bakarmısınız .

Artık ailesine yada başkasına yapmaz diye umuyorum aksi halde cookk kötü olur.. zaten tartstk şimdi fakat benim yüzümden zarar gelsin de istemiyorum silah altında küçük dalgnlk büyük kazalara yol açabiliyor Rabbim yol gostersin ne yapmalym bilmiyorum
Yurtdışında olmasi da cabası

bu uzmanların geninde var galiba :) kimi tanıdıysam çoğu böyle işiniz çok zor sen çalışıyorsan bişeyler yapmaya çalış çalışmıyorsanda bir işe girmeyi dene bende zamanında işe giriyim yardımcı olayım diye yalvardım yok olmaz dedi dedi durdu sonra paralar eşyalara gitti oldu halbuki eşyaların parası bizim 3e bölünmüş takılarımızda ödendi ve ortada 45 bin borç var düşün kafayı yememek elde değil gerçekten

canım o borc hıç bıtmez yıne erken öğrenmişsin ben evlendikten cok sonra öğrendim evlenmeeden önce ay basında oturur hesap yaparız sana ek kart cıkartırız dıyen adamın cüzdanını bile görmedım desem yerı var dugun için 25 bin cektiğini söylemişti evlendikten sonra tesadüfen 100 bin oldugunu öğrendim ödüyoruz ama gelde bana sor benim eşimde asb. bu borc kayınpedeere aldıgı evın borcu. bana kar olan çektiğim sıkıntı calışamıyorumda.

Ben çalismiyorumckpss ye sözde hazrlaniyorum ne kadar hazrlanablrsem.. o olmasa bile calsmayi düşünüyorum mecburen esyayi az tutcam zaten yarın bi gün Hakkari Şırnak oralar olursa yazık bunca borcla zaten insanın icinden de gelmio ne eşya ne düğün. . Hepsinden sogudum herkesten.. sabrmn son demlerndeym zannimca .
Sizn çocuk var mı ?

İnsanları anlamak mümkün değil bide ben geçenlerde ogrenmstm ama 60 falan saniodum suanda 80 biliyorum ama tam ne kadar bilmiyorum bildigim sey hepsinden nefret ediyorum madem öyle nisan yapma be adam gelip gitme
Birde çocuk olursa yarn bi gun nasıl altndan kalkilir uf.. szn var mi çocuk ?

aynen aynen o vaatleri yokmu şunu yapcaz bunu yapcaz evlende gör ne yapcaz diye düşün dur sizin eviniz varmıydı bari :) babasına ev almış yani çok zor durumda değildir diye umuyorum benimde kayınpederin durumu bize göre çok çok çok iyi iyi ama anası paragöz ev yaptırıyoz para şu lazım para kardeşin evleniyor para kardeşin okuyo para şimdi bizim göremediğimiz tek şey para ne olursa olsun bir insan yuva kurmak istiyorsa önce o yuvanın huzurunu sağlamalı ondan sonra ailesine ne yaparsa yapsın ama yok sinirlerim bozuldu bu duruma düşmek çok kötü bişey ben kendimi kullanılmış gibi hissediyorum yani önceliğin ben olması gerekirken onlar sefa sürsün biz cefa

bu arada sakın bılezıklerını verme ben verdım pısmanım kendıne ayır onları yarın ne yasayacagını ne olacagını bılemezsın ve aılesınden de pek umıt bekleme cunku emın ol daha ısterler ama verenı olmaz

O borç bitecekte. Düğün için yeni bi borcun içine gireceksinizde ohoo oo artık kaç senede evlenirsiniz

Bizdede ayni oldu kaynpedrr araba mi alckms ne para istedi nsanlmda düğün yapcam dedi sanki siz mi yardım edeceksnz falan peh dems senin düğününe de.. gelde deli olma..

cocuk yenı oldu 40 gunluk henuz bende esıme cok soyluyorum madem babana calısacaktın evlenmeseydın benım gunahıma gırmeseydın dıyorum acmısın acıktamısın dıyo degılım acta degılım acıktada ama kendıme ekstra hıc bısey alamıyorum bırak evlendıgımden berı hamılelıgımde 1 tane pantolon aldım okadar onuda yalvar yakar bana karsı cok cımrıdır aılesıne karsı cok elı acık eşimi herkes cok sever ama kımse bılmıyo ben hergun kızılcık serbetı ıcıyorum.

4 aylık bi oğlum var bende evleneli 1 buçuk sene olcak ben inan masraf olmasın diye eşime düğün bile istemedim ailesi olsun biz yardım etcez herşeyi yapcaz dediler bıraktılar ortada gittiler uzaktan davulun sesi hoş geliyor ama evlenince gerçekten çok değişti benim eşim başlarda dediğim dedik çaldığım düdük misali ne para görüyodum ne maaş nede ne yaptığının hesabını veriyordu bende konuştum konuştum anlamadı en sonunda bende patladım bi kaç defa şimdi anlıyo beni ama iş işten geçti tabi olan oldu borcumuz azdı daha çok borç oldu ben sabır sabır dedikçe o hep hatalar yaptı

Zaten sadece yiyiciler herkes cok sinirim bozuluo..

O borç bitecekte. Düğün için yeni bi borcun içine gireceksinizde ohoo oo artık kaç senede evlenirsiniz

Bu yıl evleniyorz kalsak daha kötü cekip çekip yyiceklerdaha cok..

malesef bızım evımız yok kayınpeder calısıyo kaynım bekar calısıyo ve ıkısıde kv deye calısıyo besledıklerı kendı bogazları onlarda ıkı maas var yetmıyo bız tek maasla hem onları hem kendımızı doyuruyoruz aynı senın kv de gıbı malesef bende oyle hıssedıyorum temızlıkcı olsa maasla calısır kole gıbı karın tokluguna yassıyorum gıbı hıssedıyorum kendımı hele bu aralar cook daha kotuyum ıyıce cokmus hıssedıyorum kendımı sankı esım benı delırtmeye calısıyo gercek anlamda delırmeye benı akıl hastanesıne yatacak hala getırmeye calısıyo gıbı hıssedıyorum

Yuhh, nisan arifesinde sürprize bak. Az buz deyil yani.
Sen iyice arastir onu Bence, baska neleri var.

Su ailelerrr.. ben cok kziyorum Allahm böyle anne baba olcaksam olmym diye.. ben dedim kaynanama bu kadar borçla çocuk bekleme diye saka yaptı kendince bende evlendiririm diye sinir..

Bende kziyorum da korkma ac kalmazsn gerekrse ek is yapRm die zirvalayip canımı daha cok skyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…