İnşallah ameliyata gerek kalmaz canım ama sen yinede çakşır kökünü bir arastirYarın tüm sonuçlar çıkacak doktor söyleyecek buradan yazarım detaylı ameliyat kesin olursa belli bir süre ilişki olmayacak perhiz o oluyor
Araştırıyorum alıcam onu mutlakaİnşallah ameliyata gerek kalmaz canım ama sen yinede çakşır kökünü bir arastir
Canım nasılsın varmı bir gelişme merak ettim?Araştırıyorum alıcam onu mutlaka
Kuzum adet olmadım belirtim de yok sancım da günde Bi kaç kez vuruyor oda çok hafif kaç gün geçirdikten sonra yapayım testi senceCanım nasılsın varmı bir gelişme merak ettim?
Bende aynı durumdayım hiçbir belirtim yok bugün karnım agrıyor biraz ama geçti Ocak ayından bu yana adet olmama 1 hafta kala lekenme seklinde kanamam olurdu bu ay oda olmadıValla adet
Kuzum adet olmadım belirtim de yok sancım da günde Bi kaç kez vuruyor oda çok hafif kaç gün geçirdikten sonra yapayım testi sence
Benimde senin gibi ocaktan beri lekenlenmeyle adet geliyor son 2 aydır 1 hafta erken oluyordum benim bugün olmam gerekiyor görünüyor takvimim de bende yarı sabah gelmezse test yapıcam cesaret edersemBende aynı durumdayım hiçbir belirtim yok bugün karnım agrıyor biraz ama geçti Ocak ayından bu yana adet olmama 1 hafta kala lekenme seklinde kanamam olurdu bu ay oda olmadıkafam karışık benimde Perşembe gününe kadar bekliycem ben gelmezse test alıp denemeyi düşünüyorum senin kaç gün var adetine canım
Ayyy hadi inşallah ya güzel haberle gel buraya canımBenimde senin gibi ocaktan beri lekenlenmeyle adet geliyor son 2 aydır 1 hafta erken oluyordum benim bugün olmam gerekiyor görünüyor takvimim de bende yarı sabah gelmezse test yapıcam cesaret edersemhabersiz bırakma beni de
Test yaptın mı canım ? Ne durumdasın ben ne yazık ki hasta oldumBenimde senin gibi ocaktan beri lekenlenmeyle adet geliyor son 2 aydır 1 hafta erken oluyordum benim bugün olmam gerekiyor görünüyor takvimim de bende yarı sabah gelmezse test yapıcam cesaret edersemhabersiz bırakma beni de
Aaa oldun muTest yaptın mı canım ? Ne durumdasın ben ne yazık ki hasta oldum
Valla canım bende anlamadım ki Benimde yumurtlamadan sonraki 14. Günüm sadece sağ kasığım ağrı giriyor arada değişik yani normalde çok ağrım olurdu adetimde az geliyor her ihtimale karşı yarın sabah test yapıcam içimde acaba mı diğe düşünmektense sonucu öğrenip rahat etmek istiyorumY
Aaa oldun musen ovulasyon testiyle takip yapıyor musun? Ben daha olmadım gece sol ağağımda kasılma oldu birde kasıklarımda sabah uyandığımda batma şeklindeydi belimde ağrıyordu ama şimdi sadece kasıklarımda hareketlilik var hafif tatlı batmalar test yapmadım çünkü yumurtlamadan 17 gün sonra test yapın diyorlar en az 12 gün bekleyim bebeğin oluşumu için dediler bende cesaret edip yapmadım çıkmama ihtimali yüksekmiş sana hergün yazıcam inşallah tutar bu ay
Sende sıkmamaya çalış canını ovulasyon yapY
Aaa oldun musen ovulasyon testiyle takip yapıyor musun? Ben daha olmadım gece sol ağağımda kasılma oldu birde kasıklarımda sabah uyandığımda batma şeklindeydi belimde ağrıyordu ama şimdi sadece kasıklarımda hareketlilik var hafif tatlı batmalar test yapmadım çünkü yumurtlamadan 17 gün sonra test yapın diyorlar en az 12 gün bekleyim bebeğin oluşumu için dediler bende cesaret edip yapmadım çıkmama ihtimali yüksekmiş sana hergün yazıcam inşallah tutar bu ay
