Bakar mısınız?

çocuk olursa adını david copperfield koyun.
Tamam bebeğim

o kadar vahim mii
Hangş yorumunuza istinaden ama hamile miyim kesin mi vs gibi cümleler kurdum? Testi sordum ve ardından bunca mesaj yazıldı. Hiçbirine de ama yine de hamile olabilir miyim dedim mi de şimdi böyle diyorsunuz? İnsanları üzmek hoşunuza gidiyor ama bu kadar seviyesiz insanın yorumuna üzülecek değilim. İçiniz o kadar kirli o kadar kötü ki. Herkes dalga geçti diye her gelen dur ben de onlara katılayım nasıl olsa çoğunluktalar eğlenelim kafasında. Kötüsünüz

Yok öyle değil. Ama bence burdaki arkadaşlara sorsanız öyle bir durumda da dalga geçerlerdi

Yok onlar sizinle değil durumla dalga geçiyor, çünkü kıyafet üzerinden yapılan bir şeylerle hamile kalınmaz ve regl de olmuşsunuz, hamilelik kaç kat daha imkansızlaşmış.
Korkmanıza gerek yok, ayrıca bu korkularla psikolojinizi bozar bir daha ki regl tarihini geciktirirsiniz :)

Mune rica etsem konuyu kapatabilir misiniz? HERKES DALGA GEÇECEK, GÜLÜP EĞLENECEK YER ARIYOR. EĞER SORUM SİZE SAÇMA GELİYORSA YA CEVAP VERMEYİN YA DA BİR FİKRİNİZ VARSA FİKRİNİZİ SÖYLEYİN. BU KADAR BASİT İKEN BUNCA SAYFA DALGA MALZEMESİ YAPMANIZ KÖTÜ NİYETLERİNŞZDEN. ANLADIM CAJINIZ SIKILIYOR AMA TEK BİR İNSANA SALDIRARAK DALGA GEÇEREK YAPAMAZSINIZ BUNU. ALTTAN ALTA YOK CAHİL, YOK BİLMEM NE GİBİ TAVIRLARINIZ SAYGISIZLIKLARINIZ DURURKEN SORDUĞUM SORUNUN SAÇMA OLUŞY HİÇBİR ŞEY İNANIN. İYİ NİYETLİ OLUN. SORU ÇOK SAÇMA GELDİYSE YORUM BİLE YAPMA GEÇ, İNSANLARA YALANCI MUAMELESİ YAPAMAZSINIZ, DALGA MALZEMENİZ YAPAMAZSINIZ İNSNALARO. BANA YAPTINIZ UMARIM BİR BAŞKASINA YAPMAZSINIZ. SORUM ÇOK BASİTTİ SADECE O TWST SİLŞKTE OLSA ÇİFT ÇIKINCA GEBE OLDUĞU, YAZIYORDU GEBELİK TESTİNİN PROSEDÜRÜ ÜZERİNDE. O YÜZDEN BEN TAM BİR İLİŞKİ BİLE YAŞAMAMOŞKEN BU TWST NEDEN BÖYLE ÇIKTI DİYE BURAYA KONU AÇMAK İSTEDİM BELKİ BU MARKAYI KULLANAN BİLEN VARDIR DİYE. AMA KONU BURALARA GELDİ ÇOK YAZIK

