Bakar mısınız

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.895
4.216
173
Kizlar sevgi acligi cekiyorum. Nasil gecer bu durum. Suan biri olma gibi bir durumda yok

Sosyal degilsen biraz sosyallesmeye calis yalniz kalmamaya ozen goster yani acligini unutturacak aktiviteler dene

Umarim gecer bende bi ara ona benzer seyler yasadim duvarlar ustume ustume geliyordu bogulacak gibi oluyordum yani ben kendimi disari atarak kurtuldum bu durumdan belki sendede ise yarar diye dusundum ustteki uyede gayet guzel bi fikir sunmuş aslinda kitap okumakta ise yarar

Kizlar sevgi acligi cekiyorum. Nasil gecer bu durum. Suan biri olma gibi bir durumda yok
biri olma gibi bir durum neden yok? sevgi açlığınızı giderecek birini sokun hayatınıza

adını görür görmez aha dedim gelmiş yine bizimki ben üzülüyorum sana gerçekten, kendini sevmeyi bilmiyosun, kendinle mutlu olmayı bilmiyosun.psikoloğum var diyodun yanlış hatırlamıyosam, değiştir onu işe yaramıyo ve terapi almalısın muhakkak sana en doğru yolu o gösterir.

Terapi almayi düşünüyorum

Kız seninkide dert mi erkek şart mı al bir evcil hayvan o seni sevsin sen onu köpek sahiplenirsen daha iyi ama gezinebilirsinde birlikte hem bakarsın kısmetini açar
[/QUOTE]
Ben mi buyutuyorum bilmiyorum ki evcil hayvan istesemde annrm kabul etmiyor

Burdaki ablaların eski konularını açıp yüzüne vurmadan birkaç tavsiye vereyim;
Bak canım aynısını hatta daha kötüsünü yaşadım.
Sen kendini sevmezsen kimse seni sev mez?!
Kafanı dağıt
İstersen terapi al ama bu iş kafa da biter biz be kadar konuşssak boş sen kendini sevip saydıracaksın ki insanlar da öyle davransın
Ezik durma
En basiti psikolojik bir film izle illaki bir şeyler kaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…