İnsanlarla sürekli bir ilişki içinde misiniz?
böyle koyduğunuz zaman bakan oluyor mu?
ben de karşılıksız bakan birilerini aradım ama bulamadım da o yüzden sordum :)Nadir sayılır...
ben de karşılıksız bakan birilerini aradım ama bulamadım da o yüzden sordum :)
genelde karşılıklı fallaşıyor insanlar
Konuma ekleyemiyorum forumdaki bir çok yer gibi donuyor o da, bu şekilde yapabildim...
Bakan olursa sevinirim.. Konu iş...
Eki Görüntüle 1854257 Eki Görüntüle 1854258 Eki Görüntüle 1854259 Eki Görüntüle 1854260 Eki Görüntüle 1854261 Eki Görüntüle 1854262
Erkek arkadasin ile aran bozulmus sende bunu cok kafana takiyorsun . Kendi kendine soruyorsun acaba beni düsünüyor mu seviyor mu diye EVET oda seni düsünüyor yaptiklarindan dolayi pisman olacak senin icin göz yasi döküyor diye görünüyor egerki biseyleri konusup yoluna koyabilirseniz iliskiniz yeniden baslayabilir dikkatli ol birazda fazla kafana takma derim evrene güzel mesaj verki oda sana güzel mesajlar geri verebilsin ...
Canım nacizane yorumlayayım , kafan son dönemde çok karışık yeni bir başlangıç yapmak istiyorsun . Fakat geçmişle ilgili de bişeyler tam olarak bitmemiş unutamadığın biri var zayıf orta boylarda kirli sakallı gibi çıkmış .Onunla sürekli telepati yapıyorsun sürekli olarak onu düşündüğün çıkmış.Sosyal ortamda da nerde ne yaptı kimlerle görüştü takiptesin. Fakat Eğer takip etmeye bir süre ara verip kendini başka şeylere yöneltirsen bu insanla birşeyler hızlanacak canım. Senin onu düşüncelerinle ittiğin çıkıyor. Ne zamanki kendine yöneldin bu çocukla tekrar görüşmeler olacak. Bir de maddi anlamda rahatlaman çıkıyor tabağında çok kocaman kocaman iki balık var . Gördüklerim bunlar canım
Canım nacizane yorumlayayım , kafan son dönemde çok karışık yeni bir başlangıç yapmak istiyorsun . Fakat geçmişle ilgili de bişeyler tam olarak bitmemiş unutamadığın biri var zayıf orta boylarda kirli sakallı gibi çıkmış .Onunla sürekli telepati yapıyorsun sürekli olarak onu düşündüğün çıkmış.Sosyal ortamda da nerde ne yaptı kimlerle görüştü takiptesin. Fakat Eğer takip etmeye bir süre ara verip kendini başka şeylere yöneltirsen bu insanla birşeyler hızlanacak canım. Senin onu düşüncelerinle ittiğin çıkıyor. Ne zamanki kendine yöneldin bu çocukla tekrar görüşmeler olacak. Bir de maddi anlamda rahatlaman çıkıyor tabağında çok kocaman kocaman iki balık var . Gördüklerim bunlar canım
Çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık yorum için teşekkürlerCanım nacizane yorumlayayım , kafan son dönemde çok karışık yeni bir başlangıç yapmak istiyorsun . Fakat geçmişle ilgili de bişeyler tam olarak bitmemiş unutamadığın biri var zayıf orta boylarda kirli sakallı gibi çıkmış .Onunla sürekli telepati yapıyorsun sürekli olarak onu düşündüğün çıkmış.Sosyal ortamda da nerde ne yaptı kimlerle görüştü takiptesin. Fakat Eğer takip etmeye bir süre ara verip kendini başka şeylere yöneltirsen bu insanla birşeyler hızlanacak canım. Senin onu düşüncelerinle ittiğin çıkıyor. Ne zamanki kendine yöneldin bu çocukla tekrar görüşmeler olacak. Bir de maddi anlamda rahatlaman çıkıyor tabağında çok kocaman kocaman iki balık var . Gördüklerim bunlar canım
Merhaba bende bir yorum alabilurmiyim sizden çok güzel yorumunuz Rica etsem.Canım nacizane yorumlayayım , kafan son dönemde çok karışık yeni bir başlangıç yapmak istiyorsun . Fakat geçmişle ilgili de bişeyler tam olarak bitmemiş unutamadığın biri var zayıf orta boylarda kirli sakallı gibi çıkmış .Onunla sürekli telepati yapıyorsun sürekli olarak onu düşündüğün çıkmış.Sosyal ortamda da nerde ne yaptı kimlerle görüştü takiptesin. Fakat Eğer takip etmeye bir süre ara verip kendini başka şeylere yöneltirsen bu insanla birşeyler hızlanacak canım. Senin onu düşüncelerinle ittiğin çıkıyor. Ne zamanki kendine yöneldin bu çocukla tekrar görüşmeler olacak. Bir de maddi anlamda rahatlaman çıkıyor tabağında çok kocaman kocaman iki balık var . Gördüklerim bunlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?