Bakabilir misiniz...

Baktiniz sagolun tesekkur ederim, bir daha bakmazsiniz. Zahmet verdim.

siz mutlu olun diye baktım bunu biliyorsunuz. kahve falıdır bu ne görürsen onu söylersin biter. ısrarla sorularıma cevap verirseniz diyip sorular soruyorsunuz sık boğaz ediyorsunuz. canımı sıktınız açıkçası yaranılmıyor diye düşündürdünüz... yazmayacaktım ama içimde kaldı söylemeden geçemedim.
 

Peki hanımefendi.
 
Bugün hayatımda bazı önemli değişiklikler oldu ya da başlangıcı olabilecek şeyler yaşadım iş hayatımla ilgili..
Falıma bakan olursa çok sevinirim...
 
Arkadaşım iyi geceler bir çok fincanına vaktim senin ama çok negatif enerji var. Sen kendi kendine ışığa arkanı dönmüşsün. Bu kız napiyor dedim kendi kendime ki son fincanın da Allah toparlama ışıkları gördüm. Her şeyin kaynağı sensin. Tüm güzel şeylere arkanı dönmüşsün. Kesilmesi bekleyen kurban gibi duruyorsun oysa etrafında kıymetlerin ve balıkların var. Büyük bir istediğin olacakken yarı da bırakmışsın. Resmen Kısmetin sana küsmüş. Enerjini temizle kendini yenile ve silkenelip farklı bakış açıları kazan. Kokusu ve süslü bir kadın var onu hayatından çıkarmalısın. Herşeye rağmen üzerinde seni koruyan bir melek bir ışık hep olacak hayatın boyunca. Sen kendin yüzünü güzelliğe dönmen gerekiyor. Şansını tepiyorsun.
 

Teşekkür ederim. Bu mesajı atarken birinin yazacağını hissetmiştim.
İnsanlar enerjimi çok düşürüyor. Doğru olmaya çalıştıkça yanlış görüyorum.
Evet, o ışığı hep hissediyorum. Ama o sanki hüznümle birlikte benimle, sanki ben çevreme benzesem gidecekmiş gibi..
Şuan yaptığım tek şey istifa etmek aslında, netleşmese de.. Huzursuz ortamdan kaçma isteğim. İşten değil de, artık burada vademi doldurmuş olma düşüncem, aldığım tecrübeyle yeni bi yerde bir tık daha farklı olabilirim düşüncesi.
Şuan en önemli şey iş hayatım. Ama bunaldım mevcut yerde...
Bu kadınla ilgili başka ayrıntı var mı? İş yerimdeyse gitmediğim sürece zor...
 
Valla kadın resmen seni bağlamış kirbacloyor görünüyor :) tek yapabileceğin şey uzaklaşmak geri kalan herşey şu gibi akacak. Çıkamam diyorsan bakış açını değiştirmen gerekiyor nedense hepsi seninle alakalı duruyor olayların. Sanki senin enerjin neden oluyor. Bütün bunlara. Normalde iyi bir yerdesin onun açık ışık içindesin ama sen herşeyin kötü olduğunu düşünüyorsun. Düzelme gerek

Falsiz yorumum ise işten çıkmadan iş ara ozeldeysen.
 

Evet ama anlamıyorum nasıl bir enerjim var ki olan bana oluyor genelde. İyi söylediğimi kötü algılıyorlar, tek benim sorumluluğumda olmayan şeyde yanlış bir durum oldu mu diğerine değil bana yöneliyorlar.
İş yeri kötü bana göre, düzensiz..
Ben stratejiyle oyunla davranarak kendimi gösteremiyorum ikiyüzlülük gibi geliyor bana, olması gereken neyse o olmalı diyorum hep ama olmuyor. Pozisyonumdan da memnun değilim zaten.
Çok şey oldu ve ben huzursuzum, özeldeyim çıkacağım bir süre işsiz kalsam da.. Belki ihbar süremde bulurum bir yer, o kadar kalmak bile zor geliyor çok düştü performansım enerjim.
Yani diyorsunuz ki, olumlu bakarsan önün açık... Aslında hep umutlu biriyimdir, fakat enerjim çok kolay ve fazla düşüyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…