Bakar mısınız?

Hıc usenmem, ayrıl bosan demeye ve yazılanları okumaya bayılırım
Demek herkese boşan diye yorum yapan sendin.....
Hazır yakalamışken sana 2 çift lafım var iyi dinle
Aile dediğin..... öyle bosanilmaz hemen tamam mı

Hakikatten bir merak konum da o niye herkes önüne gelene boşan yazıyor anladım halaaa...
Kendileri de öyle ota boka boşanıyorlar mı ki acabaaa.. kaçıncı evliliklerini yaptılar o zaman bunlar ??? Aklımda deli sorularr..

İçiniz kötü, önce onu halledin. Gerisi gelir mutlaka mrak etmeyin. Çocukta olur diğer dileklerinizde, ama önce iyi insan olmayı deneyin
Gerçekten mi sağol canım ya insanlığı senden öğrenicez biz başka ne gibi olalım varmı onerin

Benmi namus bekçisiyim?

Sana cinsellik yaşama mi dedim? Evlenmi dedim?

O namus bekçiliğini sen yapiyorsun aslinda. Kendini garantiye almaya çalişiyorsun. Eğer bu ilişki ilerde evlilik ile sonuçlanmaz ise, kendini halen bekarim diye teselli edebil diye.

Ki bence saçma. Cinsellik utanilcak birşey değil. Yapacaksan, hakki ile yap bence. Kimse sana "ihh daha önce seks yapti bu, tüh kaka" demeye hakki yok. Kendinde dahilsin buna.

Ancak yaşin çok küçuk duruyor burdan. 27 yaşindaki gibi biri tepki vermiyorsun. Reşit değilsen daha henüz, en az reşitliğini beklemeni tavsiye ederim.

Ve son defa hamile değilsin. Test cubugu felan seni heycanlandirmiş olabilir. Filmlerdeki gibi. Ama gerçekten birşey yok.

İçiniz kötü, önce onu halledin. Gerisi gelir mutlaka mrak etmeyin. Çocukta olur diğer dileklerinizde, ama önce iyi insan olmayı deneyin

bazı insanlar var allah onları diğer insanları çileden çıkarsın diye yaratmış

hehhh işte sen tamda o insanların başında geliyorsun , herkes sana yok diyor sen daha ısrar ediyorsun

Yıllardır sevdiğin adamla yapıyormuşsun da böyle daha zevkliymiş de.
Adamın ihtiyacını görüyorsun, ped üzerinden zevk mi alınıyormuş.
Ha ayrıca sevdiğin adamla yapıyorum diyorsun ama daha yaptığının arkasında duramıyorsun. Yok hamile miyim yok o muyum bu muyum diye sorup duruyorsun. Ya birşey tam yap ya da hiç yapma. O bahsettiğin kadınlar en azından yaptıklarının arkasında duruyorlar. Yarın birgün ayrıldıklarında eşlerine "ilkim sensin" demiyorlar. Sen şuan bakire olduğunu falan zannediyorsun ama değilsin kusura bakma.

Mühendis hanımın Riadan, prezervatiften, doğum kontrol hapından, iğneden falan haberi yok sanırım. Çocuk istemediği için mi pedle sürtünüyormuş. Peki inandık.

Pedi doğum kontrol yöntemi olarakmı takmış bu kısmı anlamadım
Evet onun için takmış.
27 yaşında mühendismiş, tehlike arz etmeden birşeyler yaşamak istiyormuş, çocuk sahibi olmamak için sürtünme yolunu tercih ediyormuş. Ama karşısındaki kişiden eminmiş, nasıl yaptığından bizeneymiş biz teste yorum yapalımmış.

Gülmekten yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…