- 29 Aralık 2024
- 2.052
- 1.099
- 48
Insallah gorursun canim nimo marka hiç bilmiyorum ama çizgi gozukuyo gibi geldi bana sonuçlarında banada haber verirmisin inşallah vardirİnşallah benimde adetim geçti test sipariş etmiştim yarın gelecek Prodoctor inşallah çift çizgiyi görürüm nimo testim silik çıkmıştı 9 gündür bel ağrısı çekiyorumEki Görüntüle 3586600
Kimyasal gebelik sanırım işteAynısı benim başıma gelmişti önce 2 çizgi bariz belliydi sonrasında yaptığım testlerde silindi
Hata kan tahlilinde hamilesimiz demişlerdi silik çıktıktan sonra gidip kan verdiğimde tutmadığını söylemişlerdi ben öyle adlandırıyorum başka tıbbi bir terimi olabilir
Ama sonradan tuuttu tabi çok geçmeden şimdi oğlum 5.5 yaşındaKimyasal gebelik sanırım işteAllah hayırlısını versin olacak olana yapacak bir şey yok maalesef
Yaaa Allah bağışlasınAma sonradan tuuttu tabi çok geçmeden şimdi oğlum 5.5 yaşında
Biraz yakınlaştırınca kalitesi düştü deNimo testinizi atar mısınız rica etsem
Biraz yalancı diyorlar bende dün Laboquick ile görünce yaptım ama bilemiyorum bu testi :/Gayet görünüyor benimki bu kadar bile gözükmüyor
Prodoctor da verebiliyor en iyisi predictor diyorlar amaYarın Prodoctor sipariş vermiştim o gelince yapıcam inşallah yalancı değildir
Ben bugün eczanede predictor gördüm ama almadım nimoyu aldım geçtimYarın Prodoctor sipariş vermiştim o gelince yapıcam inşallah yalancı değildir
Yalancj degil bugun şahsen bdn denedjm gayet negatifti hatta 2.cjzgiyi gormek icin şaşı olucaktim ama yoktuYarın Prodoctor sipariş vermiştim o gelince yapıcam inşallah yalancı değildir
Bende aynısını dedim yaaa bizim burda da nimo 50 predictor pembe 330 turuncusu 280di dedim erken öğrenmiyim yaaaÇok pahalı bende alırken Nimo ve predictor vardı 70 ve 300 tl idiler hamile olsamda ona o parayı vermem hahaha
Ben size de dua ettim olacak inşallahYalancj degil bugun şahsen bdn denedjm gayet negatifti hatta 2.cjzgiyi gormek icin şaşı olucaktim ama yoktu
Oluyor mu öyle şeyler reglim 3 gün geçti testler negatif benim deÂmin hepimiz goruruz insallahaslında benim oğlumda geç dollenmeydi ta adetimin geçmesinin 10.gununde ogrenmistim öncesinde hep negatifti ama insan hevesleniyor iste
Ayy canim benjm cok tesekkur ederimBen size de dua ettim olacak inşallah
Ayy canim benjm cok tesekkur ederimBen size de dua ettim olacak inşallah
Reglinize yakın yumurtladiysaniz evet olabiliyoOluyor mu öyle şeyler reglim 3 gün geçti testler negatif benim de
Evet daha önce burada ben okudum 2 kez yumurtlama görenlerAyy canim benjm cok tesekkur ederimBenim 25inde yumurtlama gormustum aslında ama 3 gündür yine pozitifti ama bugün tekrar ovu testi yaptım negatif dönmüş pcos vs yok tekrar yumurtlamada çok çok nadir bi olasilikmis öyle birsey olabilirmi reglmie 3 4 gün kaldı cunku
Ovulasyon testi yaptım aslında gec yumurtlama olmadı bence.stresden regli olamıyorum sanirimReglinize yakın yumurtladiysaniz evet olabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?