17 yıl.. bencede bir iş bulun paranızı kazanın. Ayrılmayı düşünüyor musunuz? Çocuk var mı ?
Daha neyi bekliyorsunuz?Ben 17 yıllık evliyim.Ama bu evlilik beni çok yordu.Çok cahil ve para düşkünü anne babamdan kaçtım, kızmış şikayetçi, tembel kendisinde suç bulmayan kadın mizaçlı bir adamla evlendim.Her girdiği işten şikayet edip çıkıyor şu arada çalışmıyor öğleye kadar yatıyor ben ailemin verdiği 3-5 kuruşa idare ediyorum çok yoruldum ve ondan çok soğudum iş bulsam çalışacağım ama zor İçinde insanlara karşı ne bir güven nefe bir saygı kaldı kendimi çok bahtsız hissediyorum bana bır akıl verin yada yorum yapın farketmez
Merak ettim kadın mizacı nasıl oluyor da aşşağılamak için kullanıyorsunuz?
Kadın mizaçlıdan kastı sanırım şu:Merak ettim kadın mizacı nasıl oluyor da aşşağılamak için kullanıyorsunuz?
Kadın mizaçlıdan kastı sanırım şu:
Bağırıp çağırmayan yumuşak başlı, kavga anında bile kendini savunamayan, sessiz sakin, masaya yumruğunu vurmayan vs.
Arkadaşın anlatımından bunu anladım. Adam kendini saydırmamış işin özü.
Bi taraftanda iyi insan diyo.
Girdiği işten şikayetçi olmasıda sanırım kendini ezdirmesinden kaynaklanıyo.
Kafamda direk böyle bi profil canlandı
Para düşkünü ailen nasıl 3 -5 kuruş veriyor,mizaçları değiştiyse boşan gitsin adamdan.Ben 17 yıllık evliyim.Ama bu evlilik beni çok yordu.Çok cahil ve para düşkünü anne babamdan kaçtım, kızmış şikayetçi, tembel kendisinde suç bulmayan kadın mizaçlı bir adamla evlendim.Her girdiği işten şikayet edip çıkıyor şu arada çalışmıyor öğleye kadar yatıyor ben ailemin verdiği 3-5 kuruşa idare ediyorum çok yoruldum ve ondan çok soğudum iş bulsam çalışacağım ama zor İçinde insanlara karşı ne bir güven nefe bir saygı kaldı kendimi çok bahtsız hissediyorum bana bır akıl verin yada yorum yapın farketmez
Kadın mizaçlıdan kastı sanırım şu:
Bağırıp çağırmayan yumuşak başlı, kavga anında bile kendini savunamayan, sessiz sakin, masaya yumruğunu vurmayan vs.
Arkadaşın anlatımından bunu anladım. Adam kendini saydırmamış işin özü.
Bi taraftanda iyi insan diyo.
Girdiği işten şikayetçi olmasıda sanırım kendini ezdirmesinden kaynaklanıyo.
Kafamda direk böyle bi profil canlandı
Para düşkünü ailen nasıl 3 -5 kuruş veriyor,mizaçları değiştiyse boşan gitsin adamdan.
Ben 17 yıllık evliyim.Ama bu evlilik beni çok yordu.Çok cahil ve para düşkünü anne babamdan kaçtım, kızmış şikayetçi, tembel kendisinde suç bulmayan kadın mizaçlı bir adamla evlendim.Her girdiği işten şikayet edip çıkıyor şu arada çalışmıyor öğleye kadar yatıyor ben ailemin verdiği 3-5 kuruşa idare ediyorum çok yoruldum ve ondan çok soğudum iş bulsam çalışacağım ama zor İçinde insanlara karşı ne bir güven nefe bir saygı kaldı kendimi çok bahtsız hissediyorum bana bır akıl verin yada yorum yapın farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?