- 3 Aralık 2019
- 164
- 44
- 13
- 33
- Konu Sahibi Ecenazecem
-
Cahillik değil bende farkındayım ama o test içine ister istemez kurt düşürdüYanı Allah'ını seversen soylermısın
Hem surtunme, hem camasır hemde ped varken o sprem nasıl olurda senın bedenıne gırebılır ya?Yanı hala bu kadar kadınlar cahil olmasını anlayamıyorum.
Herkes dalga geçiyor imkansız diye, bu durumda kan testi veresim gelmiyor gerçekten kük bir yerde yaşıyorum çünküAnlattigin sekilde hamile kalman imkansiz ama kan testi yaptir soru isareti kalmasin.
Biliyorum ama o test kafamı karıştırdı yoksa haklısınızAllah aşkına, hamile olabilecğeine gerçekten ihtimal veriyor musun?
İç çamaşırı ve ped vardı diyorsun, tamam milyonlarca sperm var ama "elbise delip geçebilen" süper spermcikler yok. Regl olmuşsun, hamilelik ihtimali ortadan kalkmış. Hamile falan değilsin. Kadın doğum yerine bir psikoloğa git derim.
Çamaşırdan geçmeyeceğini biliyorum belki Bi ihtimal yandan vs geçmiştir dedim. Nunu düşünmemin nedeni hem insanların yorumları olabilir demeleri bir de o yaptırdığım testkaç yaşındasın?
nasıl hamile kalınır bilmeden sürtünmeyin bari.
çamaşırdan ped den geçecekte... süper sperm zaar.
en fazla sürtünmekten tahriş olursun.
Test kafamı karıştırdıtest yapmana bile gerek yok. hamile değilsin. içinde kuşkuları barındıran bir ilişki(sürtünme) yaşamanı tavsiye etmem.
Ha yalancı negatif çıkıyor da yalancı pozitif çıkıyor mu bilmiyorum.Biliyorum ama o test kafamı karıştırdı yoksa haklısınız
sen nıye test yapıyosun , sen suanda hamıle kalsan bu sekılde tarihe filan gecersın soylemek ıstemıyorum .z M.r..m olursun yaCahillik değil bende farkındayım ama o test içine ister istemez kurt düşürdü
Biliyorum haklısınız ama test kafamı karıştırdıVallahi yildim su konulara yorum yapmaktan bu sekilde hamile kalmaniz ihtimal dahilinde degil. Olaki hamile kaldiniz o cocugu dogurun "kutsal cocuk" ilan edelim.
Çünkü bu sekilde hamile kalman imkansiz. Internete gir bir arastir. Ben de aklinda soru isareti kalmasin diye kan testi yaptir dedim. O da negatif cikacaktir zaten.Herkes dalga geçiyor imkansız diye, bu durumda kan testi veresim gelmiyor gerçekten kük bir yerde yaşıyorum çünkü
İlişkiden 10 gün sonra regl oldum. Şuan ilişkinin üzerinden 35 gün geçti, insanlar bile böyle dalga geçerken imkansız derken küçük bir yerde yaşıyorum risk alıp kan vermekte istemiyoruöHa yalancı negatif çıkıyor da yalancı pozitif çıkıyor mu bilmiyorum.
Gerçi regl olmuşsun böyle ihtimal yok ama en erken ilişkiden 14 gün sonra kan testi ver, kesin sonuç odur.
yaşadığın yerden dolayı kan testi yaptırmaktan utanıyor ve çekiniyorsun ama sürtünme yoluyla bir şeyler yapmayı biliyorsun. emin ol bu yaşadığınızı herkes duyuyor. adamlar bu konuları paylaşmayı severHerkes dalga geçiyor imkansız diye, bu durumda kan testi veresim gelmiyor gerçekten kük bir yerde yaşıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?