Bakabilir misiniz..

tarot açtım sana

ince ruhlu anlayışlı fedakar birisin.bu yüzden kolay inciniyorsun insanların seni anlamadığını düşünüyorsun. sevginin gücüne inanıyorsun hislerine göre hareket ettiğinden üzüntü içindesin ama bunu sen kendine yapıyorsun istersen bu durumdan sıyrılabilirsin karamsarsın sanki.bu şekilde devam etmen bazı fırsatları kaçırmana sebep olabilir.estetik yönün gelişmiş yani yeteneklisin ama bişey üretmiyorsun.eğer bir ilişki yaşıyorsan bu ilişkide sorun yaşayacaksın belki ayrılıkla sonuçlanacak

evet haklısınız beni anlamadıklarını düşünüyorum.. samimiyet, içtenlik, özen hissetmediğimde yada düşünmediğim ters, fesat bir durum ile karşılaştığımda üzüntü yaşıyorum üzülmemek için kendimi çekiyorum, mesafeli bir halim vardır uzun zamandır daha mantıkla davranmaya çalışırım. samimiyetsizlik yaşamak beni rahatsız ediyor.. az ve öz insan olsa hayatımda esas olarak fazla kişi aramam gibi. karamsarlığımı kendi kendime yenmeye çalışıyorum daha çok, bir işim olsa düzgün aslında :) birde takılmasam insanlara işte :)
evet estetik severim, müzik, sanat, giyim, uyumlar, dekorasyon.. ama bilgisayar mezunuyum :)
ilişkim yok ama ayrılık yaşadım daha önce ve dilerim bu gelecekteki ilişkim değildir :))
çok konuştum, teşekkürler sağolun :)

çok konuşmadın canım zaten benimde canım sıkılıyor :) herşey gönlünce olsun

mümkünse banada tarot açarmısınız

bir mücadele içindesin bir girişimde bulunmuşsun bunun için rakiplerin var kazanmaya çabalıyorsun.ilişkinde yeni bir başlangıç düşünüyorsan eskisinin tamamen bittiğinden emin olmalısın.işle ilgili bir adım atacaksın eğer doğru adımı atarsan yükselme terfi yada çalışmıyorsan iş buşma gibi olduğundan daha iyi bir konuma geçeceksin.fakat dikkatli olmalısın bu başladığın işte kısa süreli olabilir işin iptal olması işten çıkarılma gibi bir durum söz konusu olabilir

mümkünse banada tarot açarmısınız

rapisa kusura bakma fazla oldum galiba ama.. ben ne zaman bir işe gireceğim bununla ilgili bakabilir misiniz.. aile içinde çok sıkıntılıyım bağımlılıktan kurtulmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…