• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmısınız Hanımlar

2 günde 20 mi artmış?
Hala düşük gibi çünkü binlerde seyretmesi lazım. Hadi çok erken diyelim, ama doktor binli değerleri görmeden peşini bırakmamalı sizi bu günlerde tekrar çağırıp test yapmalıydı.
Korktum simdi

Guatr ile bir alakası yok bu bahsettiğimiz kanda gebelik hormonu sayımı diyelim.
Yanı bugün veyahut pazartesi bir kadın doğuma gitsem mi bende vajinal ultrasondan korkuyorum o ney utanuyom o değil yada bi hcg testi mi yapsam sağlık ocagunda

Yanı bugün veyahut pazartesi bir kadın doğuma gitsem mi bende vajinal ultrasondan korkuyorum o ney utanuyom o değil yada bi hcg testi mi yapsam sağlık ocagunda
Ben hiç gebelik geçirmedim ama kuzenimden biliyorum ilk gittiğinde 200 çıkmıştı sonra ki gün 400 oldu sonraki gün 800 yani 3 günde binlere ulaştı siz gidip kan testi verin bence

3 haftalık hamileyim ve ara ara rahimde çok ağrılar oluyor bugün inanin sabah 7 den beri feci şekilde ağrısı var sizce nedendir ablam hemşire o diyo yerleşme oluyo neden hala yerleşmedi kaç haftada yerlesiyo çeken bi tek benmiyim lütfen yardimci olun doktora gidemiyoruz ultrasonda çıkmaz daha cok kucuk dedi en son

çeşitli sebepler olabilir. doktora gitmelisiniz. ultrasonda çıkmaz evet ama alttan bakıldığında görülebilir. yumurtalıklarınızı da kontrol etmiş olurlar.

Back
X