Korktum simdi2 günde 20 mi artmış?
Hala düşük gibi çünkü binlerde seyretmesi lazım. Hadi çok erken diyelim, ama doktor binli değerleri görmeden peşini bırakmamalı sizi bu günlerde tekrar çağırıp test yapmalıydı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktum simdi2 günde 20 mi artmış?
Hala düşük gibi çünkü binlerde seyretmesi lazım. Hadi çok erken diyelim, ama doktor binli değerleri görmeden peşini bırakmamalı sizi bu günlerde tekrar çağırıp test yapmalıydı.
2 gun de 20 az.. başka bir dr da muayene olmanızı öneririmCumartesi 40 ken pazartesi 60 doktor dedi iyi bişey artış var ama daha cok yeni izlemek zorundayiz
Troidim de var ondan olabilr miBir daha yaptırmadınız mı?
Değer takip edilmesi gereken düşük bi değer. Artıyormu diye kontrol edilmeli.
Korkmayın.Korktum simdi
Guatrdan olabilir mii değerlerim düşüktü geçen hafta çok düşük tü2 gun de 20 az.. başka bir dr da muayene olmanızı öneririm
Hayır troid ayrı hormon testiyle bakılır, siz BHCG testi yaptıracaksınız.Troidim de var ondan olabilr mi
Guatr ile bir alakası yok bu bahsettiğimiz kanda gebelik hormonu sayımı diyelim.Guatrdan olabilir mii değerlerim düşüktü geçen hafta çok düşük tü
ayrı yapıldı zatenHayır troid ayrı hormon testiyle bakılır, siz BHCG testi yaptıracaksınız.
Yanı bugün veyahut pazartesi bir kadın doğuma gitsem mi bende vajinal ultrasondan korkuyorum o ney utanuyom o değil yada bi hcg testi mi yapsam sağlık ocagundaGuatr ile bir alakası yok bu bahsettiğimiz kanda gebelik hormonu sayımı diyelim.
Ben hiç gebelik geçirmedim ama kuzenimden biliyorum ilk gittiğinde 200 çıkmıştı sonra ki gün 400 oldu sonraki gün 800 yani 3 günde binlere ulaştı siz gidip kan testi verin benceYanı bugün veyahut pazartesi bir kadın doğuma gitsem mi bende vajinal ultrasondan korkuyorum o ney utanuyom o değil yada bi hcg testi mi yapsam sağlık ocagunda
Tedirgin bak şimdi sagolunBen hiç gebelik geçirmedim ama kuzenimden biliyorum ilk gittiğinde 200 çıkmıştı sonra ki gün 400 oldu sonraki gün 800 yani 3 günde binlere ulaştı siz gidip kan testi verin bence
3 haftalık hamileyim ve ara ara rahimde çok ağrılar oluyor bugün inanin sabah 7 den beri feci şekilde ağrısı var sizce nedendir ablam hemşire o diyo yerleşme oluyo neden hala yerleşmedi kaç haftada yerlesiyo çeken bi tek benmiyim lütfen yardimci olun doktora gidemiyoruz ultrasonda çıkmaz daha cok kucuk dedi en son