- 24 Haziran 2016
- 7.531
- 26.564
- 548
Aman sıkma canını hem ıc eglen deyip hem surat asmak dengesızlıkten Baska bısey degıl. Madem boyle yapacak neden goturmus bundan sonra sende mesafeli ol ve o kadar samimi olma ve kafana takma salla gitsin.Arkadaşlar... Nereden başlasam bilemiyorum. Bizim bir aile dostumuz gibi ahbaplarımız var. Durumları çok iyi. İstanbul'da ikamet ediyorlar. (Etiler) Neyse konu bu değil aslında. Bu ailenin üç çocuğu var. Birisi erkek ve yurt dışında zaten. İki kızları var. Birisi 28 yaşında diğeri otuzlarında. İkisine de abla diyorum. 2 günlüğüne geldik misafirliğe onlara. İstanbul dışından. Bu arada bu 28 yaşında olan ablanın adı Ece olsun diğerininki Pınar olsun. Dün sabah Ece Abla ile gezdik eğlendik. Akşama da seni bir gece kulübüne götüreyim mi dedi. Olur dedim. Hatta Pınar Ablan da gelir dedi. Tamam dedim. Akşama Pınar Abla geldi eve. Hazırlandık çıkmak için filan. Bunlar dediler ki bana. Sen gençsin ( 19 yaşındayım) Dans et eğlen istediğin gibi iç çekinme dediler. Kopuyoruz bu gece filan dediler. Bazen olur öyle içilir eğlenilir falan dediler. Hatta Ece Abla şey anlattı ben kaç tane arkadaşımın sağ koluyumdur her sarhoş olan veya başı belaya giren beni arar dakikada gelirim dedi. Neyse. Bu arada sadece iki günlüğüne geldik buraya onlar elimi cüzdanıma attırmıyorlar hiçbir şekilde. Gittik gece kulübüne eğlendik filan. Bu arada ben birkaç bir şey içtim tabii. Gümbür gümbür müziğin de etkisiyle biraz başım dönmeye başladı. Böyle nasıl anlatsam sarhoş oldum ama öyle bilincini kaybeden bir sarhoşluk değil. Her şeyi çok net hatırlıyorum. Beni görünce Ece Ablanın yüzü düşmeye başladı. Bana ters davranmaya filan başladı. Saat epey geç oldu. Sonra hesaplar geldi. Tabii onlar bana hesap ödetmeseler de benim param var yanımda. Ece Abla birden döndü dedi ki senin hesap 150 TL tutmuş. Ben o an çok şaşırdım. Bakın yanlış anlamayın tabii ki durumları iyi diye onlar ödemek zorunda değil. Sadece yapılan davranışa şaşırdım. Böyle ters davranmalar filan. Önceden de harcamıştım biraz. Tam o kadar miktar çıkmadı çantamdan. Bir kısmını verdim ücretin. Sonra da dedim ki geri kalanını eve gidince vereceğim hemen. Neyse eve gidelim dediler. Taksi filan çağırdılar. Ece Abla bana çok kötü davranıyordu. Kolumu hafif sertçe sıkarak beni taksiye bindirdi. Sonra da dedi ki beni bu gece çok üzdün. Ben de sordum Ece Abla hatırlamadığım bir şey yaptım mı dedim. Masayı salladın filan dedi. Masa dediği şey barlarda olan kokteyl masalarından. Hani o salladığım anda kesinlikle masada içki vs. bir şey yoktu. Hiçbir şey devirmedim. En fazla yaptığım şey bu olmuş yani. Yani size şöyle söyleyeyim kimseye zarar vermedim, hani bazı insanlar sarhoş olup gider başka insanlara çatar filan. Kesinlikle öyle bir şey yapmadım dediğim gibi hepsini hatırlıyorum yaptıklarımın. Neyse Pınar Abla başka bir evde yaşıyor. O evine geçti biz Ece Ablayla eve geçtik. Birden bana şöyle dedi: " Sen böyle yaparsan insanlar seni kullanır, erkekler seni kullanır dedi." İnanılmaz içime oturdu bu lafBu arada lütfen konum polemiğe çekilmesin zaten çok üzgünüm Okuduğunuz için çok teşekkürler.
Henüz çok gençsiniz ve hayatı yeni yeni öğreniyorsunuz. Bazı şeyleri insan yaşayarak öğrenir ki sizinde öyle olmuş. Ister bir abla ister tanımadığınız bir dost tavsiyesi kabul edin; hayatta bazı kimselerle yapılmayacak ve sadece dostlarla yapılacak şeyler vardır, alkol almak bunlardan bir tanesi. Alkol, siyaset, din vs. bunlar herkesin masasına meze olmaz ,herkesle konuşulmaz. Bir daha o insanlar ve onlar gibileriyle görüşmeyin, sadece zarar verip canınızı sıkarlar.
