Merhaba kızlar.
Önceki konularımı biliyorsunuz, zor bi dönemden geçiyorum ve bu dönemi de yalnız atlatmaya çalışıyorum eşim de uzakta çalıştığı için. Sadece apartmandan sıkça görüştüğüm bir komşum var 23 yaşında. Sağ olsun beni yalnız bırakmamaya her durumda destek olmaya calısıyor. Kendisi çok güzel bir kız olmasına rağmen aşktan yana hiç şansı olmamış birisi. Bu yılın başından beri görüştüğü bir çocuk vardı. Gerçi uzun bi süre ayrı kaldılar toplamda 3 ay falan görüştüler ve ara verdiler sonrası çocuğun barışma çabalarından ibaret. Kavga ettikleri birgün arkadaşım sorunu çözebilmek için erkek arkadaşını bi yere davet etmiş ve çocuk gelmek istememiş. Arkadaşım, sorunlarımızı nasıl çözeceğiz deyince de çözmeyelim o zaman deyip kestirip atmış. Şimdi de tekrar bir şans istiyor. Hiç seks yapma durumları olmamış ama yakınlaşmışlar. Çocuk arkadaşıma tenin hep soğuk, bunu çok seviyorum demiş. Şimdi ben kafam karışık olduğu için ne anlama geldiğini bilemedim. Böyle bi iltifat alan var mı? İkincisi bu çocuğa ikinci şans verilir mi? Arkadasım ciddi bi ilişki istiyor tekrar buluşacaklar. İpleri nasıl sıkıya alır fikri olan var mı?
Görende ne zulümler görmüş ne ölümlerden dönmüş birinden bahsetcen sanırolur öyle şeyler hep can skıntısından
Bence bu arkadaş yazanın ta kendisi :)
Bu kelimelere takılmasın soğuk tenin fln bu kadar kafa yorarsa çok üzülür bazi şeyleri akışına bırakmak lazm. ve 2. Şansında vermesin adama kendini kaptrmayacağına inanıyorsa buluşsun ama arkadaşınız çok çabuk kapılıp üzülenlerden gbi.Kız kendisi rica etti yazmam için canım başlığı da kendi belirledi. Kısmetinin kapalı olduğuna inanıyor. Güzel bi kız ama bir türlü normal bi ilişkisi olmuyor. Genç kız ne diyebilirim. Akıl almak istedi bizlerden. Bana çok destek oldu ben de ona bu şekilde destek olmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?