canım 25 aralığın çatlama olduğunu nereden biliyorsun ovülasyon testi mi yaptın? 12 gün geçmiş yerleşme kanaması olma ihtimali var bence. 2-3 gün sonra bi erken gebelik yapsanaArkadaşlar benim hep reglden sonra olurdu kahverengi akıntım, ama bugün bir anda yururken geldi, simdide idrarimdan sonra geldi nedir bu 14.12.23 adet başlangıç 22.12.23 bitiş
25 çatlama olmuştu?
Batta belirsiz gecen ay 31 ekimde olup sonra 14 aralikta oldum ara süreç 45di simdi takvim uygulamasina basladim bati 28ocak gosteriyor
Hatta yumurtlamam su sekildeydi
Bana lutfen dua edermisinhah testi şimdi gördüm 13 de çatlamış görünüyor çatlamadan sonra 14. gün yap bakalım bi test
inş canım benim yaz buraya da test yaparsan :)Bana lutfen dua edermisin
Tamamdirinş canım benim yaz buraya da test yaparsan :)
ay inş canımmmm beklemedeyim bende :)Tamamdirsanada insallah hamileyim diye konu acmak nasip olur en kisa zamanda
Canim bgn bnden kahverengi akinti geldi hem idrarimda hemde yuruken bir anda pedime, karin ve bacak agrim var yumurtlamadan sonraki 10. Gunum bu sat 14.12.23Ay bi gebelik mi yapsan
Gebelik testimi sayet öyleyse positivMerhaba 4 aydır gebelık düşünüyorum ama olmuyor reglime 9 gün var sizce testte ıkıncı cızgı sılık gölge gibi mi ve bugün acayıp kasıklarım ağrıyor sabahtan beri sadece sol kaşığım ağrıdı ve batma vardı sımdı sağ kaşığıma geçti regli olacakmış gıbıyım ve beyaz akıntım yumurta akı gibi var
PositivErken gebelik testi
Var var bende gördümYa bu iş gerçekten ne kadar zor bir iş stresten başka Bırsey değil artık her yerde çift çizgi görmüyorum yoksada görüyorum ya piskolojım bozuldu bir üreyelim çoğalalım dıyoruz başımıza gelmeyen kalmadı
Maşallah subhanallahMerhaba 4 aydır gebelık düşünüyorum ama olmuyor reglime 9 gün var sizce testte ıkıncı cızgı sılık gölge gibi mi ve bugün acayıp kasıklarım ağrıyor sabahtan beri sadece sol kaşığım ağrıdı ve batma vardı sımdı sağ kaşığıma geçti regli olacakmış gıbıyım ve beyaz akıntım yumurta akı gibi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?