Bakar Mısınız Lütfen

Aman sıkma canını hem ıc eglen deyip hem surat asmak dengesızlıkten Baska bısey degıl. Madem boyle yapacak neden goturmus bundan sonra sende mesafeli ol ve o kadar samimi olma ve kafana takma salla gitsin.

Hemen sarhoş olmak ve dans etmek etrafındaki erkekleri sana çeker muhtemelen. Öyle yere geçmişte ablamın ev arkadaşı götürecekti. (Zaten kendisine güven duymazdım ablam evdeyken erkek getirmiş eve sabah ablam bir kalkmış evde adamın biri donla dolaşıyor) gitmem ben dedim. Yanımda ablam olsa eniştem olsa neyse sen kimsin yani hayırdır dedim. Hayır demeyi bilmek lazım, dediğiniz kişi sağlam ayaklabı değil bence anlattıklarınıza göre herkes onu çağırıyorsa çevresinde kimse gece kulübünden çıkmıyor. Düzgün, normal ve standart hayat anlayışınızı değiştirir bu insanlar uzak durun kendinize de hakim olun. Aslında dediği yanlış değil çünkü erkekler için böyle saf temiz kızlar maalesef yem olarak görülüyor tecrübeyle sabit

Henüz çok gençsiniz ve hayatı yeni yeni öğreniyorsunuz. Bazı şeyleri insan yaşayarak öğrenir ki sizinde öyle olmuş. Ister bir abla ister tanımadığınız bir dost tavsiyesi kabul edin; hayatta bazı kimselerle yapılmayacak ve sadece dostlarla yapılacak şeyler vardır, alkol almak bunlardan bir tanesi. Alkol, siyaset, din vs. bunlar herkesin masasına meze olmaz ,herkesle konuşulmaz. Bir daha o insanlar ve onlar gibileriyle görüşmeyin, sadece zarar verip canınızı sıkarlar.

Sen 19 yasinda misin konu sahibesi?
Bana durum cok yonden abuk geldi, gittikleri yer zaten sana uygun bir yer gibi gelmedi bana. Senin gidecegin yerler daha cok ogrencilerin takildigi, yasitlarinin oldugu yerler olmali bence.
Ikinci olarak 19luk cocugu eglenceye davet edip sonra hesap odetmek de ayrica bir sacmalik.
Bana sonradan gorme geldiler, bence duzgun tipler degiller. Sen yasitlarinla takil bence. Para, luks muhit vb gozunu boyamasin.

+++++++++
++++++++

Alkol almam ama alıyor olsaydım herkesle almazdım.
Güvendiğim insanlarla içerdim, çünkü ne olacağı belli olmaz artık herkes her niyeti taşır oldu.
Belli ki bu kız da sağlam, güvenilir biri değil.
Hem kendinden kaç yaş küçük birini öyle bir mekana götürüyor (tek eğlence anlayışı o demekki) hem de dilediği gibi davranmasını öğütledikten sonra çıkan sonuçtan kendi memnun olmuyor, misafirine hesap ödetiyor vs.
Kız sevilecek tip değil.

Buyuk ihtimalle herseyi hatirlamiyorsunuz , hatirladiginizi zannediyorsunuz sadece , alisik olmayan bunyede alkol bu etkiyi yapar :)
Ece de ne yasandiysa ona kizmis ama verdigi tepki cok absurt , bunun dogrusu ertesi sabah ayilinca konusmaktir , bence siz tekrar konusup sorun farkinda olmadan birsey mi yaptim diye

Hayatın her anı tecrübeden ibaret bilenler için.Umarım bu iyi bir ders olmuştur.
Bilmediğiniz yerlerde ve çok iyi tanımadığınız insanlarla üstelik alkol almanın ne kadar zarar verdiği ortada.

tatlım bak 19 yaşında devamlı takıldıgın samimi arkadaşların dışındaki insanların yanında bu kadar içilmez.
sen herşeyi hatırlıyorum diyosun da, o öyle değil işte..özellikle votka motka gibi sert şeyler falan içtiysen herşeyi hatırladıgını zannetsen de hatırlamazsın.büyük ihtimalle saçmaladın, farkında olmadan rahatsız edecek abuk subuk şeyler yaptın.
ben ecenin seni kıskandığını falan düşünmüyorum,toplumca hemen herşeyi beni kıskandıya bağlamaya pek meraklıyız,ayrıca bunun için mantıklı bir şey yok hikayede.sadece masayı salladım ne olmuş diyorsun da, masa sallandıysa büyük ihtimalle üzeirndeki alkoller üzerine falan dökülmüş olabilir onların bu da cok sinir bozucu bir durum.
onların tek hatası senin yaşındaki ve içince nasıl davranacağını bilmedikleri birini fazlaca içmeye teşvik etmeleri.ağzıyla değil başka bir tarafıyla içmiş herkes çevredekilere rahatsızlık verir bu arada

19 yaşındaki bir genç kizin öyle ortamlara ve alkole alışık olmadığını bildikleri halde seni istediğin kadar içmeye ve ben sana bakarım diyerek sorumluluğu üstüne almaya bu kadar meraklı olan biri sonrasında sana böyle davranamaz.Sen ne kadar sacmalamis olursan ol..Alkol bu sacmalatir zaten.Kendi yaşıtlarınla takıl.
Sakın bir daha kendileri ile böyle ortamlara girme.
Hatta öyle insanlardan uzak dur

Kızın bu kadar içip saçma sapan hareketler yapacağını düşünemediler bence. Muhtemelen çekingen davranacağını sanıp rahat etsin diye gaz vermişler. Kıskanmıştır diyenlere zaten hayret ettim, ne alaka...

Hayır aşırı absürt hareketler sergilemedim. Kimse beni tutmadı örneğin. Kendi başıma yürüyebiliyordum. Bilincim yerindeydi.

Acaba hatırlamadıgınız bir durum mu var ki ne alaka bu yani

19 yasında yeterınce tanımadıgın ınsanlarla alkollu eglenceye gıtmemelısın
ben bırıne yanında ben varım rahat olabılırsın desem bıle karsımdakının kayısları koparmasını ıstemem yıne de masa sallayacak kadar ıcıp benı mahcup edıyorsa sinirlenırım
ıcebılırsın demıs zıl zurna sarhos ol masaları salla dememıs

2 hata var
kımseye guvenıp ıcme
tanımadıgın ınsanlarla ıcme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…