Bakabilir misiniz..

hayatında mücadele etmen gereken biraz zor bir dönemdesin yara almışsın bu mücadelede kendi gücünle ayakta durmaya çabalıyorsun.yakında bir anlaşmazlık yaşayabilsin yani senin aleyhinde sonuçlanacak bir dava dikkatli ol bu senin zararına olabilir.başkalarınında yardımıyla bir işi başarmaya çalışacaksınız ama 1-2 kişinin yardımıyla istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz çabalarınıza rağmen az bir iş başarmış olacaksınız sonuç sizleri tatmin etmeyecek.bu arada sizi yanlış yönlendiren birisi olabilir çevrenizde bu sevdiğin bir erkek olabilir işle ilgili seni yanlış yönlendirebilir ondan şüphe duymana sebep olabilir

bunlar çıktı canım

QUOTE=gonul323;31493542]rapisa kusura bakma fazla oldum galiba ama.. ben ne zaman bir işe gireceğim bununla ilgili bakabilir misiniz.. aile içinde çok sıkıntılıyım bağımlılıktan kurtulmak istiyorum...[/QUOTE]

hayatında mücadele etmen gereken biraz zor bir dönemdesin yara almışsın bu mücadelede kendi gücünle ayakta durmaya çabalıyorsun.yakında bir anlaşmazlık yaşayabilsin yani senin aleyhinde sonuçlanacak bir dava dikkatli ol bu senin zararına olabilir.başkalarınında yardımıyla bir işi başarmaya çalışacaksınız ama 1-2 kişinin yardımıyla istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz çabalarınıza rağmen az bir iş başarmış olacaksınız sonuç sizleri tatmin etmeyecek.bu arada sizi yanlış yönlendiren birisi olabilir çevrenizde bu sevdiğin bir erkek olabilir işle ilgili seni yanlış yönlendirebilir ondan şüphe duymana sebep olabilir

bunlar çıktı canım

rapisa kusura bakma fazla oldum galiba ama.. ben ne zaman bir işe gireceğim bununla ilgili bakabilir misiniz.. aile içinde çok sıkıntılıyım bağımlılıktan kurtulmak istiyorum...

çabalıyorum kendi kendime.. sağolun teşekkürler...

Son düzenleme:
Canım öyle çok profesyonel değilim ama ilk resimde seni hayatta çok zorlayan, uğraştıran, sıkılmana neden olabilecek bir faktör var. Bu bir kişi veya içinde bulunduğun durumun senin ruh haline etkileri gibi geldi. Ama fincanın alt kısmında çok belli ve karnı dolu bir balık var. Bence sen içinde olduğun veya yakında yaşayacağın huzursuzluğun üstesinden geleceksin ve bu o kadar beklenmedik bir şekilde gerçekleşecek ki sen bile inanamayacaksın. biraz da bu yaşayacakların maddi kaynaklı gibi geliyor.
ikinci resimde iki kişi var bunlardan sağ tarafta olanı seninle ilgili olumsuz şeyler düşünüyor. Kendisiyle aynı fikirde olan bir kişi ile senin hakkında konuşuyorlar. Yalnız sen onların seni sıkıntıya düşürmek için uğraştıklarını fark etmemişsin. Sanırım bu kişiler de senin yakın çevrenden değil. Sen olayların çok dışında kalmışsın. Fakat sen onların yaptıklarından hiç etkilenmeyeceksin. Çok sonraları o kişilerin kim olduğunu anlayacaksın. Ayrıca senin peşinden gelen yakınlarında olan ve uğurlu olduğuna inandığın iki şey var. Bunların sana yardımı dokunabilir.
Tabak için şunu diyebilirim yakında aile içinde çok mutlu olduğun bir olay yaşayacaksın. Fakat senin bu aralar gündemindeki konular aile dışındaki çevreyle ilgili. Sanırım yeni kişilerle tanışacaksın. Bu kişiler hayatına duygusal olarak girebilir. İlk başta yolunda gitmeyen birşeyler olabilir. fakat İletişimi koparmamak bu durumun yaratacağı problemleri giderir. en son olarak içinden geçen iki dilek var. bunlardan birini isteyip istememek konusunda kararsızsın. ne istediğine tam olarak emin değilsin. İkincisi ise çok uzun bir süreçle ilgili. İkinci isteğinizde şimdilik bir sorun yok doğru yoldasınız. Yalnız söylediğim gibi bir süreç olduğu için sabırlı olmalısınız.

