Bakar mısınız?

Bayanlar kızmayın ama bu kızçe size kötü bir şey dememiş ki yani ben atlaya atlaya okudum ama kötü bir yazısını görmedim kızın kendi hayatı kendi tercihi sevgilisiyle istediğini yapmakta özgürdür kendi bakışı burasıda danışma dertleşme yeri sadece testini atıp fikir sormuş çoğumuz evliliğimizin başında gebelik testinden çok anlamıyorduk bi heycanla yaşamış gebe kalmaktanda korkmuş bize danışıyor neden bu kadar üstüne gidildiğini ben anlamadım şimdi doğruya doğru yanlışa yanlış bayanlar sakin olun

Arkadaşın dalga geçer tavırlarına biz takıldık bizde esprilerle cevap verdk yani üstüne gitmek değil aslnda tutarsızlığı var

Sorun kötü birşey deyip dememesi değil ki. İnadına inanmıyor, ihtimal bile yok diyoruz inanmıyor. Üstüne yalan söylediğini düşünüyoruz, yok 27 yaşında mühendismiş de, o böyle zevk alıyormuş da, böyle korunuyormuş da. Tepki alınca diş gösterip uydurdu yani.

Bir korunma cesıdı olarak ped e inandığı ıcın etme eyleme dedik sadece

Bir korunma cesıdı olarak ped e inandığı ıcın etme eyleme dedik sadece 🖐
Arkadaş mühendis olmuş ama bazı konularda bilgi sahibi olamamış. Madem sürtünüyorsun prezervatifle sürtün. Pedle sürtünme ne ya ııyyyy

Arkadaş mühendis olmuş ama bazı konularda bilgi sahibi olamamış. Madem sürtünüyorsun prezervatifle sürtün. Pedle sürtünme ne ya ııyyyy
Tahrıs olmak hobısıydı belki, pedle surtunmeden sevisen bizler yasadıgı hazzı ne bilecegiz.... Biz kimiz ki......

Tahrıs olmak hobısıydı belki, pedle surtunmeden sevisen bizler yasadıgı hazzı ne bilecegiz.... Biz kimiz ki......
Biz mi.... Cahil cühela zevk almayı bilmeyen insanlarız valla. Pedle sürtünmenin hazzına nail olamayan zevksizleriz....

Biz mi.... Cahil cühela zevk almayı bilmeyen insanlarız valla. Pedle sürtünmenin hazzına nail olamayan zevksizleriz....
Mutlaka deneyecegım ama bilin bakalım neyim yok diye sordugum da megg acımasız gercegı Yuzume vurdu, ped 'in yok diyerek.

Mutlaka deneyecegım ama bilin bakalım neyim yok diye sordugum da megg acımasız gercegı Yuzume vurdu, ped 'in yok diyerek.
Senin yine pedin yok, benim partnerim bile yok pedsizler ve partner sizler olarak susmalıyız yoksa banlanıcaz

Senin yine pedin yok, benim partnerim bile yok pedsizler ve partner sizler olarak susmalıyız yoksa banlanıcaz
Benimde partnerim yok daha fazla utandırmamak ıcın ped dedı zaten
Habıre orselensemıydım, millet hunharca sevısırken...

Benimde partnerim yok daha fazla utandırmamak ıcın ped dedı zaten
Habıre orselensemıydım, millet hunharca sevısırken...
Sevişmekte sevişmek olsa bari, pedle sevişilir mi yahu. Haşırt Haşırt ne iğrenç şey böyle sevişeceğimize hiç sevişmeyelim eksik kalsın...

Banlanınca cok ozluyorum sızı, hele aksamları tek basına vakit gecmek bilmiyor,
Ceku hazırsan cıkalım balım,,, diyip baska konuya gidelim mi sessizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…