Bende aynı asıl yükleyince birisinde baya düşmüş kalitesi ama bende çıplak gözle gördümValla canım birinde silik çok az görüyor gibiyim ama birinde de hiç görmüyorum
Hiççç almayı düşünmüyorum bunlar evde var diye yaptımBen ikisindede bir şey göremedim ya kaset test yerine erken gebelik yapsanız daha iyi
Demek ki yanlış görmemişim heyecanlanmıştım birazİkincide belirgin bir çizgi var
Hayır geçmedi uygulamaya göre 8 gün kaldı diyor ama bence bat biraz daha erken çünkü bu kadar silik göremezdim diye düşünüyorumArkası beyaz olan testte çok silik gördüm. Adet günü geçti mi?
Kullanma talimatında 10 üzerini görür diyor ama bende anlamadım çok heveslenmek istemiyorumKaset değil erken gebelik yap o zaman bi
Oo daha çok varmış, adet geçmeden silik de olsa çıktıysa bence olma olasılığı var. Erken gebelik testlerinde yalancı pozitif gören çok olmuş istersen yap ama bir iki gün sonra tekrar kaset alsan daha mantıklı bence, sonuçta bu da kaset ve bunda çıkan gebeliğin varsa iki gün sonra hayli hayli çıkması gerekir.Hayır geçmedi uygulamaya göre 8 gün kaldı diyor ama bence bat biraz daha erken çünkü bu kadar silik göremezdim diye düşünüyorum
Bir tane daha kaset testim var Laboquick bakalım 2-3 güne tekrarlarım inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin hiç belli olmaz çünkü adete daha var gibiOo daha çok varmış, adet geçmeden silik de olsa çıktıysa bence olma olasılığı var. Erken gebelik testlerinde yalancı pozitif gören çok olmuş istersen yap ama bir iki gün sonra tekrar kaset alsan daha mantıklı bence, sonuçta bu da kaset ve bunda çıkan gebeliğin varsa iki gün sonra hayli hayli çıkması gerekir.
Ayyyy bilemiyorum hiç heveslenmek istemiyorumYaaaa bende ikincisinde gölge görüyorum inşallah vardır bebiş
İnşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur, öğrenince yaz buraya mutlakaBir tane daha kaset testim var Laboquick bakalım 2-3 güne tekrarlarım inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin hiç belli olmaz çünkü adete daha var gibi
Tamam hep beraber dua edelim adet olmayayımİnşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur, öğrenince yaz buraya mutlaka
Bende şuanki gebeliğimi adetime 1 hafta varken erken gebelik testiyle silik öğrendim hayırlısı olsun inşallah vardırHayır geçmedi uygulamaya göre 8 gün kaldı diyor ama bence bat biraz daha erken çünkü bu kadar silik göremezdim diye düşünüyorum
Ay inşallah yaaaa dua edelim birbirimize inşallah vardır sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızBende şuanki gebeliğimi adetime 1 hafta varken erken gebelik testiyle silik öğrendim hayırlısı olsun inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?