- Konu Sahibi Ecenazecem
-
Arkadaşın dalga geçer tavırlarına biz takıldık bizde esprilerle cevap verdk yani üstüne gitmek değil aslnda tutarsızlığı varBayanlar kızmayın ama bu kızçe size kötü bir şey dememiş ki yani ben atlaya atlaya okudum ama kötü bir yazısını görmedim kızın kendi hayatı kendi tercihi sevgilisiyle istediğini yapmakta özgürdür kendi bakışı burasıda danışma dertleşme yeri sadece testini atıp fikir sormuş çoğumuz evliliğimizin başında gebelik testinden çok anlamıyorduk bi heycanla yaşamış gebe kalmaktanda korkmuş bize danışıyor neden bu kadar üstüne gidildiğini ben anlamadım şimdi doğruya doğru yanlışa yanlış bayanlar sakin olun
Sorun kötü birşey deyip dememesi değil ki. İnadına inanmıyor, ihtimal bile yok diyoruz inanmıyor. Üstüne yalan söylediğini düşünüyoruz, yok 27 yaşında mühendismiş de, o böyle zevk alıyormuş da, böyle korunuyormuş da. Tepki alınca diş gösterip uydurdu yani.Bayanlar kızmayın ama bu kızçe size kötü bir şey dememiş ki yani ben atlaya atlaya okudum ama kötü bir yazısını görmedim kızın kendi hayatı kendi tercihi sevgilisiyle istediğini yapmakta özgürdür kendi bakışı burasıda danışma dertleşme yeri sadece testini atıp fikir sormuş çoğumuz evliliğimizin başında gebelik testinden çok anlamıyorduk bi heycanla yaşamış gebe kalmaktanda korkmuş bize danışıyor neden bu kadar üstüne gidildiğini ben anlamadım şimdi doğruya doğru yanlışa yanlış bayanlar sakin olun
Bir korunma cesıdı olarak ped e inandığı ıcın etme eyleme dedik sadeceSorun kötü birşey deyip dememesi değil ki. İnadına inanmıyor, ihtimal bile yok diyoruz inanmıyor. Üstüne yalan söylediğini düşünüyoruz, yok 27 yaşında mühendismiş de, o böyle zevk alıyormuş da, böyle korunuyormuş da. Tepki alınca diş gösterip uydurdu yani.
Arkadaş mühendis olmuş ama bazı konularda bilgi sahibi olamamış. Madem sürtünüyorsun prezervatifle sürtün. Pedle sürtünme ne ya ııyyyyBir korunma cesıdı olarak ped e inandığı ıcın etme eyleme dedik sadece 🖐
Konuyu açandan saptık biz arkadaşlarla kendimiz takıldığımız için galibaVery ilginç bu konu hala kapanmadı
Konu sahibi şanslısın konun çok sevildi taşınmasına rağmen hala rağbet görüyor
Tahrıs olmak hobısıydı belki, pedle surtunmeden sevisen bizler yasadıgı hazzı ne bilecegiz.... Biz kimiz ki......Arkadaş mühendis olmuş ama bazı konularda bilgi sahibi olamamış. Madem sürtünüyorsun prezervatifle sürtün. Pedle sürtünme ne ya ııyyyy
Biz mi.... Cahil cühela zevk almayı bilmeyen insanlarız valla. Pedle sürtünmenin hazzına nail olamayan zevksizleriz....Tahrıs olmak hobısıydı belki, pedle surtunmeden sevisen bizler yasadıgı hazzı ne bilecegiz.... Biz kimiz ki......
Baktım şimdi konu sahibi şu an müsait değilmiş, tekrar aramızda olunca eminim güzel dilekleri ile yazmaya devam edecektir.Konuyu açandan saptık biz arkadaşlarla kendimiz takıldığımız için galiba
Mutlaka deneyecegım ama bilin bakalım neyim yok diye sordugum da megg acımasız gercegı Yuzume vurdu, ped 'in yok diyerek.Biz mi.... Cahil cühela zevk almayı bilmeyen insanlarız valla. Pedle sürtünmenin hazzına nail olamayan zevksizleriz....
Ben de diyorum neden bi sessizlik varBaktım şimdi konu sahibi şu an müsait değilmiş, tekrar aramızda olunca eminim güzel dilekleri ile yazmaya devam edecektir.
Ne kdr cahilsnz yha .s .sBiz mi.... Cahil cühela zevk almayı bilmeyen insanlarız valla. Pedle sürtünmenin hazzına nail olamayan zevksizleriz....
Senin yine pedin yok, benim partnerim bile yokMutlaka deneyecegım ama bilin bakalım neyim yok diye sordugum da megg acımasız gercegı Yuzume vurdu, ped 'in yok diyerek.
Pedim yok, delirtmek mi istiyorsun beni benim Pedim yok.Ne kdr cahilsnz yha .s .s
Benimde partnerim yok daha fazla utandırmamak ıcın ped dedı zatenSenin yine pedin yok, benim partnerim bile yokpedsizler ve partner sizler olarak susmalıyız yoksa banlanıcaz
Sevişmekte sevişmek olsa bari, pedle sevişilir mi yahu. Haşırt Haşırt ne iğrenç şeyBenimde partnerim yok daha fazla utandırmamak ıcın ped dedı zaten
Habıre orselensemıydım, millet hunharca sevısırken...
Banlanınca cok ozluyorum sızı, hele aksamları tek basına vakit gecmek bilmiyor,Senin yine pedin yok, benim partnerim bile yokpedsizler ve partner sizler olarak susmalıyız yoksa banlanıcaz
Evt hemen aklına ilk gelen konu açsın çaktırmadan adfjdjBanlanınca cok ozluyorum sızı, hele aksamları tek basına vakit gecmek bilmiyor,
Ceku hazırsan cıkalım balım,,, diyip baska konuya gidelim mi sessizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?