- 1 Mart 2015
- 224
- 105
- 33
Bir bucuk hafta sonra malesef büyük bir maddi sIkInti olacak elinden bi masraf icin para cikiyor sanki... Ama bekledigin haber galiba yeni bir ask baslangici ile ilgili ise isminde veya soyadinda e ç n olabilir buda bir hafta bir bucuk hafta yi bulmayacak
PuhahahahajBiz bir kendi falımıza bile baktıramazken bazıları annesine kadar baktırıyorbende istiyorum Yaa
Bende basliyimmmm banada banada illaki banadaaaa banadaaaa yine yine yineeeEki Görüntüle 1442977 Eki Görüntüle 1442978 Eki Görüntüle 1442979 Eki Görüntüle 1442980 Hanimlar ne olur bana da bi bakin yaaa kendime bakamiyormmmmgenel olarak ask hayatimi merak ediyorumEki Görüntüle 1442977 Eki Görüntüle 1442978 Eki Görüntüle 1442979 Eki Görüntüle 1442980
Canım içini karartmışsın yine. Dertler yumağı olmuşsun. Küçük güzel kuşların var. Sana esmer bir adamdan haber getiriyorlar. Karşılıklı ikili görüşmeler var. 1 kişide o iki kişiye sırtını dönmüş uzaklara gidiyor. Geleceğe umutla bakan bir kadın var. Geleceği çok parlak gözüküyor. kendisini bunalmış gibi hissediyor.Eki Görüntüle 1449469 Eki Görüntüle 1449530 Eki Görüntüle 1449531 Eki Görüntüle 1449533 Eki Görüntüle 1449534 Eki Görüntüle 1449535 Eki Görüntüle 1449537 Eki Görüntüle 1449539 Arkadaşlar selam herkese. Fallaşalım mı falıma bakana tarot yada katina bakıyorum
xağol canım yorumuna sağlıkCanım içini karartmışsın yine. Dertler yumağı olmuşsun. Küçük güzel kuşların var. Sana esmer bir adamdan haber getiriyorlar. Karşılıklı ikili görüşmeler var. 1 kişide o iki kişiye sırtını dönmüş uzaklara gidiyor. Geleceğe umutla bakan bir kadın var. Geleceği çok parlak gözüküyor. kendisini bunalmış gibi hissediyor.
Şapkalı bir adam daha var. Kepli gibi birisi. Başarılı birisi sanırım. Önünde kitaplar var onlarla uğraşıyor.
Küçük balıkların var. Parasal kısmetlerin geliyor.
Tabakta da büyük bir balığın var. Biraz göz yaşları gözüküyor. Ahlamişsn ya da aglayacaksın.
canım bana tarot bakar mısın. Ben boğa burcuyum ,o ise ikizler. :)
Katina da olur beybi. Tarottan az bişey anlıyorum ondandır belki. Tamam sen bana katina bak bakim.xağol canım yorumuna sağlıkredd bebeğim hayırdır son zamanlarda katina istemiyorsun
canım sorduğun çocuk seninle ilgili yanlış bildiği şeyler var.bunlar her neyse sanırım senin onu istemediğini düşünmüş ve başka birine yönelmiş.sarışın yada açık kumral bir kadın.sen ise bu kişiyle ilgili yanlış yol izlediğini düşünüyorsun.üzüldüğün birşeyler olmuş galiba.tutumunu değiştirmen gerekiyor.mesela onunla ilgilendiğini belli etmemek gibi.sizin aranızda birşeyler olabilir.ortak birşeyler yapabilirsiniz. aynı işte çalışmak gibi.Katina da olur beybi. Tarottan az bişey anlıyorum ondandır belki. Tamam sen bana katina bak bakim.
Ben kumralım,buğday tenliyim, koyu kestane saçlarım var,ela gözlüyüm. O ise ten rengi benden biraz daha koyu, koyu kestane saçları var ,kahverengi gözlü, ten rengi biraz daha koyu. :)
Ama hep ben yazıyorum.canım sorduğun çocuk seninle ilgili yanlış bildiği şeyler var.bunlar her neyse sanırım senin onu istemediğini düşünmüş ve başka birine yönelmiş.sarışın yada açık kumral bir kadın.sen ise bu kişiyle ilgili yanlış yol izlediğini düşünüyorsun.üzüldüğün birşeyler olmuş galiba.tutumunu değiştirmen gerekiyor.mesela onunla ilgilendiğini belli etmemek gibi.sizin aranızda birşeyler olabilir.ortak birşeyler yapabilirsiniz. aynı işte çalışmak gibi.
ne yazıyosun kızAma hep ben yazıyorum.yine mi yazayım. Ahaha
Hep ben mesaj atıyorum. O atmıyor. Yine mi mesaj atayım. Ne yazayım.ne yazıyosun kız
Bi de tarot açar mısın. Lütfen. :)ne yazıyosun kız
şiir yaz akrostiş şiir ama komik olsun ismi ne canım dur ben sana yazayım hemenAma hep ben yazıyorum.yine mi yazayım. Ahaha
açarım be reddd seni mi kırıcamBi de tarot açar mısın. Lütfen. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?