- Konu Sahibi yenigeliin
-
Merhabalar.. arkadaslar ben niisanlym 7-8 aydr.. bugün nsanlmn 80 küsür milyar borcu olduğunu ( kredi karti aileye verme nisan vs ) öğrenince tabiiki sinirlerim iyice gerildi napsam bilemedimakıl verin nolur. . Saçma gelebilir fakat lütfen anlaysla karsilayn..
Merhabalar.. arkadaslar ben niisanlym 7-8 aydr.. bugün nsanlmn 80 küsür milyar borcu olduğunu ( kredi karti aileye verme nisan vs ) öğrenince tabiiki sinirlerim iyice gerildi napsam bilemedimakıl verin nolur. . Saçma gelebilir fakat lütfen anlaysla karsilayn..
80 bin borç az bir borç değil,bu borcu duyan herkes üzülür ama siz bu borcun içine nişAn borcunuda katmıştınız nişanı erkek tarafımı karşıladı.Merhabalar.. arkadaslar ben niisanlym 7-8 aydr.. bugün nsanlmn 80 küsür milyar borcu olduğunu ( kredi karti aileye verme nisan vs ) öğrenince tabiiki sinirlerim iyice gerildi napsam bilemedimakıl verin nolur. . Saçma gelebilir fakat lütfen anlaysla karsilayn..
Bu borcun içinde nişan borcunuz varsa nişan borcunun bir kısmını siz ödeyebilirsiniz hatta bana göre ödemelisiniz,çünkü nişan kız tarafına aittir bütün yörelerde,ailesine yaptıgı borcu kendisi öder nişanlınızın ama nişan borcuna yardım edebilirsiniz,bizde eğer nişan yapılıyorsa salon ev fark etmez erkek tarafı tek kuruş ödemez.Nisani erkek tarafi karşıladı çünkü biz illa olsun demedik kendileri istediler . Ailesi sanmıyorum Yardım etsin zaten birazda o yüzden sinirliyim zamanında ailesi icinde birsürü şey yapmış borca sokmuşlar vs vd şimdide kimsede tık yok. . Faiz üstüne faiz kafayı yememek elde değil
Bu borcun içinde nişan borcunuz varsa nişan borcunun bir kısmını siz ödeyebilirsiniz hatta bana göre ödemelisiniz,çünkü nişan kız tarafına aittir bütün yörelerde,ailesine yaptıgı borcu kendisi öder nişanlınızın ama nişan borcuna yardım edebilirsiniz,bizde eğer nişan yapılıyorsa salon ev fark etmez erkek tarafı tek kuruş ödemez.
Bu borcun içinde nişan borcunuz varsa nişan borcunun bir kısmını siz ödeyebilirsiniz hatta bana göre ödemelisiniz,çünkü nişan kız tarafına aittir bütün yörelerde,ailesine yaptıgı borcu kendisi öder nişanlınızın ama nişan borcuna yardım edebilirsiniz,bizde eğer nişan yapılıyorsa salon ev fark etmez erkek tarafı tek kuruş ödemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?