:'(:'( bakarmisiniz

Buda aklıma gelmiyor değil aslında hiç bişey olmamış gibi davranıp darilsam ama asla eskisi gibi ilgili olmasam diyorm hep kafam meşgul ne yapsam düzelir diye

Yaaa Peki boşanma gibi bir durumda tek başına yapabilir misin?
Mesleğin var mı?

Kocamla evlenucem diye uniyi bıraktım açıköğretim okuyorum suan...bosansam veya çalışsam basaririm ayakta kalmayı okulumida tamamlarim ama ben sorunlardan hiv bişey yapamıyorum

Telefondan girmiyor olsam okurdum..
Ama aşılması zor sorunlarınız mı var?
Blöf yapayım derken eşiniz tm ayrılalım derse?

Canım ben sana özet geçeyim.
Konu sahibinin ilk evliliği eşinin ikinci. Aralarında 10 yaş fark var diye hatırlıyorum bir de:26:
İlk evliliğinden bir oğlu var adamın 4 yaşında.
Anne hayatta ama çok ilgisiz.
Konu sahibinin eşi çocuğu almak haftanın yarısını beraber geçirmek istiyor.
Çocuğun tüm sorumluluğunu da konu sahibine yüklemiş durumda.
Sanki öz anne o. Tatile bile çocukla çıkmak istiyor.
Oysa konu sahibi sadece 1 yıllık evli.
Eşi ile evliliğine doymak için kendisi çocuk düşünmüyor.
Ama evliliğine doyamıyor.

Üstelik çocukla öz annesinden çok ilgilenmesine rağmen, çocuğun hataları karşısında kızsa çocuğa
hemen tepki gösteriyor adam. Bağırma daha küçük o ne anlar şeklinde.

Çocuğu çok yanlış büyütüyorlar düşün 4 yaşında hala bezlenen, otobüste kendini yerlere atan,
istediklerini ağlayarak yaptırmaya çalışan, ebeveyni kukla eden bir çocuk..

Konu sahibinin tüm iyi çabaları değersiz, önemsiz..

Son düzenleme:

Allah razi olsun güzel ozetlemissiniz bu hayatıma bak ya :''(

eski konularınızı okumuştum karıştırmıyosam çocuğu olan biriyle evliydiniz.siz iyi anne iyi eş olucam diye kendinizi paralayıp, hizmetçiye dönmüşsünüz bence o evde.kendinizden çok fazla ödün vermişsiniz,değersizleştirmişsiniz sırf eşinize yaranmak için.şimdi siz bu mesajı atsanız bile bu adam sizi anlamaz.boşanıcak durumdaysanız kırgınlıklarınızı anlatıp boşanın.ama boşanmak istemiyosanız hem gururlu hem yapıcı olarak bi şekilde size yeniden değer vermesini sağlamanız gerek.siz böyle beklentiler içindeyken hem mutsuz olursunuz,hem mutsuz edersiniz.tartışarak kendinizden soğutmayın daha fazla.

Son düzenleme:

Tamam okumuştum bilgisayardan geçenlerde..
Zor bir durum Allah yardımcı olsun ne diyeyim. .
Ama şiddeti hiçbirimiz haketmiyoruz

Böyle devam ederse evet düşünüyorum

Bende buraya güzel bi konu açmayı istiyorum...veya artık mutlu olmak istiyorum mutluymusum gibi maskeyle dolasmak istemiyorum

Çok gençsin, o maskeyle yaşamak zorunda değilsin.

Bu adam hatasını anlayıp seni mutlu etmiyorsa gerçekten tekmele ve annenle sorunun ne bilmiyorum
ama el oğlundan bin kat iyidir muhtemelen. Onunla barış ve destek olmasını iste.

Hata insanlar için. 2. evliliğini yaparken ailenin rızasını ilk planda tut lütfen.
Tabi önce meslek edin..
Meslek aşktan ne derece önemli acı bir tecrübe ile anladığını düşünüyorum..

Peki nasıl saglayabilirim bunu

Okulu bıraktığım icin köpek gibi pişmanım zaten...annemle pek alisabikck gibi değil anneme göre bu sorunlar basit barisikmali evlilik devam etmeli bide esim annemle falan bildiğin melektir

Okulu bıraktığım icin köpek gibi pişmanım zaten...annemle pek alisabikck gibi değil anneme göre bu sorunlar basit barisikmali evlilik devam etmeli bide esim annemle falan bildiğin melektir

Basit mi dayak annen için basit bir sorun mu?
Tüm sorunlarını anlattığından emin misin?
Bazı anneler için evlat canı ne kadar kıymetsiz :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…