Dengede tutmaya çalıştığın bir hayatın var. Ne kadar çabalasan da çoğu zaman denge bozuluyor. Çok uzak olmayan bir zamanda dengeyi tamamen sağlamayı başaracaksın. Ellerini havaya kaldırmışsın bir zafer kutluyorsun. İşle ilgili kapattın sanırım fincanını? Bu sebeple bu zaferi işle ilgili diye yorumladım.
Dengede tutmaya çalıştığın bir hayatın var. Ne kadar çabalasan da çoğu zaman denge bozuluyor. Çok uzak olmayan bir zamanda dengeyi tamamen sağlamayı başaracaksın. Ellerini havaya kaldırmışsın bir zafer kutluyorsun. İşle ilgili kapattın sanırım fincanını? Bu sebeple bu zaferi işle ilgili diye yorumladım.
Evli bir çift görünüyor. Bekarsan evliliği düşünüyorsan sen de olabilirsin, hayatındaki evli birileri de çıkmış olabilir. Bu kişilerin iki tane çocuğu görünüyor. İkisi de küçük, yaşları yakın da oalbilir ikiz de olabilir bu çocuklar. Mutlu bir yuva..
Zayıf bir insan çıkmış. kadın mı erkek mi bilemedim. Kep giymiş. Mezuniyet, yeni bir işe başlama gibi şeyler. Zamanı yakın.
Yeni bir şeyler olacak hayatında. Duygusal anlamda olacak şeyler.
Durup dururken bir şeylerden korktuğun olur mu? Sanki seni korkutan bir şeyler çıkmış.
Elinde şemsiye tutan bir bayan çıkmış. etrafına karşı kendini gayet güzel koruyorsun. Bir başarı bekliyor seni yine çıkmış. 4 kademeli yükseliş yaşayacaksın. Ama en çok ilk kademede mutlu olduğunu hisswedeceksin.
Hane dışından bir kişi seni çok geriyor. Bu kişinin ağzının payını vermek seni rahatlatacaktır.
Haneye iki aydınlık görünüyor. Birisi büyük bir aydınlık ve direk aileyi ilgilendiriyor. Diğeri ise dışarıdan birinin güzel haberi.
Bi kac sorum vardi yukarida ama cevaplarsaniz?
Bir de bazi endise ve korkularim.var is yeriyle ilgili evet._Jadaloz_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?