Bakar mısınız?

Ecenazecem

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
164
44
13
33
Kızlar merhaba konuyu buraya açtım ama belki cevap gelir diye. Ben sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım üzerimde çamaşır ve ped vardı. 10 gün sonra normal tarihide regl oldum. Ama daha sonra takıntı yaptım gebe olursam diye, dün bebe time adında bir test aldım kafamı daha da bulandırdı çok çok silik bir çizgi daha çıktı, İnternetten okuduğum kadarıyla bu test hatalıymış ve sürekli o silik çizgi okuyormuş ana yine de içime kurt düştü başka bir marka aldım onda tamamen tek çizgi çıktı. Sizce başka test almam gerekiyor mu ya da kan testi gerek var mı? İki ayrı testin resmini atıyorum.

Eklentiler

• IMG_20191203_090857.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 311
  • IMG_20191203_075614.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 297
Anlattigin sekilde hamile kalman imkansiz ama kan testi yaptir soru isareti kalmasin.

Allah aşkına, hamile olabilecğeine gerçekten ihtimal veriyor musun?
İç çamaşırı ve ped vardı diyorsun, tamam milyonlarca sperm var ama "elbise delip geçebilen" süper spermcikler yok. Regl olmuşsun, hamilelik ihtimali ortadan kalkmış. Hamile falan değilsin. Kadın doğum yerine bir psikoloğa git derim.

test yapmana bile gerek yok. hamile değilsin. içinde kuşkuları barındıran bir ilişki(sürtünme) yaşamanı tavsiye etmem.

Yanı Allah'ını seversen soylermısın
Hem surtunme, hem camasır hemde ped varken o sprem nasıl olurda senın bedenıne gırebılır ya?Yanı hala bu kadar kadınlar cahil olmasını anlayamıyorum.
Cahillik değil bende farkındayım ama o test içine ister istemez kurt düşürdü

Biliyorum ama o test kafamı karıştırdı yoksa haklısınız

kaç yaşındasın?
nasıl hamile kalınır bilmeden sürtünmeyin bari.
çamaşırdan ped den geçecekte... süper sperm zaar.
en fazla sürtünmekten tahriş olursun.
Çamaşırdan geçmeyeceğini biliyorum belki Bi ihtimal yandan vs geçmiştir dedim. Nunu düşünmemin nedeni hem insanların yorumları olabilir demeleri bir de o yaptırdığım test

Biliyorum ama o test kafamı karıştırdı yoksa haklısınız
Ha yalancı negatif çıkıyor da yalancı pozitif çıkıyor mu bilmiyorum.
Gerçi regl olmuşsun böyle ihtimal yok ama en erken ilişkiden 14 gün sonra kan testi ver, kesin sonuç odur.

Cahillik değil bende farkındayım ama o test içine ister istemez kurt düşürdü
sen nıye test yapıyosun , sen suanda hamıle kalsan bu sekılde tarihe filan gecersın soylemek ıstemıyorum .z M.r..m olursun ya

Herkes dalga geçiyor imkansız diye, bu durumda kan testi veresim gelmiyor gerçekten kük bir yerde yaşıyorum çünkü
Çünkü bu sekilde hamile kalman imkansiz. Internete gir bir arastir. Ben de aklinda soru isareti kalmasin diye kan testi yaptir dedim. O da negatif cikacaktir zaten.

Ha yalancı negatif çıkıyor da yalancı pozitif çıkıyor mu bilmiyorum.
Gerçi regl olmuşsun böyle ihtimal yok ama en erken ilişkiden 14 gün sonra kan testi ver, kesin sonuç odur.
İlişkiden 10 gün sonra regl oldum. Şuan ilişkinin üzerinden 35 gün geçti, insanlar bile böyle dalga geçerken imkansız derken küçük bir yerde yaşıyorum risk alıp kan vermekte istemiyoruö

Herkes dalga geçiyor imkansız diye, bu durumda kan testi veresim gelmiyor gerçekten kük bir yerde yaşıyorum çünkü
yaşadığın yerden dolayı kan testi yaptırmaktan utanıyor ve çekiniyorsun ama sürtünme yoluyla bir şeyler yapmayı biliyorsun. emin ol bu yaşadığınızı herkes duyuyor. adamlar bu konuları paylaşmayı sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…