Şimdilik bu kadar gördüm umarım dilekleriniz gerçek olur

Son düzenleme:

çok teşekkürler..
kişiler de, işim olmaması da sıkıyor.. maddi sıkıntı da var evet.. kimmiş onlar öğrenmek istiyorum gerçekten artık :) iki şey derken nasıl bir şey :/
iş istiyorum aslen ama aklımdan geçen başka bir şeyde var evet.. uzun süreç işle ilgili sanırım?

arkadaşlar size zahmet olmazsa benim içinde falıma bakar mısınız,şimdiden çok teşekkür ederim,umarım bakmak isteyen çıkar

benim falımada yorumlar mısınızz ??

Ben sadece eğlence olsun diye bakıyorum baştan söyleyeyim
Birinci resimden başlarsak bu aralar yoğun olarak birileriyle iletişim halindesiniz. Bu telefon yoluyla olabilir birileriyle mesajlaşıyor olabilirsiniz. Bu kişi veya kişilerle ortak bir alışverişe girebilir veye onlardan sana gelecek maddi bir kazancın olabilir. Hayatında olan kişi veya hayatına girmeye çalışan kişi seni çok mutlu edecek bir haberle karşına çıkabilir. Hatta eğer bu kişi ile problem yaşadıysanız ve haklı olduğunuzu düşünüyorsanız kararınızdan vazgeçmeyin. Çünkü o kişi sizin haklılığınızı kabul edecek ve sizden özür dileyebilir. Sizi geri planda destekleyen kişiler var onların tavsiyelerini dikkate almalısınız bu sayede rahatlayacaksınız. Hatta bu olumlu durum etrafınızdan imrenilerek izlenecek.
Bir süre sonra kalabalık bir tören veye kutlama yapabilirsiniz. İnsanların çok olduğu bir ortama gireceksiniz. Yalnız bunun öncesinde bir yerden haber gelmesini veya bir olayın sonuçlanmasını bekliyorsunuz. aklından geçirdiğin 7-8 iş, istek veya seyahat var bunların birkaçında para ile ilgili problem yaşayarak vazgeçebilirsin ama diğerleri istediğin gibi sonuçlanacak. Birde bu aralar çok fazla aklını kurcalayan bir konu ile ilgili yeni gelişmeler olmuş ve bu seni ümitlendirmiş. Artık eskisi kadar kendini üzmüyorsun.
Son olarak tabağa bakarsak ailenden birisini kızdıracak bir olay yaşanmış. Bu kişinin gönlünü almaya bakmalısınız. Çünkü bu kişi hayatınızda önemli bir yerde. Eğer bu kişinin rızası olmazsa pek çok adımınız tıkanacak ve engellerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Bu kadar inşallah bütün istekleriniz gerçek olur. :107:

Bunlar sizin önemsediğiniz hayata pozitif bakmanızı sağlayacak iki şey var bunlar arkadaşlarınız veya uğuruna inandığınız, destek aldığınız şeyler olabilir. Sürecin neyle ilgili olduğunu bilemiyorum ama dediğim gibi uzuun :) olacak. birde bu aralar çok kısmetlisiniz önünüze az rastlanır bir şans çıkabilir. :):):)

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ben sade arkadaşlarıma filan bakarım ilk defa tanımadığım birine bakıyorum.:78: Dediğim gibi öyle ahım şahım bakamıyorum ama içimden gelenleri söylüyorum Birde olumsuz şeyleri söylememeye çalışıyorum ne bileyim bakmaktan keyif alıyorum olumsuzluklarla kimseyi düşündürmek istemem. :78:

Son düzenleme:

anladım.. :) dileğimin olması mı uzun sürecek yoksa örneğin bir işe başlayacağım ama oturması mı uzun sürecek ? bu son sorum olsun :)) ah inşallahhh :)

olsun güzeldi bence, sevdim çok teşekkürler baktığınız için :)

nisa arkadaşım bu yorum senin içindi sanırım başta açıklamadım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…