- 7 Mart 2014
- 968
- 43
- 43
- 35
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Biraz sessiz kal o zaman
Böyle giderse diyorsun demek ki kurtarmak istiyorsun
Bir bak bakalım o da kurtarma isteğinde mi
Bir şey yazıp çizme sadece bekle o zaten niyetini gösterecektir, hakkında hayırlısı olsun
Telefondan girmiyor olsam okurdum..
Ama aşılması zor sorunlarınız mı var?
Blöf yapayım derken eşiniz tm ayrılalım derse?
Kocaniza mesaj atip aslinda olmasini istemediginiz ama sirf o anlasin diye yazdiklariniz gercege donusur. Iyi o zaman diyebilir. Mesajla aklini boyle cumlelerle getiremezsiniz.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Evet daha öncede yaşadık şiddet.:''( bende bu yüzden çıkıp gidemiyrm annemlede araM bozuk cunku...keşke dusunseydim ama essekklik iste oyle pişmanım ki
Aslında asilamayacak büyük şeyler yoktu ama esim işin içine şiddetde karıştırdı hakaret zaten artık her tartismamazda var...
Burada yazılanları okuyunca diyorum ki kendi kendime acaba evlilik bu kadar kötü mü ?Birbirini deli gibi seven insanlar nasıl bu hale geliyor inanın çok korkuyorum
Eve geldiğinde resmen beni tahrik etmeye çalışıyor...nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyrm..çocukta bizde suan oda çok hareketli dur yapma yavrum dedim coştu yine baktım bana ters ters bakıyor
Neyse yapacak birsey insan hatalarindan ders almali bence sessiz kalin tartişmalardan uzak dur esinizinde siniti gitsin düşünme firsati verin baktiniz değişiklik yok o zaman düşünürsünüz aslinda bir iş bulsaniz calişsaniz kafanizi dagitmis olursunuz hem ev hem cocuk bunalmişsiniz
Peki sizce ne yapayım..kocam anlasın bazı seyleri
Size şiddet mi uyguluyor
Neden bu kadar çabuk bitirdiniz saygıyı?
Çok bunaldim hemde.. zaten gecenin yarısı gelicek yarın yine aynı ramazan boyu böyle olacak sanırım..esim çok farkili bi karakter siniti geçince yanasicak ama asla soumlarimiz cozulmicek off off
Gayet sogukkanli olun, onun hic gormedigi bir haliniz olsun bu. Duygusal degil, kizgin degil, uzgun degil sadece kendinden emin ve sogukkanli. Sen bana iyi ol ben iyi olayim, evliligin kavgalara ihtiyaci yok deyin. Yasin belli olgunlukta bana kafandaki onyargilardan uzak bir sekilde yaklas boyle deneyelim, Bak o zaman tartismasiz yasamak ikimize de iyi gelecek, deyin.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Evlilik güzel ama malesef benim evliliğim değil ama suna emin olun evlilik kırk kez düşünüp bir kez karar verilmesi gereken birşey seviyoruz asigiz oluyoruzla olmuyor malesef
Konularına bakınca hatırladım.
Herşeyden önemlisi sen ne yapmak istiyorsun ? Devam etmek istiyor musun ?
Kararını verip ona göre davran.Devam etmek istiyorsan eşinle sakince konuşup neden mutsuz olduğunu anlat.
Suçlar gibi değil de,ben böyle hissediyorum,üzülüyorum şeklinde yaklaşman faydalı olur.
Eğer aklında gerçekten artık boşanmak varsa mesajlarla falan uğraşma.
Hislerini, ona kırgınlıklarını anlatan ( ama olaylarla birlikte bize anlattığın gibi) bir mektup bırakıp git evden.
Alsın koca başını öküz( kusura bakma) ellerinin arasına düşünsün..
Ciddi olduğunu ancak böyle farkeder.
Başka türlü çocukça bulur, eve gelince seni yine bulacak sonuçta.
Bu adama ciddi bir sopa lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?