Ise yarar miTerapi?
Açlık geçmez bence ama daha az hissetmenize faydası olabilir. Herkes sevilmek ister.Ise yarar mi
Aslinda Oyleyim bos kalmamaya calisiyorum ama gece yatinca basliyorSosyal degilsen biraz sosyallesmeye calis yalniz kalmamaya ozen goster yani acligini unutturacak aktiviteler dene
biri olma gibi bir durum neden yok? sevgi açlığınızı giderecek birini sokun hayatınızaKizlar sevgi acligi cekiyorum. Nasil gecer bu durum. Suan biri olma gibi bir durumda yok
Yani cevremde erkek yokk ben umidi kestim artikbiri olma gibi bir durum neden yok? sevgi açlığınızı giderecek birini sokun hayatınıza
Yani cevremde erkek yokk ben umidi kestim artik
Yani burdakiler bilir istesemde olmuyor.Yaşın daha çok genç bu karamsarlik neden
Terapi almayi düşünüyorumadını görür görmez aha dedim gelmiş yine bizimkiben üzülüyorum sana gerçekten, kendini sevmeyi bilmiyosun, kendinle mutlu olmayı bilmiyosun.psikoloğum var diyodun yanlış hatırlamıyosam, değiştir onu işe yaramıyo ve terapi almalısın muhakkak sana en doğru yolu o gösterir.
Ama bak bu sefer sevgili diye tutturmadimTerapi almayi düşünüyorum
Ana fıkrı sevgilim yok temalı bir konu zaten konun.Ama bak bu sefer sevgili diye tutturmadim
Neden olmuyor istiyorum falan degil ama :)Ana fıkrı sevgilim yok temalı bir konu zaten konun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?