Bendede oyle oldu..ovulasyon testinde zaten birden piki görüyosun galib. Ilk aydir ovulasyon takibi yapiyorum. Adet biriminden 8gunden basladim. Dun ikisi ayni koyulukta oldu . Bugun catlamis galiba. Koyu olandan bi vun once her gunki gibi silik cizgiydi. 28.29.30 un testleri.Arkadaşlar anlayan Allah rıza için bişey yazsın ovulasyon testi yapıyorum bu ay Klomende kullandım ama teste dün T çizgisi koyu olmaya az kalmıştı olmamıştı bugün yaptım silik çıktı ne yapmam lazım ne demek oluyor aynı şeyi yaşayan yazsın yıldım artık doktora gitmekten takip yapmaktan 7 aydır
Seninki koyu renk belli benim hiç o koyulukta olmadan silikleşti bugün kontrole gittim doktor yumurtan olgunlaşmış dedi çatlaması bekliyor diyeBendede oyle oldu..ovulasyon testinde zaten birden piki görüyosun galib. Ilk aydir ovulasyon takibi yapiyorum. Adet biriminden 8gunden basladim. Dun ikisi ayni koyulukta oldu . Bugun catlamis galiba. Koyu olandan bi vun once her gunki gibi silik cizgiydi. 28.29.30 un testleri.
Aynı şeyi Yaşıyorum. Hafif koyulaşma başladı piki görmeden siliklesmis. Çatlamadı mı bilmiyorum kiSeninki koyu renk belli benim hiç o koyulukta olmadan silikleşti bugün kontrole gittim doktor yumurtan olgunlaşmış dedi çatlaması bekliyor diye
Yumurtaya nasıl bakıyorlar karın ultrasonuyla mıSeninki koyu renk belli benim hiç o koyulukta olmadan silikleşti bugün kontrole gittim doktor yumurtan olgunlaşmış dedi çatlaması bekliyor diye
Ben doktora gittim olgunlaşmış çatlaması bekliyor dediAynı şeyi Yaşıyorum. Hafif koyulaşma başladı piki görmeden siliklesmis. Çatlamadı mı bilmiyorum ki
Ben ertesi gün doktora gittim ongunlaşmış çatlamamış dedi devam et teste gün aşırı ilişki önerdi ertesi gün yaptım yine T çizgisi hafif görünmeye başladıAynı şeyi Yaşıyorum. Hafif koyulaşma başladı piki görmeden siliklesmis. Çatlamadı mı bilmiyorum ki
Hayır alttan bakıyor vajinadanYumurtaya nasıl bakıyorlar karın ultrasonuyla mı
Valla okuduklarım göre normal miş sonra silik çıkarsa çatlama demekmişSelam kizlar resim yüklemek istedim ama olmadı nasıl yapıyorsunuzovulasyon testinde 13,14 ve 15 günün devamlı 2 çizgi kırmızı çıkıyor 3gun üst üstte yumurtlama normal mi yaşayan var mı bunu ?
Çok saol canım yarın tekrarliycam umarım olumlu sonuç alırız normalde tüp bebek için bekliyorum ama şansımı denemek için ovulasyon kullandım onun için şaşırdım 3gun üst üstte çıkınca :)Valla okuduklarım göre normal miş sonra silik çıkarsa çatlama demekmiş
Peki gebelik testi yaptın mı onuda dene derim 3 gün pik olması nadir olan bişey yarında yap silik çıkabilir silik çıkarsa mutlaka eşinle değerlendir hatta şuan değerlendiriyorsunuz dimi tam zamanı çünküÇok saol canım yarın tekrarliycam umarım olumlu sonuç alırız normalde tüp bebek için bekliyorum ama şansımı denemek için ovulasyon kullandım onun için şaşırdım 3gun üst üstte çıkınca :)
Dosya ekle kısmına tıkla yorum yazarken çıkıyor sol altta oradan resim ekleSelam kizlar resim yüklemek istedim ama olmadı nasıl yapıyorsunuzovulasyon testinde 13,14 ve 15 günün devamlı 2 çizgi kırmızı çıkıyor 3gun üst üstte yumurtlama normal mi yaşayan var mı bunu ?
Benimde olmuyordu silik cikiyordu. Doktora gittim "yoo yumurtlamissin" dedi. Hangi tüpten yumurtladigimi bile söyledi.O yüzden bunlara bakarak olumsuz düşünme... Doktorunuz ne diyor?Arkadaşlar anlayan Allah rıza için bişey yazsın ovulasyon testi yapıyorum bu ay Klomende kullandım ama teste dün T çizgisi koyu olmaya az kalmıştı olmamıştı bugün yaptım silik çıktı ne yapmam lazım ne demek oluyor aynı şeyi yaşayan yazsın yıldım artık doktora gitmekten takip yapmaktan 7 aydır
Bence devam et silik çıkacak banada yaz merak ettimYok canım o şekilde eklememe izin vermiyor az önce tekrarladım bu sefer silik çıktıacaba devam etmeli miyim bundan sonra testi yapmaya yoksa bıraksam mi bilemidim
Doktora 3 gün önce gittim olgu laşmış yumurtaların var dedi ovulasyon devam et gün aşırı ilişki önerdi ama eşimde bu kez sorun çıktı perhizdeBenimde olmuyordu silik cikiyordu. Doktora gittim "yoo yumurtlamissin" dedi. Hangi tüpten yumurtladigimi bile söyledi.O yüzden bunlara bakarak olumsuz düşünme... Doktorunuz ne diyor?
3 gün önce baktı doktor ongunlaşmış yumurtaların var ama henüz çatlamamış ovulasyona devam et gün aşırı ilişkiye de dedi ama eşimde bu kez sorun çıktı şuan perhizdeBenimde olmuyordu silik cikiyordu. Doktora gittim "yoo yumurtlamissin" dedi. Hangi tüpten yumurtladigimi bile söyledi.O yüzden bunlara bakarak olumsuz düşünme... Doktorunuz ne diyor?
İşte belkide senden kaynaklı değil. Es nedeniyle olmuyordur. Ovulasyonuda o testlerde tutturmak bayağı zor. Her gün yapmak gerekiyor çatlama denk gelene kadar. Adet sonrası gün aşırı ilişki ile yumurtlama gününü kacirmamis olursun.Doktora 3 gün önce gittim olgu laşmış yumurtaların var dedi ovulasyon devam et gün aşırı ilişki önerdi ama eşimde bu kez sorun çıktı perhizde
3 gün önce baktı doktor ongunlaşmış yumurtaların var ama henüz çatlamamış ovulasyona devam et gün aşırı ilişkiye de dedi ama eşimde bu kez sorun çıktı şuan perhizde
Tamam canım yazarımBence devam et silik çıkacak banada yaz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?