Herkes dalga geçiyor imkansız diye, bu durumda kan testi veresim gelmiyor gerçekten kük bir yerde yaşıyorum çünkü
Biliyorum ama o test kafamı karıştırdı yoksa haklısınız
Çamaşırdan geçmeyeceğini biliyorum belki Bi ihtimal yandan vs geçmiştir dedim. Nunu düşünmemin nedeni hem insanların yorumları olabilir demeleri bir de o yaptırdığım test
Test kafamı karıştırdı
Biliyorum haklısınız ama test kafamı karıştırdı
İlişkiden 10 gün sonra regl oldum. Şuan ilişkinin üzerinden 35 gün geçti, insanlar bile böyle dalga geçerken imkansız derken küçük bir yerde yaşıyorum risk alıp kan vermekte istemiyoruö
İnternette milyon tane yorum var olabilir diye, öyle gebe kalan olmuş vs diye ne bilim Bi alıp yapıyım dedim yapmayana kadar kafam rahattı aslında. O test canımı sıktı sadece
İnternet yüzünden kuşku duyup test yaptım zaten. İmkansız değilmiş her zaman bir ihtimal varmış
Bende biliyorum söylediklerinizi. Sadece bu test neyin nesi neden böyle çıktı onu soruyorum
Biliyorum, başka biri şuan söylediğimi söylese bende aynen sizin gibi cevap verirdim. Ama test içime kurt düşürdü. Durum bu sadece

Hamile degılsın imkansız olamaz diyen insanlara verdıgın cevaplar ortada.

Dagilalim kizlar, toplu ban yemeden

Biz sadece olmayacağını söyledik ama ısrarla olabilir diyor ne yapak
Bizde deneyek belki bizede nasip olur :)))
Nerde ısrarla olabilir dedim? Testte silik çizgi çıktı ve silik normalde gebelik olabiliyor anlamına geliyor benim ilişkide bu kadar imkansızken o test neden öyle çıktı diye sordum. Vicdansızsınız ki hala dalga geçebilmek için yalan söylüyorsunuz yazmayın konuma. Allaha havale ediyorum

Teşekkür ederim usengecligimden yapmadığım şeyi yaptığın için
Hepsinde testte böyle çıktı ondan kafama takıldı yazmışım. Yani o test neden öyle demişim. Lafı anlayamıyorsanız yazmayın. Testin markasını bile yazdım ki sırf konumun asıl sebebinin o testi kullanan var mı olduğu için. Anlayışsız içi kötü insanlarsınız

Bakin burda kimse doktor değil böyle bir şey çıktıysa direk doktora gidinc kan verin tamam anladık test pozitif kimse bilemez yani
Bir çok kişinin testi pozitif cikipta hamile olmadığını öğreniyor buraya başlık açmak yerine en kısa yol hastaneye gitmek anlatabildim mi :)

Tek seferde bunu diyemediniz mi peki? Test hatalı olabilir hastaneye gidin daha sağlıklı olun diyemediniz? Bunca yazdığım bunun için. Böyle şeyler söylemek bu kadar basitken onca sayfa dalga geçmek kötü olmanın sonucudur. Kaldı ki doktor olmakla alakası yok belki bu testi kullanmışnsanlar vardır diye konu açtım. Eğer hatalı ise birçok insanda çıkmıştır diye. Siz kullanmamış olabilirsiniz yorum yapmazsınız olur biter yine de teşekkürler. yazmayın.

Ama ben size güzelce bu durumun açıklamasını yapmıştım.. 8. Sayfayı tekrar okuyun isterseniz ama sonrasında ısrarla tekrardan başka birine testin çizik olması aklımı karıştırdı dediniz....
Bence şu yazılara rağmen dalga geçen buraya yazanlar değil siz oldunuz.

O zaman kusura bakmayın dediğim gibi sadece 3 4 insan düzgünce buraya yorum, yazdı geri kalan herkes dalga malzemesi yaptı. Haliyle size de öyle demiş olabilirim. Tekrar tekrar herkese öyle yazmamın sebebi dediğinizi anlamadığımdan değil, insanların dalga geçişlerine cevap olsraktı. Neden buraya konu açtığını tekrar tekrar herkese yazdım ki anlsyabilsimler belki dalga geçmeyi bırakırlar diye. Yoksa siz yazdınız da inanmayıp tekrar tekrar herkese sormadım. Sadece hala dalga geçenlere derdimin ped med olmadığını sadece test teki silik çizgi yüzünden konu açtığımı anlatmaya çalışma Dı

Tamamdır sözünüzu dinliyoruz hadi yazmıyoruz kendinizi ıyi hissedin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…