- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Eşim böyle bir şey yapsa ben başının etini yerdim, arayalım özür dile diye. Insanlar gerçekten garipBir erkek için her şeyi yapabilecek bir kadınla asla arkadaşlık yapmam
Bu tarz insanlar beni çok ürkütüyor. Hiçte sasirmadim .
Kendime kızıyorum, keşke idare edeceğim yere cıngar çıkarsaydım hayır o da yapacak deseydim ama yaş 18 19du çocuktum böyle olacağını nerden bilecektim. Iyi niyet bu kadar suistimal edilmemeliOlsun üzülmeyin ders olmuş size. Kimseye bundan sonra bu kadar taviz vermezsiniz. Facebooktan çıkarılacak, yemeğe davet etmeyecek kadar bir olay da yok halbuki. İnsanlar gerçekten çok değişik.
İnanin bebekleri öyle mıncırmadım da. Kucağıma aldım geri bıraktım. Bebek bunlar uyurlar da, uyanırlar da ağlarlar da.(ki ağlatmadım da ben)Görmemişin bi cocugu olmus.. misali
Eşi bebekleri rahatsız ediyorum diye söylenmiş ki sadece sevdim. Bunu bana kendisi anlatmadı, eşi biraz ötemizde sigara içerken kuzenim o taraftaydı(aynı fakültedeyiz) söyledi. Ki ben de oraya döndüğümde söylendiğini fark ettim ama anlamamıştım. Ben de sonradan kadına söyledim, eşin böyle demiş diye. Şaşırmadı o öyle dedi. Hayır anlatmadığım bir şey yokEsi niye kizdi ve bunu sana neden gelip anlatti kadin o kismi anlamadim.
Niye sildi seni durduk yere?
İnsanlarin bencil oldugunu zaten biliyoruz da anlatmadigin seyler olabilir mi?
MerhabaMerhaba, oncelikle cok uzuldum yasadigina.
Benim cocugumu biri sevse cok memnun olurdum, sadece cocuk sevmek buna sebebiyet vermez bence ilk kez duydum, baska birsey olmali.
Sizi sildigini ogrendiginizde/fark ettiginizde neden mesaj atip sebebini sormadiniz? Hakkiniz
Sizin bilmediğiniz bir şey var o zaman.Eşi bebekleri rahatsız ediyorum diye söylenmiş ki sadece sevdim. Bunu bana kendisi anlatmadı, eşi biraz ötemizde sigara içerken kuzenim o taraftaydı(aynı fakültedeyiz) söyledi. Ki ben de oraya döndüğümde söylendiğini fark ettim ama anlamamıştım. Ben de sonradan kadına söyledim, eşin böyle demiş diye. Şaşırmadı o öyle dedi. Hayır anlatmadığım bir şey yok
Merhaba. Eşinin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama kadını benden uzaklaştırdığına katılıyorum.Eşi şimdi karısını senden uzaklaştırdı birden kendisi yanaşır bir yerlerden ekler yazar filan hiç şaşmaz bu tipler
Bu arada bebek dediğime bakmayın 20 aylık çocuklar aslında. Öyle 3-4 aylık değiller ki. Bence de ayıp, ne olursa olsun bir helallik alınmalıydıNeden oyle dedi acaba cocuklar konusunda asiri hassas olabiliyo bazilari dokunmanizdan hoslanmadi belki mikrop filan kaparlar diye korktu yada ne bileyim ayip etmis yinede vefasizmis arkadasiniz.
Ben de şu an memnunum ama yine de insan bu duruma vefasızlığa üzülüyor. Keşke hiç idare etmeseydimSizin bilmediğiniz bir şey var o zaman.
Ya da karı koca dengesizin önde gideni. Öyle bir seçenek de mümkün
Böyle insanlar çevremden eksildi diye memnun olurdum.
Boşverin bir gün bir şeye ihtiyacı olur yazarsa da geri dönüş yapmayın
Haksız olduğunuz konu uyuyan bebeği kucağınıza alıp sevmeniz. Hiç bir anne baba uyuyan çocuğunun başkası yüzünden uyanma ihtimalini istemez. Uyansalar ne olurdu derken tamamen haksızsınız.Merhaba
Bence de çok ilginç sebepsiz ve saçma. Sırf bebekler uyuyor diye. Uyansalar ne olurdu sanki
Soracağımı zannetmiyorum bu kadar önemsemesin kendisini. Sadece bu durrumu yaşadığıma canım sıkıldı. Bananeyse elin çocuğunu nerden sevdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?