Banada bakarmisin CanimVe sanırım Cami ye gidip namaz kılman gerek bayağı kocaman bir cami çıkmış. Hatta minareleri bile var. Bu kadar belirgin olmaz normalde 4 minaresi var bu caminin. İstanbul da mısın?
merhaba canım iyi görüyorsun şekillerden bana da bakabilir misin lütfen zahmet olcak ama , bekliyorum
Eki Görüntüle 1436664 Eki Görüntüle 1436665 Eki Görüntüle 1436666
ayy çok teşekkür ederim canım benim , gerçekten iyisin bu konuda hepsi tuttu , gönül gözün çok açık , tekrar teşekkürlerİş hayatında yükselme görüyorum. Hatta atın şaha kalkmış. Beklediğinden daha kısa sürede gelecek bu yükselme ama senin çabanı gerektiriyor.
Çevrende iki yüzlü insanlar var.Dikkatli ol.
Ayrıca içinde gizlediğin bir olay ya da durum var ve bu seni üzüyor.
Yine de çevrende seni iki yüzlü insanlardan koruyan biri var. Ya da bir güç var, sizin kimin ne olduğunu anlamanızı sağlayacak ve düşmanlarınıza galip geleceksiniz.
Ayrıca falda duyduğun gizli bir sevgi olduğunu görüyorum. Ya da sevdiğin insana sevgini dilediğin kadar gösteremiyorsun.
Hanen de ise bir malın üstünde duruyorsun.Karşında bir kadın var ve senin hak ettiğin paradan istiyor sanırım ve sana çok baskı yapıyor.
Yine de hanen aydınlık ve yakında ya ev tutup ayrılacaksın ya da evlenip ayrılacaksın çünkü şimdi ki evin hane dışına çıkıyor.
Ayy bu kadar işte .
Umarım tutmuştur.
banada Bakin lütfen
Ay yınede çok teşekkür ederim canım :)Falında boğa çıkmış. Boğa cinsel gücü simgeler falda. Cinsel hayatın yoksa eğer mala mülke ve zenginliğe delalettir.Fakat bu mal mülk için çok yorulmanız gerekecek. Ve ya cinsel güç.
Anahtar çıkmış. Elde ediceğin bu güç sana yeni olanaklar ve imkanlar sağlayacak. Ve ya kıssadan hisse gayrimenkul sahibi olacaksın.
Genel olarak temiz güzel bir fal.
Sıkıntın olsa bile tamamen insanlardan kaynaklı. Yani senin içsel bir sıkıntın yok gibi duruyor.
Kısa kısa yolların var.
Evde yaşlı ve yatakta bir insan var ve neredeyse tüm haneyi doldurmuş.
Tabağını pek anlayamadım canım beyaz değil ya göremiyorum ama genel olarak kalabalık var sürekli.
Kusura bakma ya sabah beri fal bakmaktan artık sallayıverdim.
Ay yınede çok teşekkür ederim canım :)
Aşkla ilgilı hiç birşey gözükmüyor mu?
Iki erkek arasinda kaldimValla bakıyorum ama yok. Falı ne niyetle kapattıydın ki?
Zahmet olmazsa benimkine de bakabilir misin ihtiyacim varValla bakıyorum ama yok. Falı ne niyetle kapattıydın ki?
