Cenin mi?Kaç haftadan sonra kendini ultrasonda belli eder
Kanama hala olmadı işte bende 7 haftalık olduğunu bilmiyorum ki şimdi 3 haftalık olduğunu biliyom 1 hafta önce kanda 60 cıktı beta hcg sizce 7 haftalık mi7 haftalık hamilesiniz oda vajinal ultrason da görünür.
Kanama vs yoksa bol bol dinlenin .
Kan sonuca göre diyorum geçen hafta 60 di3 değil 7 haftalık hamilesiniz. Gecikmeden sonra hesaplanmaz haftalar.
Bir daha yaptırmadınız mı?Kan sonuca göre diyorum geçen hafta 60 di
Aylık olarak gidiyordum ilk zamanlar 12 haftalikken pek anlaşılmıyor ama 16 haftalikken bütün vücudu oluşmuş :)
Evet cuma 20 geçen cuma geçen cumartesi zaten hastanede yatirildim bademcil apserlsinden cumartesi 40 pazartesi 60 daha gitmrdim sizce normal miBir daha yaptırmadınız mı?
Değer takip edilmesi gereken düşük bi değer. Artıyormu diye kontrol edilmeli.
İLK başlarda normal ama dayanamayacak gibi olmaz ağrısı ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın dayanamıyorsanız doktora gidin mutlaka3 haftalık hamileyim ve ara ara rahimde çok ağrılar oluyor bugün inanin sabah 7 den beri feci şekilde ağrısı var sizce nedendir ablam hemşire o diyo yerleşme oluyo neden hala yerleşmedi kaç haftada yerlesiyo çeken bi tek benmiyim lütfen yardimci olun doktora gidemiyoruz ultrasonda çıkmaz daha cok kucuk dedi en son
2 günde 20 mi artmış?N
Evet cuma 20 geçen cuma geçen cumartesi zaten hastanede yatirildim bademcil apserlsinden cumartesi 40 pazartesi 60 daha gitmrdim sizce normal mi
3 haftalık hamileyim ve ara ara rahimde çok ağrılar oluyor bugün inanin sabah 7 den beri feci şekilde ağrısı var sizce nedendir ablam hemşire o diyo yerleşme oluyo neden hala yerleşmedi kaç haftada yerlesiyo çeken bi tek benmiyim lütfen yardimci olun doktora gidemiyoruz ultrasonda çıkmaz daha cok kucuk dedi en son
Cumartesi 40 ken pazartesi 60 doktor dedi iyi bişey artış var ama daha cok yeni izlemek zorundayizDeğerleriniz bana da düşük geldi 2-3 katına katlar diye biliyorum, doktorunuzu değiştirin tekrar kan sayımı yapılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?