Bakabilir misiniz..

Önemli değil hoşuna gittiyse bende sevinirim. Ayrıca sürecin uzun olması demekle anlatmak istediğim içine gireceğiniz sürecin uzun olacak olması istediğiniz için iş ile ilgili yoralım da öyle olsun:):):) yani gireceğiniz işi uzuuun süreler yapabileceksiniz. Eğer hayatınıza biri girecekse bu da uzuuun süren bir ilişki olacak. İnşallah her şey istediğiniz gibi olur :):):)

heh anladım şimdi :)) çok teşekkürler tekrar olur inşallah :)

ya banada bakınnn lütfeeen ((

Kuşu görebiliyor musun? Çok belirgin ve sevimli. :) Bir de kalbinin ortasından ok geçmiş. Hani klasik bir simge vardır ya ondan çıkmış işte. :)) Okun bir ucu aşağıda ama, tuhaf. :)

Benden bu kadar.

Evet gördüm kuşu, diğerini de kalbe benzetmiştim biraz :)

:)) Teşekkürler.

Ardında bırakmaya çalıştığın ama bırakamadığını şeyler var gibi... Kuşu ben de gördüm, çok sevimli; kuş haber anlamına gelir derler, yanında da kalp var madem; gönül olaylarıyla alakalı bir haber alacaksın ama biraz daha zamanı var gibi. Kuş havada değil de normal duruyor ya o bakımdan zamanı var diye düşündüm. :)

Teşekkürler :)
Vardır, çok şey düşünüyorum..
Hımm, hayırlısı bakalım.. Şuan konuştuğum biri var aslında benim tarafımdan pek karşılıklı değil ama..
İşle ilgili bir şey yok mu :)

Baktığımda işe dair bişey görmedim ya da hissetmedim ama şimdi sorunca odaklandığımda, sanki biraz zamanı var gibi geldi. İş anlamında güzel bir adım varmış ama biraz beklemen gerekiyormuş gibi :) Ama ben öyle çok fal bakmayı bilmem, sadece hissettiklerimi yazdım. Sallamış da olabilirim.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Haftaya bir görüşmem var.. Biraz da acil sayılan bir durum oldu iş için ama bakalım Hayırlısı artık...
Olsun teşekkür ederim :))

Evet gördüm kuşu, diğerini de kalbe benzetmiştim biraz :)

:)) Teşekkürler.

Rica ederim. Fal eklediğinde beni bir dürt Dürtme var mı burda?

Şekilleri benzetirsem bir iki şey söylerim, hiç yoktan iyidir.

Kızlar falıma bakabilecek var mı.. Gerginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…