gördüğüm kadar baktım zaten, sorular için tekrar incelemem gerekir...
Anladım.. Aslında asıl merak ettiğim kendim mi bırakmalıyım işi beklemeli miyim?
ücretle fal bakan birilerine gidip baktırmanızı öneririm size.. sorularınızı rahat rahat sorarsınız.
Baktiniz sagolun tesekkur ederim, bir daha bakmazsiniz. Zahmet verdim.
siz mutlu olun diye baktım bunu biliyorsunuz. kahve falıdır bu ne görürsen onu söylersin biter. ısrarla sorularıma cevap verirseniz diyip sorular soruyorsunuz sık boğaz ediyorsunuz. canımı sıktınız açıkçası yaranılmıyor diye düşündürdünüz... yazmayacaktım ama içimde kaldı söylemeden geçemedim.
Arkadaşım iyi geceler bir çok fincanına vaktim senin ama çok negatif enerji var. Sen kendi kendine ışığa arkanı dönmüşsün. Bu kız napiyor dedim kendi kendime ki son fincanın da Allah toparlama ışıkları gördüm. Her şeyin kaynağı sensin. Tüm güzel şeylere arkanı dönmüşsün. Kesilmesi bekleyen kurban gibi duruyorsun oysa etrafında kıymetlerin ve balıkların var. Büyük bir istediğin olacakken yarı da bırakmışsın. Resmen Kısmetin sana küsmüş. Enerjini temizle kendini yenile ve silkenelip farklı bakış açıları kazan. Kokusu ve süslü bir kadın var onu hayatından çıkarmalısın. Herşeye rağmen üzerinde seni koruyan bir melek bir ışık hep olacak hayatın boyunca. Sen kendin yüzünü güzelliğe dönmen gerekiyor. Şansını tepiyorsun.
Valla kadın resmen seni bağlamış kirbacloyor görünüyor :) tek yapabileceğin şey uzaklaşmak geri kalan herşey şu gibi akacak. Çıkamam diyorsan bakış açını değiştirmen gerekiyor nedense hepsi seninle alakalı duruyor olayların. Sanki senin enerjin neden oluyor. Bütün bunlara. Normalde iyi bir yerdesin onun açık ışık içindesin ama sen herşeyin kötü olduğunu düşünüyorsun. Düzelme gerek
Falsiz yorumum ise işten çıkmadan iş ara ozeldeysen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?