Yumurtlamadan önce 17 gün sayıp test yapın diyorlar adet görseniz bile say yap bida bende dayanamadım işten gelince yaptım net bir şekilde T çizgisinde hiçbirşey çıkmadıValla canım bende anlamadım ki Benimde yumurtlamadan sonraki 14. Günüm sadece sağ kasığım ağrı giriyor arada değişik yani normalde çok ağrım olurdu adetimde az geliyor her ihtimale karşı yarın sabah test yapıcam içimde acaba mı diğe düşünmektense sonucu öğrenip rahat etmek istiyorum
Elimdeki son ovulasyon testlerini kullandım bu ay bitti hepsi Ağustos ayında zaten tüp bebek tedavisine başlıycam zaten hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah pozitifi birgün görürüz bizdeSende sıkmamaya çalış canını ovulasyon yap
Yumurtlamadan önce 17 gün sayıp test yapın diyorlar adet görseniz bile say yap bida bende dayanamadım işten gelince yaptım net bir şekilde T çizgisinde hiçbirşey çıkmadısilik bile ovulasyonda aynı ama benim erken benim c. Tesi yapmam lazım adet görmezsem çünkü 1 hafta oldu daha yumurtlama geçeli idrarda çıkmaz ilk kez canım sıkılmadı Du bakalım bekleyelim
İnşallah canım haberdar edelim birbirimizi tez zamnda müjdeli haberle dönelim dua edicem senin içinElimdeki son ovulasyon testlerini kullandım bu ay bitti hepsi Ağustos ayında zaten tüp bebek tedavisine başlıycam zaten hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah pozitifi birgün görürüz bizde
Allah razı olsun canım benım çok saolİnşallah canım haberdar edelim birbirimizi tez zamnda müjdeli haberle dönelim dua edicem senin için
Ben olmadım hala 4 gün geçti belirtileri taşıyorum kadın doğum uma yazdım kan ver çıkar gebeysen dedi 11 gün geçti yumurtlama üzerinden şimdi korkuyorum gitmeye ya istemediğim cevabı duyarsamBen olmadım hala Allah razı olsun canım benım çok saolsenin sonucun neoldu inşallah hamişsindir ya
Canım test yaptın mı evde ay hadi İnşallah hamilesindir ya içini ferah tut sen test yapmaya cesaret edemiyorsanda kan ver sabah aç karnına rabbim gönlüne göre versin inşallah boşa çıkarmaz umutlarını en içten dileklerimle yazıyorum bunu dualarım seninleBen olmadım hala 4 gün geçti belirtileri taşıyorum kadın doğum uma yazdım kan ver çıkar gebeysen dedi 11 gün geçti yumurtlama üzerinden şimdi korkuyorum gitmeye ya istemediğim cevabı duyarsam
Ah canım benim o güzel kalbine göre olsun seninde herşeyCanım test yaptın mı evde ay hadi İnşallah hamilesindir ya içini ferah tut sen test yapmaya cesaret edemiyorsanda kan ver sabah aç karnına rabbim gönlüne göre versin inşallah boşa çıkarmaz umutlarını en içten dileklerimle yazıyorum bunu dualarım seninle
Canım test ver varsa ki inşallah vardır çıkar mutlaka belki geç döllenme olmuştur ondan idrarda çıkmamıştır eğer kanda da çıkmazsa kadın doguma git ultrasonla kontrol etsin Allah korusun emriyo döllendikten sonra tutunamayayıp adetle birlikte atılamazsa kiste dönüştürebiliyor onuAh canım benim o güzel kalbine göre olsun seninde herşeybugün doktorum kan ver çıkar dedi ama daha 12 gün yeni oldu hüsrana uğramak istemiyorum dün idrar testi yaptım negatifti bekleyeyim biraz daha dedim bu kadar dayandım birde kan vermeye gidersen en sağlıklısı aç karınla sabah mı?
Saol kuzum verdim şimdi beklicem sonucu nasip artık sana yazarım yine dua et olur muCanım test ver varsa ki inşallah vardır çıkar mutlaka belki geç döllenme olmuştur ondan idrarda çıkmamıştır eğer kanda da çıkmazsa kadın doguma git ultrasonla kontrol etsin Allah korusun emriyo döllendikten sonra tutunamayayıp adetle birlikte atılamazsa kiste dönüştürebiliyor onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?