hane temiz bir sıkıntı yok 2 tane kısa kısa yolun var. 3 vakte kadar feraha ereceksin. uzun eşarp takan bir kadın(rahibeye benziyor) dua ederken çıkmış duaları kabul olacak kocaman balinanın üzerinde iki kişisiniz evlilik söz konusu olabilir bu evlilik size çok hayırlı gelecek. sizde hristiyanlık var mı bilmiyorum haç işareti çıkmış çok karışıklıklar içerisindesin fakat hepsini çözüp üstesinden geleceksin. 2 kişiden haber alacaksın bu haber para ile ilgili olabilir. yaptığın işi bilmiyorum falında antika heykeller falan çıkmış işin bununla ilgili olabilir diye tahmin ediyorum. büyük bir sevinç göz yaşın var başına seni mutlu edecek olaylar gelecek hem şaşırıp hem de mutluluk göz yaşları dökeceksin. tabağında gelin olarak çıkmışsın çiçeğin elinde gelinliğin balık etekli arkaya doğru uzun etekli sanırım evliliği çok istiyorsunuz dediğim gibi 3 vakte kadar büyük ihtimal 3 ay bunlar gerçekleşebilir. görebildiklerim bunlar :)
hane temiz bir sıkıntı yok 2 tane kısa kısa yolun var. 3 vakte kadar feraha ereceksin. uzun eşarp takan bir kadın(rahibeye benziyor) dua ederken çıkmış duaları kabul olacak kocaman balinanın üzerinde iki kişisiniz evlilik söz konusu olabilir bu evlilik size çok hayırlı gelecek. sizde hristiyanlık var mı bilmiyorum haç işareti çıkmış çok karışıklıklar içerisindesin fakat hepsini çözüp üstesinden geleceksin. 2 kişiden haber alacaksın bu haber para ile ilgili olabilir. yaptığın işi bilmiyorum falında antika heykeller falan çıkmış işin bununla ilgili olabilir diye tahmin ediyorum. büyük bir sevinç göz yaşın var başına seni mutlu edecek olaylar gelecek hem şaşırıp hem de mutluluk göz yaşları dökeceksin. tabağında gelin olarak çıkmışsın çiçeğin elinde gelinliğin balık etekli arkaya doğru uzun etekli sanırım evliliği çok istiyorsunuz dediğim gibi 3 vakte kadar büyük ihtimal 3 ay bunlar gerçekleşebilir. görebildiklerim bunlar :)
hanede maddiyi bırkın hiç bir sıkıntı göremedim demek ki sıkıntıyı atacaksınız üzerinizden. sembol olabilir dua eden biri var size sürekli. tereddüt etmenize gerek yok tecrübeniz olmasa bile bilginiz var diye düşünüyorum böyle böyle tecrübe kazanacaksınız işte canınızı sıkmayın işleriniz yoluna girince evlilikte gözüküyor size :) 3-4 ay dişinizi sıkınTeşekkürler öncelikle :) Hanede maddi sıkıntı var..
Uzun eşarp takan birini bilmiyorum o bir sembol de olabilir mi?
Hristiyanlık yok müslümanım dindar olmasam da inancım yüksektir, çok dua ederim..
Antikayla alakam yok açıkçası halkla ilişkiler ve tanıtım üzerine bir iş durumu var ama başlamadım henüz netleşmedi haber gelmedi
Biraz tereddüdüm var, tecrübem de yok sayılır, olursa oturacak mı daim olacak mı işimde iyi olacak mıyım vs..
İlla evlenmek değil de O'nu çok diledim, doğru, beni anlayacak, özel kişiyi.. Tabi ilişkilerime hep ciddi, evlilik niyetiyle bakarım, artık son kişi olsun diyorum.. Hayırlısıyla önce iş olsun da sonra doğru zamanda da o :)
İnşallah o mutluluk gözyaşlarını dökerim...
hanede maddiyi bırkın hiç bir sıkıntı göremedim demek ki sıkıntıyı atacaksınız üzerinizden. sembol olabilir dua eden biri var size sürekli. tereddüt etmenize gerek yok tecrübeniz olmasa bile bilginiz var diye düşünüyorum böyle böyle tecrübe kazanacaksınız işte canınızı sıkmayın işleriniz yoluna girince evlilikte gözüküyor size :) 3-4 ay dişinizi sıkın
Beklediğim bir haber var gelmiyor bir türlü sıkıntı yaptım.. Bakabilecek var mı...
Eki Görüntüle 1441123 Eki Görüntüle 1441124 Eki Görüntüle 1441125 Eki Görüntüle 1441126 Eki Görüntüle 1441127 Eki Görüntüle 1441128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?