İyi akşamlar,
Buradan daha fazla okuyucuya ulaşacağıma inandığım için konumu buraya açıyorum.
Umarım konum bir müddet burada durabilir.
En son 12.12 adet oldum.
Hesabıma göre 1.1.2017 yine adet görmem gerekirdi, geçirince test yaptım Positif çıktı.
Bugün doktora gittim.
Alttan muayene oldum, henüz birşeyin görünmediğini belkı geç yumurtlama olduğundan şu anda ultrasonda kese görünmeme ihtimali olduğunu söyledi.
Ancak rahimde( Türkçesinin bilemiyorum) rahim duvarı hazırlık yapmis 10 güne belli olur dedi doktorum
Hesabıma göre üç aşağıya beş yukarıya 6 haftalık hamileyim.
Hiç kese görünmemesi beni doğal olarak endişelendiriyor.
Bu konuda tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var...
Yurtdisinda yaşıyorum ve doktorum aslında güvenilir biri ama vedalaşırken ağrın kanaman olursa ara beni dedi buda içime dert oldu neden kanama olsun ki diye.
Şimdide sol karın bölgemde göbek hizasında batan bir ağrım var. Oğlum 15 aylık yürüyor ama bana çok düşkün kucak istiyor bazen mecburiyetten duruma göre kaldırmak zorunda kalıyorum.
Buradan daha fazla okuyucuya ulaşacağıma inandığım için konumu buraya açıyorum.
Umarım konum bir müddet burada durabilir.
En son 12.12 adet oldum.
Hesabıma göre 1.1.2017 yine adet görmem gerekirdi, geçirince test yaptım Positif çıktı.
Bugün doktora gittim.
Alttan muayene oldum, henüz birşeyin görünmediğini belkı geç yumurtlama olduğundan şu anda ultrasonda kese görünmeme ihtimali olduğunu söyledi.
Ancak rahimde( Türkçesinin bilemiyorum) rahim duvarı hazırlık yapmis 10 güne belli olur dedi doktorum
Hesabıma göre üç aşağıya beş yukarıya 6 haftalık hamileyim.
Hiç kese görünmemesi beni doğal olarak endişelendiriyor.
Bu konuda tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var...
Yurtdisinda yaşıyorum ve doktorum aslında güvenilir biri ama vedalaşırken ağrın kanaman olursa ara beni dedi buda içime dert oldu neden kanama olsun ki diye.
Şimdide sol karın bölgemde göbek hizasında batan bir ağrım var. Oğlum 15 aylık yürüyor ama bana çok düşkün kucak istiyor bazen mecburiyetten duruma göre kaldırmak zorunda kalıyorum.
Son düzenleme: