anladım.. :) dileğimin olması mı uzun sürecek yoksa örneğin bir işe başlayacağım ama oturması mı uzun sürecek ? bu son sorum olsun :)) ah inşallahhh :)
olsun güzeldi bence, sevdim çok teşekkürler baktığınız için :)
nisa arkadaşım bu yorum senin içindi sanırım başta açıklamadım :26:
Önemli değil hoşuna gittiyse bende sevinirim. Ayrıca sürecin uzun olması demekle anlatmak istediğim içine gireceğiniz sürecin uzun olacak olması istediğiniz için iş ile ilgili yoralım da öyle olsun:):):) yani gireceğiniz işi uzuuun süreler yapabileceksiniz. Eğer hayatınıza biri girecekse bu da uzuuun süren bir ilişki olacak. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur :):):)
Önemli değil hoşuna gittiyse bende sevinirim. Ayrıca sürecin uzun olması demekle anlatmak istediğim içine gireceğiniz sürecin uzun olacak olması istediğiniz için iş ile ilgili yoralım da öyle olsun:):):) yani gireceğiniz işi uzuuun süreler yapabileceksiniz. Eğer hayatınıza biri girecekse bu da uzuuun süren bir ilişki olacak. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur :):):)
Kuşu görebiliyor musun? Çok belirgin ve sevimli. :) Bir de kalbinin ortasından ok geçmiş. Hani klasik bir simge vardır ya ondan çıkmış işte. :)) Okun bir ucu aşağıda ama, tuhaf. :)
Benden bu kadar.
Ardında bırakmaya çalıştığın ama bırakamadığını şeyler var gibi... Kuşu ben de gördüm, çok sevimli; kuş haber anlamına gelir derler, yanında da kalp var madem; gönül olaylarıyla alakalı bir haber alacaksın ama biraz daha zamanı var gibi. Kuş havada değil de normal duruyor ya o bakımdan zamanı var diye düşündüm. :)
Baktığımda işe dair bişey görmedim ya da hissetmedim ama şimdi sorunca odaklandığımda, sanki biraz zamanı var gibi geldi. İş anlamında güzel bir adım varmış ama biraz beklemen gerekiyormuş gibi :) Ama ben öyle çok fal bakmayı bilmem, sadece hissettiklerimi yazdım. Sallamış da olabilirim.Teşekkürler :)
Vardır, çok şey düşünüyorum..
Hımm, hayırlısı bakalım.. Şuan konuştuğum biri var aslında benim tarafımdan pek karşılıklı değil ama..
İşle ilgili bir şey yok mu :)
Baktığımda işe dair bişey görmedim ya da hissetmedim ama şimdi sorunca odaklandığımda, sanki biraz zamanı var gibi geldi. İş anlamında güzel bir adım varmış ama biraz beklemen gerekiyormuş gibi :) Ama ben öyle çok fal bakmayı bilmem, sadece hissettiklerimi yazdım. Sallamış da olabilirim.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Evet gördüm kuşu, diğerini de kalbe benzetmiştim biraz :)
:)) Teşekkürler.
Rica ederim. Fal eklediğinde beni bir dürtDürtme var mı burda?
Şekilleri benzetirsem bir iki şey söylerim, hiç yoktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?