Evet öyle yapıcaz artık test yapmayı bırakma kararı aldım psikolojik olarak beni olumsuz etkiliyorİşte belkide senden kaynaklı değil. Es nedeniyle olmuyordur. Ovulasyonuda o testlerde tutturmak bayağı zor. Her gün yapmak gerekiyor çatlama denk gelene kadar. Adet sonrası gün aşırı ilişki ile yumurtlama gününü kacirmamis olursun.
En önemlisi psikolojik olarak ne düşündüğün he hissettigin canım iyi düşünün iyi olsun herşey olumsuz düşünmeyin bilmiyorum bende işe yaradı kizlar belki sizde de faydası olur internette hamile kalabilmek için meditasyonlar var olumsuz düşüncelerden kurtulmak için ben gece yatarken açıp 5-10 dk dinliyordum sonra uyuya kaliyordum zatenEvet öyle yapıcaz artık test yapmayı bırakma kararı aldım psikolojik olarak beni olumsuz etkiliyor
Bu arada testi yaptım düne göre daha silik çıkmıştı bundan sonrası kısmet artık bekliyip görücemBence devam et silik çıkacak banada yaz merak ettim
Tavsiyem için teşekkür ederim herkesin gönlüne göre olsunEn önemlisi psikolojik olarak ne düşündüğün he hissettigin canım iyi düşünün iyi olsun herşey olumsuz düşünmeyin bilmiyorum bende işe yaradı kizlar belki sizde de faydası olur internette hamile kalabilmek için meditasyonlar var olumsuz düşüncelerden kurtulmak için ben gece yatarken açıp 5-10 dk dinliyordum sonra uyuya kaliyordum zatenbir deneyin ve lütfen etrafta kim ne diyorsa desin kulak asmayın duymayın onları emin olun böyle yapmaya başladığınızda daha iyi olucak çocuk konusu sadece sizi ve eşinizi ilgilendirir önemli olan sizsiniz gerisi boş normalde ovulasyon takibi yapmiycaktim ama rüyamda ne gördüm tam hatırlamıyorum ama sabah kalktigimda ovulasyon testi aldım elime ve bu ay olucak diğe başladım bilmiyorum ama tüp bebeğe gerek kalmiycak gibi geliyor olmazsada zaten denemiş oldum diyecem
Değerlendirin bugünü çatlama olmuş demek silik çıkması birlikte olmanız tam zamanıBu arada testi yaptım düne göre daha silik çıkmıştı bundan sonrası kısmet artık bekliyip görücem
Aynen öyle canım rabbim umarım birgün bize nasip eder fazla uğraştırma dan sen ne yaptın bu arada ovulasyona devam ediyor musun yoksa bıraktın mi takip etmeyi ?Tavsiyem için teşekkür ederim herkesin gönlüne göre olsunbende düşünce gücüne inanıyorum iyi düşün iyi olsun
Devam ettim bugün pik oldu çok şükür aylar sonra değerlendireceğiz hayırlısı bundan sonrası artıkAynen öyle canım rabbim umarım birgün bize nasip eder fazla uğraştırma dan sen ne yaptın bu arada ovulasyona devam ediyor musun yoksa bıraktın mi takip etmeyi ?
