canım bir işe başlamayı düşünmüşsün fakat bu işin içinde bazı dalaveraların olduğunu farketmişsin. olmamış.zorlu bir süreçten geçiyorsun.kendini gergin umutsuz hissedebilirsin.bugünlerde ailenden bir kadınla görüştün mü annenle mesela o seni eve çağırıyor galiba.sense iş olayını kafaya takmışsın.yakında birşeyler yapacaksın bu konuda belki kendini geliştirecek belki ufaktan bir işe başlayacaksın.çalışacak ve başaracaksın.etrafında ateş grubu bir erkek var değnek prensi canım .bu kişiyle bir kıskançlık yada hoşlanmayacağın bir yanını farkedip uzaklaşabilirsin. başlamadan biten bir ilişki gibi birşey yaşayabilirsin.Bi de tarot açar mısın. Lütfen. :)
Teşekkür ederim canım. Son kez bir sey rica edecegim.bir daha sormayacagım. Benim için tek kart çeker misin.canım bir işe başlamayı düşünmüşsün fakat bu işin içinde bazı dalaveraların olduğunu farketmişsin. olmamış.zorlu bir süreçten geçiyorsun.kendini gergin umutsuz hissedebilirsin.bugünlerde ailenden bir kadınla görüştün mü annenle mesela o seni eve çağırıyor galiba.sense iş olayını kafaya takmışsın.yakında birşeyler yapacaksın bu konuda belki kendini geliştirecek belki ufaktan bir işe başlayacaksın.çalışacak ve başaracaksın.etrafında ateş grubu bir erkek var değnek prensi canım .bu kişiyle bir kıskançlık yada hoşlanmayacağın bir yanını farkedip uzaklaşabilirsin. başlamadan biten bir ilişki gibi birşey yaşayabilirsin.
1 kılıç 2lisi ters
2 tılsım 3lüsü düz
3 dünya ters
4 kılıç8lisi ters
5değnek kraliçesi düz
6 tılsım 8lisi düz
7 değnek 6lısı düz
8 değnek prensi ters
9 ay düz
10 kupa ası ters
çektim kılıç ası tersTeşekkür ederim canım. Son kez bir sey rica edecegim.bir daha sormayacagım. Benim için tek kart çeker misin.
Tövbeee tövbeeee kiz sen utanmiyor musun
Mahrem fallarini buraya koymaya kimi ne ilgilendirir ki nelr var neler bi bilsen hahshshah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?