Bakar mısınııızz🥹

trmr

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
259
66
13
Kızlar çizgi var mı bana mı öyle geliyor bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• IMG_1727.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 188
  • IMG_1722.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 181
Bu kalite niye düşüyor ya bulanıklamış hemen

Arkası beyaz olan testte çok silik gördüm. Adet günü geçti mi?

Hayır geçmedi uygulamaya göre 8 gün kaldı diyor ama bence bat biraz daha erken çünkü bu kadar silik göremezdim diye düşünüyorum
Oo daha çok varmış, adet geçmeden silik de olsa çıktıysa bence olma olasılığı var. Erken gebelik testlerinde yalancı pozitif gören çok olmuş istersen yap ama bir iki gün sonra tekrar kaset alsan daha mantıklı bence, sonuçta bu da kaset ve bunda çıkan gebeliğin varsa iki gün sonra hayli hayli çıkması gerekir.

Bir tane daha kaset testim var Laboquick bakalım 2-3 güne tekrarlarım inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin hiç belli olmaz çünkü adete daha var gibi

Bir tane daha kaset testim var Laboquick bakalım 2-3 güne tekrarlarım inşallah. Allah hayırlısını nasip etsin hiç belli olmaz çünkü adete daha var gibi
İnşallah hayırlısıyla gönlüne göre olur, öğrenince yaz buraya mutlaka

Hayır geçmedi uygulamaya göre 8 gün kaldı diyor ama bence bat biraz daha erken çünkü bu kadar silik göremezdim diye düşünüyorum
Bende şuanki gebeliğimi adetime 1 hafta varken erken gebelik testiyle silik öğrendim hayırlısı olsun inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…