:'(:'( bakarmisiniz

Biraz sessiz kal o zaman
Böyle giderse diyorsun demek ki kurtarmak istiyorsun
Bir bak bakalım o da kurtarma isteğinde mi
Bir şey yazıp çizme sadece bekle o zaten niyetini gösterecektir, hakkında hayırlısı olsun

Eve geldiğinde resmen beni tahrik etmeye çalışıyor...nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyrm..çocukta bizde suan oda çok hareketli dur yapma yavrum dedim coştu yine baktım bana ters ters bakıyor

Ne zaman tamamiyle ondan vazgecersiniz, onun olumlu ya da olumsuz tepkisi sizi ilgilendirmez o zaman boyle cumleler kurun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Burada yazılanları okuyunca diyorum ki kendi kendime acaba evlilik bu kadar kötü mü ? Birbirini deli gibi seven insanlar nasıl bu hale geliyor inanın çok korkuyorum

Kocaniza mesaj atip aslinda olmasini istemediginiz ama sirf o anlasin diye yazdiklariniz gercege donusur. Iyi o zaman diyebilir. Mesajla aklini boyle cumlelerle getiremezsiniz.

Ne yapayım peki allah korusun ama siz benim yerinde olsaydınız ne yapardınız

Evet daha öncede yaşadık şiddet.:''( bende bu yüzden çıkıp gidemiyrm annemlede araM bozuk cunku...keşke dusunseydim ama essekklik iste oyle pişmanım ki

Neyse yapacak birsey insan hatalarindan ders almali bence sessiz kalin tartişmalardan uzak dur esinizinde siniti gitsin düşünme firsati verin baktiniz değişiklik yok o zaman düşünürsünüz aslinda bir iş bulsaniz calişsaniz kafanizi dagitmis olursunuz hem ev hem cocuk bunalmişsiniz

Burada yazılanları okuyunca diyorum ki kendi kendime acaba evlilik bu kadar kötü mü ? Birbirini deli gibi seven insanlar nasıl bu hale geliyor inanın çok korkuyorum

Evlilik güzel ama malesef benim evliliğim değil ama suna emin olun evlilik kırk kez düşünüp bir kez karar verilmesi gereken birşey seviyoruz asigiz oluyoruzla olmuyor malesef

Eve geldiğinde resmen beni tahrik etmeye çalışıyor...nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyrm..çocukta bizde suan oda çok hareketli dur yapma yavrum dedim coştu yine baktım bana ters ters bakıyor

Gayet sogukkanli olun, onun hic gormedigi bir haliniz olsun bu. Duygusal degil, kizgin degil, uzgun degil sadece kendinden emin ve sogukkanli. Sen bana iyi ol ben iyi olayim, evliligin kavgalara ihtiyaci yok deyin. Yasin belli olgunlukta bana kafandaki onyargilardan uzak bir sekilde yaklas boyle deneyelim, Bak o zaman tartismasiz yasamak ikimize de iyi gelecek, deyin.

Çok bunaldim hemde.. zaten gecenin yarısı gelicek yarın yine aynı ramazan boyu böyle olacak sanırım..esim çok farkili bi karakter siniti geçince yanasicak ama asla soumlarimiz cozulmicek off off

Peki sizce ne yapayım..kocam anlasın bazı seyleri

Konularına bakınca hatırladım.
Herşeyden önemlisi sen ne yapmak istiyorsun ? Devam etmek istiyor musun ?
Kararını verip ona göre davran.Devam etmek istiyorsan eşinle sakince konuşup neden mutsuz olduğunu anlat.
Suçlar gibi değil de,ben böyle hissediyorum,üzülüyorum şeklinde yaklaşman faydalı olur.

Çok bunaldim hemde.. zaten gecenin yarısı gelicek yarın yine aynı ramazan boyu böyle olacak sanırım..esim çok farkili bi karakter siniti geçince yanasicak ama asla soumlarimiz cozulmicek off off

Hircin olmamanizi tavsiye edebilirim, bir de ben onun icin bu kadar sey yapiyorum onda bu okuzluk modunu atmaya calisin eger bu evlilige devam etmek istiyorsaniz.

Eğer aklında gerçekten artık boşanmak varsa mesajlarla falan uğraşma.
Hislerini, ona kırgınlıklarını anlatan ( ama olaylarla birlikte bize anlattığın gibi) bir mektup bırakıp git evden.
Alsın koca başını öküz( kusura bakma) ellerinin arasına düşünsün..

Ciddi olduğunu ancak böyle farkeder.
Başka türlü çocukça bulur, eve gelince seni yine bulacak sonuçta.

Bu adama ciddi bir sopa lazım..

Soğukkanlı olmayı basarmaliyim ben kızgın olduğunu veya üzgün olduğunu çok belli ediyorum

Evlilik güzel ama malesef benim evliliğim değil ama suna emin olun evlilik kırk kez düşünüp bir kez karar verilmesi gereken birşey seviyoruz asigiz oluyoruzla olmuyor malesef

Gerçekten öyle... Ayrıca bir çatı altında yaşamaya başlayınca olmuyor çok zor iki taraftan yeri geldiğinde alttan almasını bilse idare etmesini bilse sorunlar olmaz ayrıca şimdiki gençlik artık erkek tribini çekmiyor direkt boşanıyo bu yüzdende evlilikler uzun sürmüyo eski kadınlarımız ne olursa olsun eşinin derdini tasasını çekiyordu bu devirde nerdeeee. Pek nadir bulunur çeken :18:

Son düzenleme:
Bazı insanlar çok sevse de kırıp döküyor .. babam mesela şeker hastası anneme yerli Yersiz olmayacak çıkışlar yapıyor annecm yazık bişey demiyor sonra babam pişman oluyor farkediyorz ama inadindan Özür fln dilemiyor .. kötü niyeti yok iste .. Ayrıl demek çok kolay bi insana bence mücadele et onu sevdini söyle beni sevmiyor musun beni kaybetmek ten korkmuyor musun de kendine çeki düzen ver cool davran o yokmuş gibi mesela takmiyomus gibi gülücük eksik olmasn yüzünden .

Konularinizi okudum.siz sadece ilgi bekliyorsunyz...ve esinizinde sizin gibi dusunmesini istiyorsunuz.ama malesef erkekler kadinlar gibi dusunmez.bunu unut.ve kendinimutsuz etme.beklemekle duzelseydi ben kralice olurdum.beklentin olmasin.sen sadece ani yasa sen surprizler yap.kendini duzelt hani diyorsunya bakimsizimm o sekilde.ve esini sev.buyuk bir sorunun yok.allaha sukret.yanibasimizdaki savasa filistine bak bugun uccocugu oynarken oldurduler.ya bizim cocugmuz olsaydi.mutlu olmaya yetmezmi..ne mesaji ya gelince saril onu sevdigini soyle.yaptiklarinaileyi yipratir.

Böyle. Olursa esim bitirmek istiyorum..zaten ben ona suçlamadan konusuyrm çünkü senden de hata var diyince aciyo agzini yumuyor gozunu

Annemlede sorunlu olduğum icin çıkıp gidemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…