Hadi inşallah güzel haberler veririz inşallah sana bir tavsiye ben bulamadım ilçede yaşadığım için ama yumurta catladiktan sonra 5 gün boyunda günde 1-2 defa ananas , kabak çekirdeği , ceviz , avakado yiyebilirsen beslenme düzenine et hatta kemikli et ve bol su tutunmasinda çok faydaliymis bunlar sadece ananası 5 gün boyunca daha fazla tüketme canimDevam ettim bugün pik oldu çok şükür aylar sonra değerlendireceğiz hayırlısı bundan sonrası artık
Ben avakado günde yarım olarak tüketeyim diyorum kabak çekirdeği alayım ananası yoğurdun içine koyup yesem olur mu pekiHadi inşallah güzel haberler veririz inşallah sana bir tavsiye ben bulamadım ilçede yaşadığım için ama yumurta catladiktan sonra 5 gün boyunda günde 1-2 defa ananas , kabak çekirdeği , ceviz , avakado yiyebilirsen beslenme düzenine et hatta kemikli et ve bol su tutunmasinda çok faydaliymis bunlar sadece ananası 5 gün boyunca daha fazla tüketme canim
Canım nasılsın ne yaptın merak ettim ?Ben avakado günde yarım olarak tüketeyim diyorum kabak çekirdeği alayım ananası yoğurdun içine koyup yesem olur mu peki
Bende ovulasyon pik olduğu günden beri kabızlık varOlur farketmez ben birtek ananası bulamadım burda onun dışında herşeyi aldım yiyorum banada bir arkadaşım soylemisti o bunları kullandı şuan 7 aylık hamişnasip tabiki ama umarım faydası olur bizede birde çok afedersin ama bu süre zarfında kabız olmamaya da özen göster canim
Canım ya ovulasyon pik oldu sonunda şükür pik olduğu gün eşim sperm testi verecek diye değerlendiremedi çatlama olan gün değerlendirdik 1 gün nasip bakalım 4 gün sonra adet olacam 18 ne kadar adet görmezsem test yapıcam beklemedeyim bu ay olmazsa 3 ay perhizde olacak eşim deneme yapamıcam herşey nasipCanım nasılsın ne yaptın merak ettim ?
Hayırlısı canım insallah olur önemli olan catlama günü ve sonrası inşallah bebeğin seninle birlikte olurCanım ya ovulasyon pik oldu sonunda şükür pik olduğu gün eşim sperm testi verecek diye değerlendiremedi çatlama olan gün değerlendirdik 1 gün nasip bakalım 4 gün sonra adet olacam 18 ne kadar adet görmezsem test yapıcam beklemedeyim bu ay olmazsa 3 ay perhizde olacak eşim deneme yapamıcam herşey nasipsende durumlar nasıl
İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kalırsınHayırlısı canım insallah olur önemli olan catlama günü ve sonrası inşallah bebeğin seninle birlikte olurben de ayın 15 ini bekliyorum adet olmazsam eğer 2gun bekler sonra test yaparım olmazsada zaten Ağustos ayında tüp bebek süreci basliycak zaten herşeyin hazır kullanılacak ilaçlar vs. Doktorun izinden dönmesini bekliyorum inşallah gerek duymam bu arada eşin daha önce test vermemismiydi ? İlk defa mı veriyor .
İnşallah canım birde eşinde eğer sperm kalitesi vs varsa bir sayfada okumuştum çakşır kökü suyu aç karnına sabah akşam çok faydası olduğunu söylüyorlar normalde doğu tarafında bu çakşır kökünü koyunlara yerdiriyorlarmis ki 2-3 doyursun diğe kadınlarda kullanabiliyor bende merak edip almıştım ama ben icemedimİnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan kalırsıneşim gitti ama biz başka hastaneye de görünmek istedik pazartsi bize söyleyecek büyük ihtimalle ameliyat olacak
Sperm sorunu var tabi araştırayım bende bakayım saol canım haberdar edelim birbirimiziİnşallah canım birde eşinde eğer sperm kalitesi vs varsa bir sayfada okumuştum çakşır kökü suyu aç karnına sabah akşam çok faydası olduğunu söylüyorlar normalde doğu tarafında bu çakşır kökünü koyunlara yerdiriyorlarmis ki 2-3 doyursun diğe kadınlarda kullanabiliyor bende merak edip almıştım ama ben icemedimeşimde bir sorun yoktu ama 1 hafta onada icirmistim zorla bir araştır istersen neyin vesile olacağını bilemeyiz
Araştır tabi canım ama güvendiğin bir aktardan al mutlaka alirsandaSperm sorunu var tabi araştırayım bende bakayım saol canım haberdar edelim birbirimizi
Perhiz olarak ne yapacak anlatabilir misinizCanım ya ovulasyon pik oldu sonunda şükür pik olduğu gün eşim sperm testi verecek diye değerlendiremedi çatlama olan gün değerlendirdik 1 gün nasip bakalım 4 gün sonra adet olacam 18 ne kadar adet görmezsem test yapıcam beklemedeyim bu ay olmazsa 3 ay perhizde olacak eşim deneme yapamıcam herşey nasipsende durumlar nasıl
Saol canım denediğim de yazıcamAraştır tabi canım ama güvendiğin bir aktardan al mutlaka alirsanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?