Bakar mısınız ovulasyon pik olmuyor

Negatif çıktı değer yükselir mi yoksa kitle var dicem başka şeylerden şüphelenicem
Ya çok üzüldüm gerçekten yükselir mi birşey diyemiyorum sonradan yükselen de oluyor diye okudum bu platformda ama bilmiyorum adet olmana dair bir belirti yok demi? Bir kadın doguma git bence en iyisini o söyler

Ya çok üzüldüm gerçekten yükselir mi birşey diyemiyorum sonradan yükselen de oluyor diye okudum bu platformda ama bilmiyorum adet olmana dair bir belirti yok demi? Bir kadın doguma git bence en iyisini o söyler
Şuan lekelenme başladı adet oluyorum sanırım nasip değilmiş keşke kan vermeye bu kadar acele edip gitmeseydim

Şuan lekelenme başladı adet oluyorum sanırım nasip değilmiş keşke kan vermeye bu kadar acele edip gitmeseydim
Olsun canım Sakın üzülme pes etme hayırlısıyla birgün o muhteşem duyguyu rabbim bizede nasip edecek ben inanıyorum sadece zamanı değilmiş demekki morelini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…