bahsetmek istedim

Kesinlikle öyle. Keşke hiçbir şekilde yardımım dokunmasaydı, cidden besledim kargayı oydu gözümü. Böyle şeylerde kendimi iyilik yapmış gibi hissetmiyorum aksine enayi gibi hissediyorum. Iyilik yaptım neyse deyip geçemiyorum

Boşver takma ne demişler iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir

Adamın böyle dediğini size kim söyledi? ayrıca 18 19 yaşındaydım cahildim yardım ettim diyorsunuz ee o da sizinle yaşıt olduğuna göre kaç yaşında evlenmiş de çocuk olmuş anlamadım yani tek siz değil ya herkes seviyordur ama çocuklar uyuyordu dediniz sonra kucağıma aldım dediniz uyuyan çocuğu aldıysanız kızmıştır belki ama ona yardım eden şu projeye gelmesende olur diyen tek sizmişsiniz gibi anlatıyorsunuz herkes yardım etmiştir herkes anlayış göstermiştir yok keşke o da yapacak deseydim diyorsunuz orada hocalar var size düşmez ki zaten bunun kararı görüşmek istemezse istemesin ana bir çocuk sevdiniz diyede bu tavrı göstereceğini.sanmıyorum orada herkes sevmiştir niye özellikle size kızsın?

Kuzenim söyledi, kadın da itiraz etmedi, şaşırmadı. Kendisi benden 2 yaş büyük küçük yaşta evlendi. Orada herkes sevdi ama bebekler uyanıkken seviyorlardı, benim yanlarına gitmeye fırsatım olmamıştı sonradan gidebildim. Biz ödevlerde birlikte grup oluyorduk, keşke orada hayır onunla grup olmam veya hayır ödevi o da benim kadar yapacak deseydim. Hocalarla ilgili bir durum yok, onlar yapılan ödeve bakarlar X kişisi yapmıyormuş entrikasıyla ilgilenmezler. Bu konudan ötürü bu tepkiyi aldım dışarıdan bakınca sadece bu yüzden mi deniliyor ama cidden bu yüzden.

İnanin bebekleri öyle mıncırmadım da. Kucağıma aldım geri bıraktım. Bebek bunlar uyurlar da, uyanırlar da ağlarlar da.(ki ağlatmadım da ben)
Gerizekalı, saf, aptal ne demek..
Siz uyuyan bebeği niye kucağınıza alıyorsunuz ki. Benim eşime gerek kalmadan ben tepki verirdim zaten. Asla izin vermezdim size. Elbette hakaret etmeden. Bunun ödevle falan alakası yok. Tabi arkadaşınız bunu size açıklamak yerine Bu tip bir ambargo koyduysa bu da onun karaktersizligi. Ama siz siz olun uyuyan bebekleri kucağınıza almayın ve hatta bebek sizin değilse sadece gözünüzle sevin zira doğrusu budur. Çocuklar, bebekler dokunarak sevilmez.

Bebekleri hiç tanımadığınız çok açık. Belki iki aylik bebek uyanmaz sizin müdahalenizle ve uyansa bile hemen uyutulabilir ama 20 aylık bebeğin uyanması kolay uyuması çok zordur. Ki daha önce de yorum yapmıştım ama başkasının bebeği çocuğu dokunarak sevilmez hele kucağa hiç alınmaz.

Bebekleri daha önce de getirmişti hep kucağımızdaydı. Öyle kendisinin sakınması falan yoktu kendisi verirdi hatta. Eşinin huyunu söyleyip bizi uyarsaydı keşke. Tabi ki bebekleri tanımıyorum anne değilim

Boşver bu buldumcuk için hiç üzülme..
Okul bitecek ve sen bir daha onları görmeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…