Bakar misiniz

GzLi KaLsin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
502
210
53
28
Merhabalar kızlar benim doğuma neredeyse 2 hafta kaldı malum üşümeyi bu sene unuttuk ateşlerden ve sanırım ben çok kötü üşütmüşüm heryerim sızlıyor öksürükte var göğüs kafesim dolmuş vaziyette nefes almak da zorlanıyorum cavid19 değil çünkü gelen gidenim yok bende pandemiden dolayı pazar market gibi yerlere gitmiyorum eşim izin vermiyor ben bu durumda normal doğumu nasıl yapicam bebeğe nasıl bakıcam acilen iyileşmem lazım yardımcı olacak kimseler yazsın lütfen

Valla icebiliyorsaniz birer kaşık için sabah akşam gece yatarken içmeye çalışın tüm gece boğazını yumuşak tutar .ben göz kararı yaparım yağı tavada eritip üstüne pekmez eklerim azıcık kaynar kaşıkla iç sıcak sıcak

Umarım ise yarar canım ya bende dert oldu bu soğuk algınlığı daha gribe dönmedi umarım.donmeden atlatirim

Bana da lütfen dua et çok ihtiyacım var ilk gebeliğim düşük oldu bebek istiyorum sağlıkla
Rabbim isteyen herkese nasip etsin sende dahil benimde dahakine bir düşüğüm bir dış gebeligim oldu sonrada bu oldu çok şükür Allahdan umut kesilmez canım zaman ve sabır herşeyin ilacı inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…