- 9 Kasım 2015
- 2.826
- 4.095
- 133
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
biz bir senedir yanlış şekilde denemişiz ondan tık yokBiz sadece olmayacağını söyledik ama ısrarla olabilir diyor ne yapak
Bizde deneyek belki bizede nasip olur :)))
Hıc usenmem, ayrıl bosan demeye ve yazılanları okumaya bayılırımTeşekkür ederim usengecligimden yapmadığım şeyi yaptığın için
Çünkü içiniz kapkaraHıc usenmem, ayrıl bosan demeye ve yazılanları okumaya bayılırım❤
Lavabo ac doktum önceki gun gırtlagımdan ıcerı, bence kapkara degıl suanÇünkü içiniz kapkara
Bizde yanlış yapmışız 4 senedirbiz bir senedir yanlış şekilde denemişiz ondan tık yokbir de böyle deneyeyim
İçiniz kötü, önce onu halledin. Gerisi gelir mutlaka mrak etmeyin. Çocukta olur diğer dileklerinizde, ama önce iyi insan olmayı deneyinBizde yanlış yapmışız 4 senedir
Demek herkese boşan diye yorum yapan sendin.....Hıc usenmem, ayrıl bosan demeye ve yazılanları okumaya bayılırım❤
Gerçekten mi sağol canım ya insanlığı senden öğrenicez biz başka ne gibi olalım varmı onerinİçiniz kötü, önce onu halledin. Gerisi gelir mutlaka mrak etmeyin. Çocukta olur diğer dileklerinizde, ama önce iyi insan olmayı deneyin
Evet daha zevkli :) zevkler tartışılmaz canım. Ben böyle seviyorum çok güzel :) önüme gelen adamla yapmıyorum yıllardır birlikte olduğum aşık olduğum insanla yapıyorum ve bu sizi ilgilendirmiyor :) herkes namus bekçisi olmuş. Yok niye tam ilişki yaşamıyorsun bıdı bıdı, size ne bundan, ben böyle daha mutluyum. Sizde mutlu olun da etrafa saldırmayın. 20 yaşında cinsellik dersinden evlenen ama itiraf e demeyin onca kadın var bu sitede, ama evliliği istemeyen birinin uçkuru namus bekçiliği size kaldı Di mi
İçiniz kötü, önce onu halledin. Gerisi gelir mutlaka mrak etmeyin. Çocukta olur diğer dileklerinizde, ama önce iyi insan olmayı deneyin
Evet daha zevkli :) zevkler tartışılmaz canım. Ben böyle seviyorum çok güzel :) önüme gelen adamla yapmıyorum yıllardır birlikte olduğum aşık olduğum insanla yapıyorum ve bu sizi ilgilendirmiyor :) herkes namus bekçisi olmuş. Yok niye tam ilişki yaşamıyorsun bıdı bıdı, size ne bundan, ben böyle daha mutluyum. Sizde mutlu olun da etrafa saldırmayın. 20 yaşında cinsellik dersinden evlenen ama itiraf e demeyin onca kadın var bu sitede, ama evliliği istemeyen birinin uçkuru namus bekçiliği size kaldı Di mi
Mühendis hanımın Riadan, prezervatiften, doğum kontrol hapından, iğneden falan haberi yok sanırım. Çocuk istemediği için mi pedle sürtünüyormuş. Peki inandık.sıze evlenın dıyen oldu mu ? kımse evlenmek zorunda degıl kı
bence sız 17 yasında okul cagındasınız 27 yasında bır muhendıs oldugunuza asla ınanmam evlenmek ıstemıyorum cocuk ıstemıyorum oyuzden ped takıp surtunuyorum dıyorsunuz bu normal degıl
ben cok cıddıyım sızde okb var, doktora gıdın sorun degılse ben burdayım sızde okb var. psıkologa gıdın burda hepımız soyledıgınız seylerın normal olmadıgını soyluyoruz hepımız yanılıyor olabılır mıyız
20 yasında evlı kadınlar dıye kucumsedıklerınız bıle kendını sızın su durumunuza dusurmuyor gercekten gulesım gelıyordu once ama suan baya sızın ıcın endıselenmeye basladım
hahahaha neyle korunuyorsunuz pedle miAklım hem uçkurumda olup hem de eğitim alabiliyorum hem de korunabiliyorum...
Hahah müthişimmmm....
Mühendis hanımın Riadan, prezervatiften, doğum kontrol hapından, iğneden falan haberi yok sanırım. Çocuk istemediği için mi pedle sürtünüyormuş. Peki inandık.
Yok ben bihter behlül yöntemiyle(yastık) korunuyorumhahahaha neyle korunuyorsunuz pedle mibu da artık korunma yöntemi olarak geçmeli
tövbeee tövbeee gülesim geliyor konuya denk geldikçe
Evet onun için takmış.Pedi doğum kontrol yöntemi olarakmı takmış bu kısmı anlamadım
Evet onun için takmış.
27 yaşında mühendis iş, tehlike arz etmeden birşeyler yaşamak istiyormuş, çocuk sahibi olmamak için sürtünme yolunu tercih ediyormuş. Ama karşısındaki kişiden eminmiş, nasıl yaptığından bizeneymiş biz teste yorum yapalımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?