Bakar Mısınız Lütfen

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar... Nereden başlasam bilemiyorum. Bizim bir aile dostumuz gibi ahbaplarımız var. Durumları çok iyi. İstanbul'da ikamet ediyorlar. (Etiler) Neyse konu bu değil aslında. Bu ailenin üç çocuğu var. Birisi erkek ve yurt dışında zaten. İki kızları var. Birisi 28 yaşında diğeri otuzlarında. İkisine de abla diyorum. 2 günlüğüne geldik misafirliğe onlara. İstanbul dışından. Bu arada bu 28 yaşında olan ablanın adı Ece olsun diğerininki Pınar olsun. Dün sabah Ece Abla ile gezdik eğlendik. Akşama da seni bir gece kulübüne götüreyim mi dedi. Olur dedim. Hatta Pınar Ablan da gelir dedi. Tamam dedim. Akşama Pınar Abla geldi eve. Hazırlandık çıkmak için filan. Bunlar dediler ki bana. Sen gençsin ( 19 yaşındayım) Dans et eğlen istediğin gibi iç çekinme dediler. Kopuyoruz bu gece filan dediler. Bazen olur öyle içilir eğlenilir falan dediler. Hatta Ece Abla şey anlattı ben kaç tane arkadaşımın sağ koluyumdur her sarhoş olan veya başı belaya giren beni arar dakikada gelirim dedi. Neyse. Bu arada sadece iki günlüğüne geldik buraya onlar elimi cüzdanıma attırmıyorlar hiçbir şekilde. Gittik gece kulübüne eğlendik filan. Bu arada ben birkaç bir şey içtim tabii. Gümbür gümbür müziğin de etkisiyle biraz başım dönmeye başladı. Böyle nasıl anlatsam sarhoş oldum ama öyle bilincini kaybeden bir sarhoşluk değil. Her şeyi çok net hatırlıyorum. Beni görünce Ece Ablanın yüzü düşmeye başladı. Bana ters davranmaya filan başladı. Saat epey geç oldu. Sonra hesaplar geldi. Tabii onlar bana hesap ödetmeseler de benim param var yanımda. Ece Abla birden döndü dedi ki senin hesap 150 TL tutmuş. Ben o an çok şaşırdım. Bakın yanlış anlamayın tabii ki durumları iyi diye onlar ödemek zorunda değil. Sadece yapılan davranışa şaşırdım. Böyle ters davranmalar filan. Önceden de harcamıştım biraz. Tam o kadar miktar çıkmadı çantamdan. Bir kısmını verdim ücretin. Sonra da dedim ki geri kalanını eve gidince vereceğim hemen. Neyse eve gidelim dediler. Taksi filan çağırdılar. Ece Abla bana çok kötü davranıyordu. Kolumu hafif sertçe sıkarak beni taksiye bindirdi. Sonra da dedi ki beni bu gece çok üzdün. Ben de sordum Ece Abla hatırlamadığım bir şey yaptım mı dedim. Masayı salladın filan dedi. Masa dediği şey barlarda olan kokteyl masalarından. Hani o salladığım anda kesinlikle masada içki vs. bir şey yoktu. Hiçbir şey devirmedim. En fazla yaptığım şey bu olmuş yani. Yani size şöyle söyleyeyim kimseye zarar vermedim, hani bazı insanlar sarhoş olup gider başka insanlara çatar filan. Kesinlikle öyle bir şey yapmadım dediğim gibi hepsini hatırlıyorum yaptıklarımın. Neyse Pınar Abla başka bir evde yaşıyor. O evine geçti biz Ece Ablayla eve geçtik. Birden bana şöyle dedi: " Sen böyle yaparsan insanlar seni kullanır, erkekler seni kullanır dedi." İnanılmaz içime oturdu bu laf Bu arada lütfen konum polemiğe çekilmesin zaten çok üzgünüm Okuduğunuz için çok teşekkürler.

hic bosuna üzülmeyin.Ece ablaniz 19 yasindaki genc bir kizin biraz ictiten sonra hafif cakir keyif olmasini neden bu kadar kötü karsilamis ki.Gece klübündeki bir sürü insanin yaptigi seyi yapmissiniz.Ben de yukarda yapilan yorumlara katiliyorum.Ece ablaniz sizi kiskanmis olabilir.Muhtemelen hosuna giden kisi sizden etkilendi.Üzülmeyin.Bundan sonra siz de ece ablaniza mesafeli yaklasirsiniz.

Sanmıyorum Ece ablanin sevgilisi var zaten. Ama o da yanımızda yoktu.

O işler öyle olmuyor canım pek. O ortamları bilmem ama pürüpak olduğunu da düşünmüyorum. Kendisine sor bakalım masa sallamaktan başka bir şey diyor mu? Öbür pınar ablan ne diyor bir de.

Bence sen bu "ablalardan" uzak dur. Hem 19 yaşındaki bir genç kızı içmeye teşvik ediyorlar ve sonra ters davranıyorlar. Hic doğru değil. 19/20 yaşındaki öğrencilerim üniversite partilerde çabuk sarhoş oluyordu. Alışık değillerdi çünkü. Kaç tanesini kendi elimle eve götürdüm, çünkü bazıları fark etmeden bilinçsiz hareket ediyordu. Ve bu konuda kadınlar haklı: sarhoş kadınları orda tuzağa düşürmek veya "kullanmak" için pusuda yatan erkekler var her zaman. Ama: gittiğin insanlar sağlamsa sana birsey olmaz, çünkü grup birbirine sahip çıkar.. Alkol al veya alma bu böyle olmalı..

Bacım bilmedigin seyrek görüştügün insanlarla alkol alma alıyorsanda kendine bi sınr koy bir de kal
Belliki hatırlamadıgın kadar kötü dans ettin veya abuk subuk hareketler yaptın
Bu abla dediğin senden utanmıs kendini rezil olmus gibi hissetmiş geldi
Sonucta sen bi daha gelmeyeceksin ama o ortamına sürekli girecek
Hesap olayınıda gıcıklıgına yapmıs diye düşündüm cunku simdiye kadar hep ödedi herşeyi diyorsun

Demek ki ota b.ka atlamamak gerekiyormuş, Ece'nin bir dediği birini tutmuyormuş, anlamış oldun.

Daha 19 yaşındasın, saçma sapan ortamlara girip, bilinçte olsan da, kendini kaptırma. Alırsın bir meyve kokteyli tamam. 2.ye gerek var mı? Ya da illa çok içecek bir durum var mı? Neyse bir daha ki sefere teklif ederlerse, reddedersin.

Kesin orda erkekler size baktiysa neden bana değilde ona baktılar diye kiskanmistir sizde genç olunca yoksa masa sallamayla ne alaka

burda bir sorunlu varsa oda ablalariniz
ben kendimde alkole karsi degilim herkee icebilir icmeyedebilir ama daha hic kendimden kucuk birini alipda eglensin diye gece klubune goturmedim
eglenmek sorun yasamak istemiyorsa daha farkli yerlerde vardir illaki
ilk kez disari ciktigi bir insani gece klubune goturup eglen diyip sonrada senin hesabin su kadar geldi demeside ayri bir çiğlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…