Bakabilir misiniz..

Hanimlar ne olur bana da bi bakin yaaa kendime bakamiyormmmm genel olarak ask hayatimi merak ediyorum

Aile içinde maddi sıkıntımız var maalesef, daha ne gidecek acaba.. Beklediğim haber işle ilgili..
Yeni bir işe başlayacağım inşallah haber gelmesi uzadı biraz ama oldu, haber gelecek deniyor.. Nasıl olacak iş hayatım başarabilecek miyim vs.?
Bir de bu aşık olacağım kişiyi tanıyor muyum, hayırlı mı?

Yeni yüklediğime iş anlamında göz gezdirebilirseniz çok sevinirim.

Biz bir kendi falımıza bile baktıramazken bazıları annesine kadar baktırıyor bende istiyorum Yaa

Biraz stresli hareketli bir döneme giriyorum. Bakan olursa sevinirim..

Yapacak bir şey yok :) Öyle denk geliyor demek ki.

Arkadaşlar selam herkese. Fallaşalım mı falıma bakana tarot yada katina bakıyorum

Canım içini karartmışsın yine. Dertler yumağı olmuşsun. Küçük güzel kuşların var. Sana esmer bir adamdan haber getiriyorlar. Karşılıklı ikili görüşmeler var. 1 kişide o iki kişiye sırtını dönmüş uzaklara gidiyor. Geleceğe umutla bakan bir kadın var. Geleceği çok parlak gözüküyor. kendisini bunalmış gibi hissediyor.
Şapkalı bir adam daha var. Kepli gibi birisi. Başarılı birisi sanırım. Önünde kitaplar var onlarla uğraşıyor.
Küçük balıkların var. Parasal kısmetlerin geliyor.
Tabakta da büyük bir balığın var. Biraz göz yaşları gözüküyor. Ahlamişsn ya da aglayacaksın.
canım bana tarot bakar mısın. Ben boğa burcuyum ,o ise ikizler. :)

xağol canım yorumuna sağlık redd bebeğim hayırdır son zamanlarda katina istemiyorsun

xağol canım yorumuna sağlık redd bebeğim hayırdır son zamanlarda katina istemiyorsun
Katina da olur beybi. Tarottan az bişey anlıyorum ondandır belki. Tamam sen bana katina bak bakim.
Ben kumralım,buğday tenliyim, koyu kestane saçlarım var,ela gözlüyüm. O ise ten rengi benden biraz daha koyu, koyu kestane saçları var ,kahverengi gözlü, ten rengi biraz daha koyu. :)

canım sorduğun çocuk seninle ilgili yanlış bildiği şeyler var.bunlar her neyse sanırım senin onu istemediğini düşünmüş ve başka birine yönelmiş.sarışın yada açık kumral bir kadın.sen ise bu kişiyle ilgili yanlış yol izlediğini düşünüyorsun.üzüldüğün birşeyler olmuş galiba.tutumunu değiştirmen gerekiyor.mesela onunla ilgilendiğini belli etmemek gibi.sizin aranızda birşeyler olabilir.ortak birşeyler yapabilirsiniz. aynı işte çalışmak gibi.

Ama hep ben yazıyorum. yine mi yazayım. Ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…