç gelse acaba hangi kızla diye düşünmekten kafayı yerdim. Güvensiz bir hayat surmektense yalnız kalmayi tercih ederim.

Kafam çok karışık..
Kafa karışacak bişey yok ben böyle adama hiç hesap dahi sormaya tenezzül etmeden ve bir kelime bile açıklama yapmadan tekmeyi basarım...

aksine hiç sıkmıyorum küsmem trip atmam görüşsün görüşmesinde bence sakınca bile yok kızları bende tanıyorum benim sorunum neden söylemiyor. sorduğum an da beni tersledi ve yazmadık bir daha birbirimize..
Suçluluk psikolojisi ile terslemiş yanlış bişeyler yapmamış olsa üste çıkmaya çalışmaz sizi terslemezdi

Back
X