Kızın bu kadar içip saçma sapan hareketler yapacağını düşünemediler bence. Muhtemelen çekingen davranacağını sanıp rahat etsin diye gaz vermişler. Kıskanmıştır diyenlere zaten hayret ettim, ne alaka...tatlım bak 19 yaşında devamlı takıldıgın samimi arkadaşların dışındaki insanların yanında bu kadar içilmez.
sen herşeyi hatırlıyorum diyosun da, o öyle değil işte..özellikle votka motka gibi sert şeyler falan içtiysen herşeyi hatırladıgını zannetsen de hatırlamazsın.büyük ihtimalle saçmaladın, farkında olmadan rahatsız edecek abuk subuk şeyler yaptın.
ben ecenin seni kıskandığını falan düşünmüyorum,toplumca hemen herşeyi beni kıskandıya bağlamaya pek meraklıyız,ayrıca bunun için mantıklı bir şey yok hikayede.sadece masayı salladım ne olmuş diyorsun da, masa sallandıysa büyük ihtimalle üzeirndeki alkoller üzerine falan dökülmüş olabilir onların bu da cok sinir bozucu bir durum.
onların tek hatası senin yaşındaki ve içince nasıl davranacağını bilmedikleri birini fazlaca içmeye teşvik etmeleri.ağzıyla değil başka bir tarafıyla içmiş herkes çevredekilere rahatsızlık verir bu arada
Kızın bu kadar içip saçma sapan hareketler yapacağını düşünemediler bence. Muhtemelen çekingen davranacağını sanıp rahat etsin diye gaz vermişler. Kıskanmıştır diyenlere zaten hayret ettim, ne alaka...
Hayır aşırı absürt hareketler sergilemedim. Kimse beni tutmadı örneğin. Kendi başıma yürüyebiliyordum. Bilincim yerindeydi.Kızın bu kadar içip saçma sapan hareketler yapacağını düşünemediler bence. Muhtemelen çekingen davranacağını sanıp rahat etsin diye gaz vermişler. Kıskanmıştır diyenlere zaten hayret ettim, ne alaka...
Acaba hatırlamadıgınız bir durum mu var ki ne alaka bu yaniArkadaşlar... Nereden başlasam bilemiyorum. Bizim bir aile dostumuz gibi ahbaplarımız var. Durumları çok iyi. İstanbul'da ikamet ediyorlar. (Etiler) Neyse konu bu değil aslında. Bu ailenin üç çocuğu var. Birisi erkek ve yurt dışında zaten. İki kızları var. Birisi 28 yaşında diğeri otuzlarında. İkisine de abla diyorum. 2 günlüğüne geldik misafirliğe onlara. İstanbul dışından. Bu arada bu 28 yaşında olan ablanın adı Ece olsun diğerininki Pınar olsun. Dün sabah Ece Abla ile gezdik eğlendik. Akşama da seni bir gece kulübüne götüreyim mi dedi. Olur dedim. Hatta Pınar Ablan da gelir dedi. Tamam dedim. Akşama Pınar Abla geldi eve. Hazırlandık çıkmak için filan. Bunlar dediler ki bana. Sen gençsin ( 19 yaşındayım) Dans et eğlen istediğin gibi iç çekinme dediler. Kopuyoruz bu gece filan dediler. Bazen olur öyle içilir eğlenilir falan dediler. Hatta Ece Abla şey anlattı ben kaç tane arkadaşımın sağ koluyumdur her sarhoş olan veya başı belaya giren beni arar dakikada gelirim dedi. Neyse. Bu arada sadece iki günlüğüne geldik buraya onlar elimi cüzdanıma attırmıyorlar hiçbir şekilde. Gittik gece kulübüne eğlendik filan. Bu arada ben birkaç bir şey içtim tabii. Gümbür gümbür müziğin de etkisiyle biraz başım dönmeye başladı. Böyle nasıl anlatsam sarhoş oldum ama öyle bilincini kaybeden bir sarhoşluk değil. Her şeyi çok net hatırlıyorum. Beni görünce Ece Ablanın yüzü düşmeye başladı. Bana ters davranmaya filan başladı. Saat epey geç oldu. Sonra hesaplar geldi. Tabii onlar bana hesap ödetmeseler de benim param var yanımda. Ece Abla birden döndü dedi ki senin hesap 150 TL tutmuş. Ben o an çok şaşırdım. Bakın yanlış anlamayın tabii ki durumları iyi diye onlar ödemek zorunda değil. Sadece yapılan davranışa şaşırdım. Böyle ters davranmalar filan. Önceden de harcamıştım biraz. Tam o kadar miktar çıkmadı çantamdan. Bir kısmını verdim ücretin. Sonra da dedim ki geri kalanını eve gidince vereceğim hemen. Neyse eve gidelim dediler. Taksi filan çağırdılar. Ece Abla bana çok kötü davranıyordu. Kolumu hafif sertçe sıkarak beni taksiye bindirdi. Sonra da dedi ki beni bu gece çok üzdün. Ben de sordum Ece Abla hatırlamadığım bir şey yaptım mı dedim. Masayı salladın filan dedi. Masa dediği şey barlarda olan kokteyl masalarından. Hani o salladığım anda kesinlikle masada içki vs. bir şey yoktu. Hiçbir şey devirmedim. En fazla yaptığım şey bu olmuş yani. Yani size şöyle söyleyeyim kimseye zarar vermedim, hani bazı insanlar sarhoş olup gider başka insanlara çatar filan. Kesinlikle öyle bir şey yapmadım dediğim gibi hepsini hatırlıyorum yaptıklarımın. Neyse Pınar Abla başka bir evde yaşıyor. O evine geçti biz Ece Ablayla eve geçtik. Birden bana şöyle dedi: " Sen böyle yaparsan insanlar seni kullanır, erkekler seni kullanır dedi." İnanılmaz içime oturdu bu lafBu arada lütfen konum polemiğe çekilmesin zaten çok üzgünüm Okuduğunuz için çok teşekkürler.
Sen nicedaysmissin yahu , nick degistirmissin simdi fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?