Bakabilir misiniz :/

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.338
428
Kızlar bugün sınavım var ama midem çok kötü bulanıyo bu halde okula nasıl gidicem yol 1 saat zaten mide bulantısını geçiricek biseyler var mı ya oturdum aģlıyorum sinirden ://

Kuru ekmek yanında birşy yeme, su içme

Az önce yiyim dedim ağzımı açınca bi kötü oldum nasıl gidicem ya ben okula :// rapor alıp sonra sınava girilir mi acaba

Tuzlu birşeyler yemek geçicide olsa çözüm olur,tuzlu kraker,ekmek vb ama sınavdada devam ederse sıkıntı olur. Sıvı almamaya çalışın birde,en azından yolculuk bitene kadar.

Geçmiş olsun ablacım , sen mideni üşütmüşsün , su içme daha da bulanır , kuru ekmek , kraker türü şeyler ye , muz da çok iyi geliyor ablacım , bakmıyosunuz ki kendinize tabi üşütürsünüz , benim oğlum da zar zor gitti bu sabah , sınavını verip , oradan doktora gidicek

Sana kesin çözümü anlatayım. Bir su bardağına yarım limon sık. Üstüne bardağın yarısına kadar su ve az şeker koy karıştır (evet bu bir limonata). Sonra yarım çay kaşığı karbonatı içine at hızlıca karıştırmaya başla. O köpürüp yükselmeye başlayacaktır, o köpüğü ve gerisini hemen iç. Mideyle ilgili ne sorunun varsa, bulantı, gaz, şişkinlik, mide fesadı, ne var ne yok temizliyor. Tadı da fena değildir zevkine içenleri biliyorum gazoz gibi

Doktora gittim hemen dayıyo antibiyotik mide bulantı ilaçlarını iki büklüm zor yürüyorum :/

sen usutmussun ishalde varmi bende oyle olmustum o ilaclari ic duzenli antibiyotigide duzenli bitene kadar ic birakma oyle gecer

eczaneden mide bulantısı hapı iste m ile başlayan bitane küçük hap var o hemen geçiriyor bende de ara ara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…