BAKAR MİSİN ACİL LÜTFEN🥹🍂

sc002

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2025
130
31
13
23
Merhabalar hanımlar aranızda yeniyim sizlere birşey sormak istiyorum bugün idrar testinde pozitif gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın kan verdim beta 310 çıktı kaç haftalık olduğunu bilen varsa söyleyebilir mi lütfen çok merak ediyorum ilk bebeğim olacak Allah izin verirse🥹🤲🏻❤️

Hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Beta değerine göre hafta belirlenmex son adet tarihinize göre haftanızı gününüzü hesaplamanız gerekiyor çünkü beta kişiden kişiye çok fazla değişiyor. Ben adetime bir gün kala 258le öğrenmiştim ama gecikmesinin 4. Gününde 100 ile öğrenen arkadaşım da var. Beta beyninizden bebek var ona göre hazırlanın diye diğer organlara mesaj gönderdiği hormon aslında. İki gün sonra aynı yerde tekrar test verin en az %60 bir artış olması gerekiyor sağlıklı bir gebelik diyebilmek için. 1200 hcgde falanken vajinal yolla kesem gözükmüştü benim kese falan görüldükten sonra betanın bir anlamı kalmıyor

Betadan haftası belli olmaz. İki günde bir kan verin. Beta hcg 1500 ve üzeri olunca vajinal, 3000 ve üzeri olunca karından ultrasonla kese görüntülenebilir.
Hayırlı olsun.

Back
X