- Konu Sahibi yenigeliin
-
malesef bızım evımız yok kayınpeder calısıyo kaynım bekar calısıyo ve ıkısıde kv deye calısıyo besledıklerı kendı bogazları onlarda ıkı maas var yetmıyo bız tek maasla hem onları hem kendımızı doyuruyoruz aynı senın kv de gıbı malesef bende oyle hıssedıyorum temızlıkcı olsa maasla calısır kole gıbı karın tokluguna yassıyorum gıbı hıssedıyorum kendımı hele bu aralar cook daha kotuyum ıyıce cokmus hıssedıyorum kendımı sankı esım benı delırtmeye calısıyo gercek anlamda delırmeye benı akıl hastanesıne yatacak hala getırmeye calısıyo gıbı hıssedıyorum
Su ailelerrr.. ben cok kziyorum Allahm böyle anne baba olcaksam olmym diye.. ben dedim kaynanama bu kadar borçla çocuk bekleme diye saka yaptı kendince bende evlendiririm diyesinir..
Bende kziyorum da korkma ac kalmazsn gerekrse ek is yapRm die zirvalayip canımı daha cok skyor..
Aminnn canım Allahım seninde yardımcın olsun üzüldüm kızlar ne hayallerle evleniyolar neler görüyolar sonra bütün hayaller suya düşüyo sinirim bozuldu gerçekten
Kac yılda bitirdiniz , cok sevindim bitmesine bitene kadar bitiriyor da ömrü sabbriBeterin beteri var
Bizim 150.000 di
10.000i kaldı şimdi
Zor olacak, bazı şeyleri kısacaksınız, bazen her istediğinizi alamayacaksınız
Eşiniz sinirli olacak, stres yapacak vs.
Ama yolun sonunda rahatlayacaksınız
Sabır biraz...
Kac yılda bitirdiniz , cok sevindim bitmesine bitene kadar bitiriyor da ömrü sabbri
Nisani erkek tarafi karşıladı çünkü biz illa olsun demedik kendileri istediler . Ailesi sanmıyorum Yardım etsin zaten birazda o yüzden sinirliyim zamanında ailesi icinde birsürü şey yapmış borca sokmuşlar vs vd şimdide kimsede tık yok. . Faiz üstüne faiz kafayı yememek elde değil
3 yıl oluyor sanırım
Bir yandan işyeri bile açtı eşim
Bizim ondan uzun sürdü
Eşine gergin olduğunda destek ol ama tamam mı benim yaptığım hataları yapma
Çünkü en azından bizde böyleydi eşim utanıyordu ve sorumlu hissediyordu bana karşı
Konuştun mu neden borca girmiş napmış yani
Düzgün konusamadk ki yurtdsnda dagn basnda ne el yeti ne bisi netten anca yazarak da anlaslmio onun dedgne göre kredi karti borcu varms nsan icin cekms ailesine abisne gönderms göreve ilk basladgi zaman faiz falan olmus uff bilsem
Ben çok üzerine de gittim kzgnlkla gelnce mahkemeye gdiip dava acalm bile dedim
Ama çok kzdm kimse kılını kimildatmiyo olan bize olacak. . Kac gündür çok sakindim yine geldiler
Napcam ne dicem hiçbişey bilmiyorum yalan söyledi bide bn sanırım elimle yalana itiyorum kzip bagirarak oysa ki kzmaz bana hc dgm gnm diye bisiler bile düşünmüştü ta ordan
Ama elimdede değil :18:
Maalesef aile bile olsa kimsenin umru olmuyor para dedi mi..
Bizim de dayıya gitti
Ben hayatında değildim olsaydım engel olurdum
Aynı şekilde zaten faizler falan olmasa daha rahat
Ama geçecek sen sabret yeter ki sonuçta bir yola başkoydunuz pes etmek olmaz ama bir zahmet sana sorsun bundan sonra böyle kararlar almadan!
Ay sen de ben gibisin benimki de korkusuna saçmalıyor bazen
Napayım susmuyorsun diyor
Zaten sadece yiyiciler herkes cok sinirim bozuluo..
Bu yıl evleniyorz kalsak daha kötü cekip çekip yyiceklerdaha cok..
Öyle de ne yapacaksınız ne yapayım sz napardnz bende sinirliym ama ne gelio elmden bosanlm mi diym evlenmeden yarıyolda mı brakaym kafam zaten allak bullaksen evlenince yemeyeceklerini mi düşünüyosun o zaman da yiyecekler vermese hanım köylü oldu diyecekler o lafın altında kalmamak için gene yedirecek, kendini bilen adam zaten borç dağları aşmadan set çekerdi demek ki o dirayeti yok biz ev kredisi çektik bizimki bile 70 bin ki tamamen kendimiz için yani o bile çok geliyo sen milletin yediği parayı ödiceksin genç yaşında istediğini alıp giyemiceksin gezemiceksin tozamıcaksın belki bebek fikrini erteliceksin çalışmıyosan zaten daha geç ödenicek o borç ohooooooooooooooooooooooooooo
Öyle de ne yapacaksınız ne yapayım sz napardnz bende sinirliym ama ne gelio elmden bosanlm mi diym evlenmeden yarıyolda mı brakaym kafam zaten allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?